utorak, 22. ožujka 2016.

OLIVAL: Hidratantna krema i koncentrat za ruke s lavandom

Njegovane ruke prvo su što ću primijetiti kod susreta ili prilikom rukovanja. Ruke često izlažemo vanjskim utjecajima koji ih isušuju i oštećuju stoga je važno pobrinuti se da ih zaštitimo i njegujemo. Nedavno sam pročitala zanimljivu činjenicu koja kaže da dekolte, vrat i ruke odražavaju našu stvarnu dob, a upravo su to dijelovi koje najčešće zaboravljamo njegovati. Iz Olivala su se pobrinuli za njegu ruku i stvorili divnu, mirišljavu priču...

Olival hidratantne kreme za ruke dubinski njeguju kožu i pritom ih štite i hrane, a povoljno djeluju i na strukturu noktiju, jačaju ih i ujedno smanjuju njihovu sklonost pucanju. Za intenzivniju njegu namijenjeni su koncentrati za ruke s ekstraktom nevena ili lavande.


Hidratantna krema za ruke i nokte s lavandom


Što kaže Olival?
Hidratantna krema za ruke s eteričnim uljem dalmatinske lavande namijenjena je svakodnevnoj njezi ruku, a blagotvorna svojstva lavande poznata su još od davnina. Rimljani su ovu ljekovitu biljku koristili za mirisne kupke jer smiruje i opušta, dok su je Grci primjenjivali u medicini zbog antiseptičkog djelovanja. Bogati hranjivi sastojci kreme u kombinaciji s lavandom dodatno štite, vlaže i hrane kožu.


Ambalaža: Hidratantna krema za ruke dolazi u simpatičnoj tubici bijelo ljubičastih tonova. Praktična je za korištenje i nošenje u torbi kako biste ju uvijek mogle imati uz sebe. Lako se otvara i dobro zatvara te ju možete nositi gdje god išli bez straha od neželjenog otvaranja.

Količina: 75 ml
Cijena: 9,99 kn

Uporaba: Krema se brzo upija a nanosi se na kožu u tankom sloju, više puta dnevno ili nakon pranja ruku.Rezultat: Nježne i mekane ruke, te jači i očuvani nokti.



Moji dojmovi: Tekstura kreme je hidratantna, lako se razmazuje i vrlo brzo upija tako da više nemate izgovor za ne-korištenje kreme za ruke ;). Ne ostavlja masni trag, a ruke su nakon korištenja meke i svilenkasto glatke. Miris kreme je ugodan, opuštajuć, naravno ukoliko volite miris lavande jer krema miriši po prepoznatljivom mirisu lavande. Uz redovito korištenje u potpunosti sam se riješila problema sa suhim rukama. Koristim ju obavezno nakon pranja ruku jer mi sapun jako isušuje kožu. Osim toga, krema je namijenjena i za njegu noktiju no ja imam prirodno vrlo čvrste nokte tako da po tom pitanju nisam mjerodavna. Ono što mogu reći je da sam primijetila kako mi se puno rjeđe pojavljuju zanoktice s kojima imam problem. Cijena ove kreme je ono za što mogu dati same pohvale Olivalu jer su učinili da krema bude cjenovno dostupna svima. Odlična krema za ruke po pristupačnoj cijeni.

Sastav:



Koncentrat za ruke i nokte s lavandom


Što kaže Olival?
Koncentrat za ruke i nokte s eteričnim ulje dalmatinske lavande namijenjen je njezi i zaštitu suhe, ispucane i oštećene kože ruku. Posebna kombinacija prirodnih ulja, glicerina i E vitamina regulira omjer vlage i masnoće u koži te štiti ruke od isušivanja. Koncentrati za ruke dodatno njeguju i djeluju do najdubljih slojeva suhe, ispucane i osjetljive kože. Tip kože: Suha koža.


Ambalaža: Koncentrat dolazi u nešto manjoj količini od kreme, ali isto tako u simpatičnoj i praktičnoj tubici. Tubica je predivne srebrne boje i djeluje vrlo elegantno, da ne znam da se radi o proizvodu za ruke pomislila bih kako je riječ o parfumiranom losionu za tijelo :)

Količina: 50 ml
Cijena: 19,90 kn

Uporaba: Krema se u maloj količini nanosi na ruke, sporije se upija, a duže zadržava na koži.



Moji dojmovi: Za razliku od hidratantne kreme, koncentrat je bogatije, gelaste teksture koja se sporije upija i osigurava dubinsku njegu stoga je najbolje koristiti ga navečer prije spavanja. Djelovanje je odlično, ako koncentrat nanesete prije spavanja, ujutro ćete se probuditi preporođeni sa hidratiziranim i njegovanim rukama. Pošto mi se jako svidjelo djelovanje ovog koncentrata, odlučila sam ga isprobati i na petama :) znate već da ja volim tražiti dodatne funkcije svim proizvodima. Rezultat? Odličan! Kroz samo nekoliko korištenja, pete su u vidljivo boljem stanju, puno mekše, a ispucani dijelovi se lagano povlače i zacijeljuju. Dakle, osim za ruke, ovo je i moj HG proizvod za noge, tj. pete :) Bravo Olival! 

Sastav:


Pazite li na njegu ruku? Nosite li u torbici kremu za ruke?

*PR proizvodi

4 komentara:

  1. Volim lavandu <3 moram probat ovo

    OdgovoriIzbriši
  2. ja sam probala neke Olival proizvode sa smiljem i odusevili su me :D sigurna sam da su i ove kremice dobre isto tako :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaoj verujem da mirisu odlicnooo :) Zelim da isprobam :)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates