srijeda, 27. travnja 2016.

BALEA Professional: Šampon za kontrolu vlasišta


Sigurna sam da se većina vas barem jednom susrela s neugodnom prhuti. Postoje razni šamponi namijenjeni za rješavanje ovog problema, ali nažalost većina njih je vrlo agresivna i iza sebe ostavlja iziritirano vlasište. Balea Professional linija nudi povoljan, a nježan šampon za kontrolu vlasišta i uklanjanje prhuti. Moje dojmove možete provjeriti u nastavku...


Što kaže Balea?
Njegujuća formula s fitokerationom i 4-strukim djelatnim kompleksom učinkovito uklanja vidljivu prhut, vraća vlasište u ravnotežu i smanjuje njegovu svrabljivost. Bez silikona. Dermatološki ispitano.

Snažna formula: 
  • visoko učinkovita formula učinkovito uklanja vidljivu prhut
  • šampon sprječava nastanak peruti uz redovitu uporabu
  • formula za njegu koja neutralizira svrbež vlasišta
  • vraća prirodnu ravnotežu vlasišta 
  • s Phytokeratinom i 4-strukim aktivnim kompleksom protiv prhuti
  • bez silikona


Upotreba: Nježno umasirati na mokru kosu, kratko ostaviti da djeluje i potom dobro isprati mlakom vodom. Prikladno i za osjetljivo vlasište te svakodnevnu upotrebu.

Ambalaža: Balein šampon za kontrolu vlasišta dolazi u tubici plavih nijansi koje podsjećaju na svježinu koju ovaj šampon pruža. Poklopac se dobro zatvara, a otvor je dovoljno širok za lagano istjecanje i optimalno doziranje količine šampona.

Količina: 250 ml
Cijena: 17,90 kn


Moji dojmovi: Tekstura ovog šampona je kremasta i gusta. Miris je blag, osvježavajuć, citrusni i pomalo medicinski. Zapravo, mirisom, kao i teksturom podsjetio me na Head & Shoulders šampone, ali bez brige nije niti blizu agresivan kao njihovi šamponi. Ne pjeni se jako, ali je pjena koju stvara gusta i kremasta te učinkovito uklanja masnoću sa vlasišta te čisti vlasište od svih nečistoća. Prilikom pranja osjeti se lagani osjećaj hlađenja koji ostaje još neko vrijeme nakon pranja. Meni se taj efekt jako svidio jer je ugodan i imam dojam da šampon zaista nešto radi mom vlasištu, a vjerujem kako će taj osjećaj hlađenja biti fantastičan u ljetnim danima. 

Problem s prhuti kod mene se javlja periodički: u proljeće i kasnu jesen. Već sa prvim korištenjem Balea šampona za kontrolu vlasišta primijetila sam vidljive pomake, vidljiva prhut je nestala, a svrbež vlasišta sveo se na minimum te je kroz daljnje korištenje potpuno nestao. Ono što je veliki plus kod ovog šampona je da ne masti kosu te je vrlo blag i nakon pranja nemate onaj osjećaj da pod hitno trebate masku kako biste nahranile svoju kosu, što zna biti slučaj sa šamponima protiv prhuti. Također, odlično je što je namijenjen za svakodnevnu upotrebu za nas koji smo freakovi po pitanju pranja kose :) Sigurno ću ga ponovo kupiti kako bih imala rezervu za dane kada prhut ponovo napadne moje vlasište.

Blag i učinkovit, a cjenovno pristupačan šampon koji brzo rješava problem prhuti i svrbeža te osvježava vlasište zaslužio je čistu peticu!



Imate li problem s prhuti i svrbežom vlasišta? Kako se vi rješavate prhuti? Koristite li Balea šampone?

Broj komentara: 6:

  1. Odlično! Moram probat :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nemam problema sa peruti,ali me zaintrigiralo ovo sto si napisala,da vraca vlasiste u prirodnu ravnotezu..Imam masno tjeme i suhe vrhove pa me bas zanima kako bi tu djelovao...

    OdgovoriIzbriši
  3. Šampon od koprive! Najbolji za perut

    OdgovoriIzbriši
  4. konačno nešto cjenovno prihvatljivo, a učinkovito. Baš ću ga potražiti! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. imala sam ga, nakon potrošene bočice probala drugi, vraćam se ovom DEFINITIVNO, prvi nakon puuuno njih od kojeg me ne svrbi vlasište

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates