četvrtak, 3. ožujka 2016.

Loreal Professionnel Mythic Oil Seve Protectrice

Ako, poput mene, ne možete bez fena za kosu ili pegle, današnja recenzija će vas sigurno zanimati. Radi se o kremi za kosu čija je namjena zaštita kose od topline do 230°C. Funkcionira li bez da zamasti kosu? Saznajte u nastavku...


Što kaže L'Oréal Professionnel?
Mythic Oil Sève Protectrice inovativna je krema koja pruža učinkovitu zaštitu od topline do 230°C. Jedinstvena formula obogaćena uljem crnog kima, mitskim i medicinskim sastojkom koje je tradicionalno u vrijeme faraona korišteno zbog svojih zaštitnih svojstava i djelovanja protiv opeklina. Uljasto baršunasta tekstura ovog balzama pruža dosad neviđenu zaštitu kose od topline čak i od izrazito visokih temperatura.


Upotreba: Nanesite na vlažnu ili suhu kosu. Kosa će biti obložena bogatim i hranjivim zaštitnim slojem i na taj način štititi od temperature do 230 °C. Ne ispirati.

Ambalaža: Mythic Oil zaštitna krema dolazi u predivnoj, elegantnoj ambalaži sa poklopcem zlatne boje. Zlatni detalji na ambalaži dodatno ističu eleganciju ovog proizvoda pa imate dojam da koristite nešto zbilja ekskluzivno. Sama ambalaža je vrlo praktična, uski otvor okrenut prema dolje omogućuje dobro doziranje i uspjet ćete iskoristiti svu kremu (kada vam preostane ono što ne možete istisnuti, samo razrežite škarama gornji dio tubice).

Količina: 150 ml
Cijena: 136 kn

Gdje kupiti: L'Oréal Professionnel saloni, Online ljekarna Coner


Moji dojmovi: Tekstura Mythic Oil zaštitne kreme je masna, uljno-baršunasta kao što je i navedeno u opisu samog proizvoda. Baš zato sam strahovala hoće li zamastiti moju inače masnu, a oštećenu kosu suhih vrhova. Nakon dva mjeseca korištenja mogu reći da niti u jednom trenutku ova krema nije zamastila moju kosu, čak niti ako sam malo pretjerala sa količinom. 

Kremu koristim tako da malu količinu razmažem po dlanovima i nanesem cijelom dužinom kose. Ako kosu samo sušim fenom, tada kremu nanosim na mokru kosu, a kada ju želim još i stilizirati peglom, dodatno nanosim vrlo malu količinu kreme na suhu kosu. Kosa je nakon sušenja sjajna, a same vlasi djeluju deblje tj. punije. Osim toga, odličan je osjećaj kada čak i na kraju dana osjetite predivan, nježan miris ove kreme. 

Štiti li Mythic Oil Seve Protectrice zaista od topline? Da! Primjećujem to po smanjenju lomljenja vlasi, sjajnijoj kosi, lakšem raščešljavanju i smanjenom pucanju tj. "cvjetanju" vrhova.

Rezultat korištenja kreme je meka, glatka, svilenkasta i mirisna kosa, zaštićena od štetnih utjecaja topline, a dodatni plus je olakšano raščešljavanje. L'Oréal Professionnel Mythic Oil krema za zaštitu od topline pun je pogodak i imate moju toplu preporuku ukoliko tražite proizvod koji će štititi kosu od topline, a da ju pritom ne zamasti ili oteža.

Ocjena: 5+


Za kraj, evo kako izgleda kosa uz korištenje ovog proizvoda, osušena fenom i počešljana Tangle Teezer četkom.


Koristite li proizvode za zaštitu od topline? Jeste li već isprobale nešto iz Lorealove linije Mythic Oil?

Broj komentara: 6:

  1. Super zvuči, ali takve proizvode više volim kada su u spreju...
    Lijepo ti kosa izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) ja sam opet pomalo freak pa nekako mislim da su učinkovitiji ovi masniji proizvodi od sprejeva, valjda sam si zamislila da sprej ishlapi xD

      Izbriši
  2. Odlično izgleda, moraću da probam. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Amabalaza je predivna :) Ja svoju kosu ne izlazem toploti tako da mi ovi proizvodi nisu ni potrebni sem kad idem kod frizera :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blago tebi, zavidim :) ja jedino ljeti uspijem izdržati bez fena

      Izbriši

 
 
Blogger Templates