subota, 5. ožujka 2016.

Maybelline New York Color Sensational ruževi

Ruževi u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled? Ili da bolje kažem, ruževi koji ravnopravno mogu stati uz bok nekim high end ruževima. Radi se o Color Sensational ruževima koji će vas oduševiti elegantnom ambalažom, upečatljivim nijansama i odličnom kvalitetom.


Što kaže Maybelline?
Ponovno se ludo zaljubi u boje. Baršunaste boje zahvaljujući čistim pigmentima. Osjećaj njegovanih usana zahvaljujući hranjivom nektaru meda. Tako bogate boje, tako zapanjujuće…to je senzacionalno! Za najbolji rezultat nanesi ruž počevši od sredine gornje usne. Povuci prema krajevima usne, prateći prirodnu liniju usana. Ruž zatim nanesi i na donju usnu.


Ambalaža: Klasika za Maybelline - predivna, elegantna ambalaža. Ruževi dolaze u srebrnim kutijicama sa poklopcem koji prati boju samog ruža, tako je poklopac 470 Red Revolutiona crveni, a 180 Crazy Pink nijanse rozi. Ambalaža je čvrsta i neće se oštetiti prilikom nošenja u torbici.

Cijena: 64,90 kn


Nijanse: ukupno postoje 22 nijanse (nijanse koje danas predstavljam su 180 Crazy Pink i 470 Red Revolution)

180 Crazy Pink



470 Red Revolution



Moji dojmovi: Kvaliteta Maybellinovih ruževa je neupitna i definitivno su najbolji ruževi drogerijskog ranga, a odlično pariraju i nekim high end ruževima. Glavne karakteristike ruževa iz Color Sensational linije su odlična pigmentacija, izražajne boje i njegovane usne. Izuzetno su kremaste teksture i klize po usnama dok ih nanosite, a zbog ovakve teksture i njege koju pružaju, idealni su za nas koje se često mučimo sa isušenim usnicama. Krasi ih i decentan, ugodan miris koji se osjeti samo prilikom nanošenja.

Trajnost ovih ruževa je dobra, ako uzmemo u obzir kremastu teksturu. Na usnama će bez popravljanja izdržati oko četiri sata, a preživjet će i neki manji obrok tj. snack. Sa usana nestaje jednolično što mi je vrlo bitno, prvo će se izgubiti sjaj, zatim boja, a čak i nakon četiri sata na usnama ostaje lagana boja, odnosno stain. Ne razlijevaju se preko rubova usnica i ne uvlače u borice, a posebno mi se sviđa što čak lagano prikriju isušenost. 

Na kraju mogu zaključiti kako se radi o izvrsnim ruževima koje ćete obožavati. Cijena je pristupačna, ako uzmete u obzir da ih često možete uloviti na popustima, npr. ako ih kupite za vrijeme trajanja Kozmo srijede kada je -30% na dekorativnu kozmetiku, izaći će vas oko 46 kn.

Na slikama ispod možete vidjeti swatcheve ruževa. Lijevo je 470 Red Revolution, desno 180 Crazy Pink, a na kraju i fotke cijelog lica ;)





Jeste li već isprobale Maybelline ruževe? Koji su vaši favoriti?

*PR proizvodi

Broj komentara: 6:

  1. Ova crvena nijansa mi je divna, a tebi obje super stoje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, crvena je vrhunska :) jedna od najljepših crvenih nijansi koje sam vidjela

      Izbriši
  2. Super ti stoje obje! <3 Stvarno su divni ruževi, a ja obožavam i nijansu Mystic Mauve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti <3 a Mystic Mauve je predivna nijansa :) prvom prilikom ju kupujem

      Izbriši
  3. Roze nijansa mi je savrsena za prolece tako da verujem da ce ti odlicno posluziti <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Stvarno je :) odlično pristaje uz cvjetne proljetne outfite <3

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates