ponedjeljak, 29. veljače 2016.

Najava: Essence TE "love.joy.care"

Ovog proljeća nam stižu predivne, kreativne i zanimljive limitirane kolekcije. Nastavljamo sa predstavljanjem limitiranih kolekcija koje će ovih dana stići na prodajna mjesta. Danas je na redu Essence "love.joy.care" trend edition.


Što kaže Essence?
Vrijeme za djevojke! Nema ništa zabavnije od opuštanje kod kuće sa svojim najboljim prijateljicama tijekom hladnijih dana. Uz novu trendovsku kolekciju "love.joy.care", essence pretvara tvoja četiri zida u osobnu wellness oazu. Vesele, svijetle boje u rasponu od ružičaste, koraljne, fuksije, ljubičaste i svijetlo plave šire osjećaj čiste radosti. Kolekcija nudi idealne proizvode za spa party sa faktorom zabave! Sve počinje s uzbudljivim must-have proizvodima za savršenu manikuru poput ulja za nokte s praktičnim aplikatorom u obliku četkice ili colour & care lakom za jačanje noktiju. Inovativno ulje za usne sa svjetlom, sjajnom teksturom i suptilnom disperzijom boja osigurava ultra glatke usne. Nakon tretmana ljepote maska za spavanje jamči dobar i miran san. Zahvaljujući gel jastučićima tvoje oči će izgledati svježe i odmorno – čak i nakon noćnog izlaska.

Essence “love.joy.care”  TE će biti dostupna na prodajnim mjestima KOZMA te (SUPER KONZUMA – 17 prodajnih mjesta) početkom ožujka do isteka zaliha.

essence love.joy.care – ulje za usne

Boja& Njega! Sjajna tekstura koje nije ljepljiva njeguje usne pomoću ulja jojobe i avokada te im pruža nježan dodir boje u nijansama fuksije i koraljne. Ulje je posebno lako za nanošenje zahvaljujući malom aplikatoru. Dostupno u 01 i'm feeling gooood! i 02 good in the mood!.

Cijena: 19,90 kn


essence love.joy.care – njegujući balzam za usne

Njega za tebe. Njegujući balzam za usne lagane teksture i mirisa vanilije ostavljaju ugodan osjećaj na usnama. Jednostavno nanesi balzam na usne pomoću prstiju i pozdravi se s ispucalim usnama. Dostupan u 01 i care for you.

Cijena: 16,90 kn


essence love.joy.care – ulje za njegu kutikule & noktiju

Softness! Bogato ulje štiti I učvršćuje cijele nokte pomoću vitamina E, avokada kao i soja ulja za prekrasne i njegovane nokte. S praktičnim aplikatorom u obliku četkice nanošenje je precizno i ulje se brzo upija. Dostupno u 01 dare to care.

Cijena: 16,90 kn


essence love.joy.care – djeljiva rašpica za nokte

File it. Zahvaljujući praktičnoj dvostranoj rašpici za nokte – jednoj za skraćivanje a drugoj za oblikovanje – jednostavno je dovesti nokte u željeni oblik i pripremiti ih za manikuru. Rašpica se može podijeliti na dva dijela, tako da jedan dio možeš podijeliti s prijateljicom. Dostupna u 01 sharing is caring.

Cijena: 10,90 kn


essence love.joy.care – all in one lak za njegu

All4one! All in one lak za njegu sadrži vitamin E i pravi je multi-talent za tvoje nokte. Može se koristiti za popunjavanje nepravilnosti, kao bazni lak ili kao nadlak ili za osvježenje boje. Ima efekt učvršćivanja i zaštite noktiju. Dostupan u 01 time for you.

Cijena: 15,90 kn


essence love.joy.care – colour & care lak za jačanje noktiju

Čvrsti nokti. Prirodni sastojci jačaju i štite nokte od dnevnog stresa. Svijetle nijanse poput koraljne, fuksija ljubičaste, žute i zelene osiguravaju obojani izgled dok kremasta tekstura s visokim prekrivanjem osigurava dugotrajan završetak. Dostupan u 01 I care for you, 02 happy nails, 03 lean on me i 04 you made my day.

Cijena: 16,90 kn


essence love.joy.care – blazinice za odstranjivanje laka za nokte

Lako uklanjanje! Brzo I jednostavno ukloni lak za nokte sa blazinicama za odstranjivanje laka. Svaka blazinica je acetone-free te sadrži njegujući vitamin E, s ugodnim mirisom marelice. 30 kom. Dostupne u 01 good in the mood!.

Cijena: 12,90 kn


essence love.joy.care – intenzivan maslac za ruke

Shake hands. Svilenkasta, nježna tekstura maslaca za ruke i nokte je njegujuća te ostavlja ruke mekanim i osigurava meke kutikule. Bogata krema ugodnog mirisa lako se upija te neće ostaviti masne tragove na koži. Dostupan u 01 have a piece of care!. 50 ml,

Cijena: 25,90 kn


essence love.joy.care – maska za spavanje

Mirni snovi! Za brzi oporavak ili zasluženi san maska za spavanje ima slatki dizajn “zaklopljenih očiju” i osigurava ti ugodan odmor. Visoko kvalitetan materijal s vanjske strane i nježan velur s unutarnje strane osigurava ugodno nošenje. Dostupna u 01 good night sweetie!

Cijena: 15,90 kn


essence love.joy.care – osvježavajuće i umirujuće blazinice za oči

Fresh-up. Praktične, osvježavajuće gel blazinice osvježavaju umorne oči! Stavi ih u hladnjak a zatim na svoje oči. Mogu se iznova koristiti i savršene su za odmaranje. Dostupne u 01 it's cool to care!.

Cijena: 10,90 kn


Što vam se najviše sviđa iz TE "love.joy.care"?

1 komentar:

 
 
Blogger Templates