srijeda, 27. travnja 2016.

Jardin NATUREL: puževa krema, tonik za lice i mlijeko za čišćenje lica s puževom sluzi


Sigurna sam da ste čule za famozni pužev gel na TV reklamama i zapitale se djeluje li on stvarno? Ono što je većinu nas spriječilo da posegnemo za mobitelom i naručimo pužev gel je njegova visoka cijena. Ipak, u dm drogerijama krije se puno povoljniji pužev gel i cijela kolekcija proizvoda s puževom sluzi njemačkog proizvođača Jardin Naturel.


Za početak par riječi o klasiku brenda Jardin Naturel - puževom gelu. 
Jardin Naturel Pužev gel obnavlja, regenerira, štiti i potiče normalnu funkciju kože. Aktivni sastojci iz mukopolisaharida puža, poput alantoina, kolagena, elastina, glikolne kiseline, proteina, te vitamina i peptida blagotvorno djeluju na razna stanja kože. Ublažavaju ožiljke, tragove od akni, pigmentacijske mrlje, kao i bore. Gel intenzivno hidratizira pa je pogodan i za kožu koja je izrazito suha ili je dehidrirala na suncu (opekline). Dostupan je u dm prodavaonicama.

Alantoin - regenerira kožu, ubrzava rast novih stanica, djeluje protiv iritacije, ima protuupalno djelovanje, pomaže u zacjeljivanju ožiljaka, modrica i pomaže u tzv. samoizlječenju kože.

Isprobala sam Jardin Naturel pužev gel i mogu potvrditi da je odličan za sva oštećenja kože, smiruje upale i iritacije te blagotvorno djeluje na nestanak flekica od akni te ubrzava njihovo zacjeljivanje. Redovito ga koristi cijela moja obitelj te sam iz tog razloga imala visoka očekivanja od novih Jardin Naturel proizvoda. 


Jardin Naturel puževa krema za lice

Što kaže Jardin Naturel?
Stimulira prirodnu regeneraciju i pomlađivanje kože. Smanjuje i ublažava ožiljke i tragove akni, strije, pigmetacijske mrlje, bore i mimičke tragove te pomaže kod opeklina.




Ambalaža: Puževa krema dolazi u jednostavnoj i prepoznatljivoj ambalaži. Plastična posudica kreme dolazi sa pripadajućom kartonskom kutijicom na kojoj možete pronaći sve informacije o kremi koje bi vas mogle zanimati. Moram pohvaliti dodatni aluminijski poklopac koji štiti kremu od vanjskih utjecaja i uz njega možete biti sigurne da kremu nitko prije vas nije otvarao. Dolazi u količini od čak 125 ml što je stvarno odlična ponuda jer većina krema dolazi u količini od 30 ili 50 ml.

Količina: 125 ml
Cijena: 49,90 kn


Moji dojmovi: Jardin Naturel puževa krema za lice je lagane, kremasto-gelaste teksture koju koža vrlo brzo upije. Djeluje umirujuće i brzo ublažava iritacije. Krasi ju vrlo decentan i ugodan miris koji se ne zadržava dugo na koži. Krema se vrlo brzo upija i ostavlja kožu osvježenom, hidratiziranom i umirenom. Lagano zateže kožu i poboljšava njezinu elastičnost tako da je odličan izbor za djevojke koje žele započeti sa anti-age njegom kako bi zadržale zdrav, svjež i mladenački izgled kože. Odlična je kao SOS pomoć kod opeklina, ali i za ublažavanje crvenila i otoka kod reakcije (ne i alergije) na ubode insekata.  


Jardin Naturel tonik za lice s puževom sluzi

Što kaže Jardin Naturel?
Tonik za lice s puževom sluzi idealan je za njegu masne kože sklone aknama i upalama te djeluje umirujuće i blago na iritiranu kožu.




Ambalaža: Tonik dolazi u plastičnoj bočici od standardnih 200 ml sa poklopcem koji pritisnete na jednoj strani i tako jednostavno dozirate željenu količinu. Sama bočica je izrađena od mekše plastike tako da ju možete pritisnuti ukoliko želite brže istjecanje tonika.

Količina: 200 ml
Cijena: 39,90 kn


Moji dojmovi: Za mene je upotreba tonika nakon čišćenja lica, ali i tijekom dana, obavezna. Kamenac koji sadrži naša voda taloži se kako na posuđu tako i na našoj koži te je često jedan od uzroka raznih kožnih problema, često je upravo kamenac uzrok suhoće kože. Tonik s puževom sluzi odličan je za osvježavanje i umirivanje upalnih procesa na koži. Miris mu je nježan kao i kod kreme te se ne zadržava dugo na koži. Alkohol u sastavu ne treba zabrinjavati, on je ovdje namijenjen za dezinfekciju. Koristim ga 2-3 puta na dan, nakon čišćenja lica i za uklanjanje viška sebuma koji odlično drži pod kontrolom. Kod ovog tonika oduševio me ugodan, umirujuć i osvježavajuć osjećaj nakon korištenja.


Jardin Naturel mlijeko za čišćenje lica s puževom sluzi

Što kaže Jardin Naturel?
Mlijeko za čišćenje lica čisti i hidratizira kožu, pogodno je za sve tipove kože, kao i za osjetljivo područje oko očiju.


Ambalaža: Kao i kod tonika radi se o jednostavnoj, praktičnoj i prepoznatljivoj ambalaži sa simpatičnom slikom puža. I ovdje je bočica izrađena od mekše plastike kako biste ju mogle pritisnuti i olakšati doziranje mlijeka. 

Količina: 200 ml
Cijena: 39,90 kn


Moji dojmovi: Mlijeko za čišćenje lagane je teksture, ali nešto gušće od uobičajenog mlijeka za čišćenje lica. Brzo i efikasno uklanja makeup sa lica i očiju. Obično pazim koje sredstvo koristim za uklanjanje makeupa s očiju jer imam vrlo osjetljivo i iritacijama sklono okoloočno područje, ali za ovo mlijeko nema brige - nježno je, učinkovito i što je vrlo važno ne ostavlja masni film. Koristim ga tako da manju količinu umasiram prstima u kožu, a zatim još prijeđem blazinicom natopljenom s mlijekom preko cijelog lica. Nakon toga, nanosim tonik s puževom sluzi. Kombinacija ova dva proizvoda funkcionira odlično - čisti i ujedno njeguje, hidratizira i oporavlja oštećenu kožu.

Zaključak: Koža stvarno voli puža! Kvalitetni i povoljni proizvodi koji bi se trebali pronaći u svakom kozmetičkom kutku, ako ne za svakodnevnu primjenu, onda sigurno za SOS situacije kada nam je potrebna brza pomoć kod zacjeljivanja i smirivanja iritirane kože.

Ocjena: 5/5

Jeste li već isprobale Jardin Naturel proizvode? Kakvi su vaši dojmovi?

*PR proizvodi

2 komentara:

  1. Isprobala sam pužev gel i koristim ga za opekotine :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Isprobala sam kremu i nakon nekoliko minuta mi se čitavo lice jako zacrvenilo. I miris mi je odbojan.

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates