subota, 19. ožujka 2016.

Maturalne haljine by Sherry London

Pregledom statistike uočila sam da vas jako zanimaju maturalne haljine, a upravo post o maturalnim haljinama nalazi se među najčitanijim postovima. Kako se dolaskom proljeća bliži period maturalnih zabava, odlučila sam pregledati ovogodišnju ponudu maturalnih haljina i predstaviti vam najzanimljivije.

O Sherry London haljinama sam vam već pisala. Radi se o online trgovini iz Velike Britanije, sa sjedištem u Londonu koja u svojoj ponudi ima različite vrste haljina za svečanije prigode. Ova online trgovina prvenstveno je namijenjena djeverušama i maturanticama, ali vjerujem kako se ovdje mogu pronaći haljine za razne prigode, čak i vjenčanice, ako niste tip za klasičnu vjenčanicu.

Osim standardnih europskih veličina, Sherry London nudi mogućnost izrade haljine po vašim mjerama. Kako se radi o kvalitetnim materijalima i dodacima, sve perlice i kristali ručno se šiju na haljine. Odličan individualan pristup svakoj haljini ono je po čemu je brend Sherry London prepoznatljiv u moru masivne proizvodnje odjeće.

Sigurno ste sto puta čule kako za maturalnu zabavu trebate izabrati jednostavnu haljinu jer svečanu sigurno više nećete nositi. Ja se ne slažem. Maturalna zabava je noć kada ste zaslužile zablistati u haljini o kojoj ste oduvijek sanjale. Kada ćete ako ne tada? ;)

Pripremite se na bajkovite haljine, zbog kojih sam poželjela da sam i ja maturantica :)







Sviđaju li vam se haljine iz Sherry London ponude?

4 komentara:

  1. Uvijek budem nekako tuzna i nostalgicna kad gledam maturalne haljine zato jer ja vnisam imala ni haljinu ni maturalnu večer...:(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajoj :( šteta, ali nadam se da će doći situacija u kojoj ćeš moći nadoknaditi to ;)

      Izbriši
  2. Od svih ovdje ova prva mi je najveći favorit :) Za dvije godine ću i ja imati te slatke brige oko odabira maturalne haljine :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni :D mislim da bi odlično prošla i kao vjenčanica

      Izbriši

 
 
Blogger Templates