nedjelja, 6. ožujka 2016.

OOTD: Black and fluffy

Za danas sam pripremila još jedan outfit post. Vrijeme je danas bilo ugodno toplo, stoga sam prošetala u laganijem izdanju uz premekanu i "flafastu" vesticu. Nadam se da će nam ovaj put potrajati sunčano i relativno toplo vrijeme :)


Obožavam čupave stvari, posebno prsluke, jaknice i vestice. A još ih više volim kad su meke i tople. Jedna upravo takva vestica stigla mi je sa SheIn-a. Moram priznati da zbilja mame sa ogromnim popustima zadnjih tjedana pa sam na velikim mukama jer shoppingholičarka u meni želi previše stvari.

Vestica nema nikakvo kopčanje, ali to mi ne predstavlja nikakav problem. Već imam pripremljen elastični remen s kojim ću je kombinirati kada se sunce sakrije iza oblaka. Tanka je, ali jako dobro grije zbog dvije vrste tkanja koje ćete najbolje vidjeti na zadnjoj slici (onoj koja prikazuje sat).

Po pitanju veličina sam već uhodana i znam da mi jakne/veste/kaputi najbolje odgovaraju u L veličini, a tako je bilo i sa ovom vestom. Ipak, ako niste sigurne koja bi vam veličina odgovarala, izmjerite svoj odjevni komad i usporedite sa mjerama - OVDJE.

Cijena vestice je 18,69 dolara, stigla je za točno deset dana, a sve ostale informacije, kao i više slika možete pronaći na LINKU.





Košulja: Amisu (New Yorker)
Suknja: Sinéquanone
Vesta: SheIn
Najlonke: Calzedonia
Sat: ebay
Gležnjače: Ayakdaş Ayakkabı

Kako vam se sviđa današnji outfit? Veselite li se toplijem vremenu?

Broj komentara: 5:

  1. Super mi je outfit, osobno sam fan monokromatskih lukova tako da mi se ovo jako sviđa. :) Vestica je svojom neobičnom teksturom baš lijepo zaokružila cijelu priču. Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) i meni se u zadnje vrijeme baš sviđa crno-bijeli svijet :D

      Izbriši
  2. Mene zanima kako se ovakve stvari održavaju tj. dali se promjene nakon par pranja i koliki je vijek trajanja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni traju normalno kao i druga odjeća, s tim da osjetljiviju odjeću (i čupavu) perem na ruke u Opalu ;)

      Izbriši
    2. E odlično! Jel vidim da dosta garderobe uzimaš od njih pa me zanimalo kako tkanina reagira sa nekim vremenskim rokom. Hvala!

      Izbriši

 
 
Blogger Templates