petak, 26. veljače 2016.

Najava: CATRICE noviteti za proljeće/ljeto 2016.

Kao što već znate, nedavno su neki Catrice proizvodi izašli iz asortimana kako bi napravili mjesta za nove, inovativne i zanimljive proizvode. Donosim vam pregled svih noviteta koji nam stižu kao up-date za proljeće/ljeto 2016.

Inovativna kozmetika i najnoviji trendovi izravno s modnih pista. CATRICE prati svjetske modne trendove u sezoni s jedinstvenim proizvodima visoke kvalitete. Inspiriran modnim trendovima sezone proljeće/ljeto 2016, CATRICE predstavlja najnovije make-up naglaske za prvu polovicu godine.



Catrice noviteti će biti dostupni krajem veljače na prodajnim mjestima Dm-a, Kozma, Bipe.

CATRICE Absolute Eye Colour Mono sjenilo za oči

Mono sjenilo, višestruki izbor. Raznoliki spektar boja, dugotrajnost, visoka pokrivenost i različiti efekti. Inspirirane bojama sa modnih revija, dvije nove nijanse se pridružuju asortimanu: jedna s mat rosé završetkom i moderna dove plava sa laganim shimmerom. Mat, shimmering ili biserna – sjenila su dostupna u 18 nijansi. 

Cijena: 22,90 kn


CATRICE Highlighting sjenilo za oči

Svjetla za proljeće! Ovo sjenilo hvata svjetlo i postavlja blage naglaske na cijelom kapku, unutarnjim kutovima oka i neposredno ispod obrva. Kremasta tekstura u prahu lako se nanosi i dolazi u tri verzije - svjetlucavo bijela, biserno zlatna i pastelno ružičasta - kako bi se osigurali prekrasni naglasci i sjaj!

Cijena: 22,90 kn


CATRICE Sand Nudes paleta sjenila za oči

Osjećaj blagdana - nježan, svijetli pijesak na Karibima, crvene dine Sahare i tamne pješčane plaže Gvatemale: šest savršeno usklađenih nijansi u toplim nude i pješčanim nijansama ne ostavljaju ništa više za poželjeti. Svilenkasta tekstura ima uvjerljivo visoko prekrivanje i pruža svjetlucavi mat učinak koji se može miješati i kombinirati za željeni izgled. Zahvaljujući integriranom duo-aplikatoru idealan je kada ste u pokretu. 

Cijena: 39,90 kn


CATRICE Eye‘Matic Eyepowder olovka za oči

Sve u jednom. S praktičnim Eye'Matic Eyepowder olovkama za oči nema potrebe za dodatnim kistom da nanesete sjenilo. Suženi oblik integriranog spužvastog aplikatora omogućuje jednostavno i precizno nanošenje - idealno za stvaranje naglasaka i nježne refleksije svjetlosti. Olovka s kremastom teksturom praha, koja se nalazi u poklopcu, dostupna je u šest nijansi: biserno bijela, nježno ružičasta, elegantna pjenušac, ženstvena marelica, topla cappuccino i cool lavanda.

Cijena: 31,90 kn


CATRICE Smokey Matt Powder tuš za oči

Revizija klasike. Kohl Kajal olovka se koristi kao kozmetički proizvod oko 4.000 godina. Sada ovaj klasik dobiva inovativnu nadogradnju. Crna tekstura u prahu može se primijeniti kao eyeliner lako i precizno zahvaljujući mekanom spužvastom aplikatoru. Rezultat: prekrasan, dramatičan Smokey Eyes izgled! 

Cijena: 31,90 kn


CATRICE Kohl Kajal olovka za oči
Plavo nebo. Posebno meka tekstura osigurava točnu aplikaciju za stvaranje pojedinačnih izgleda. Popularna Kohl Kajal olovka ide u ljetnu sezonu s apsolutno novom bojom – moderna svijetlo plava sa suptilnim sjajem. Ova olovka za oči je dostupna u ukupno osam boja s različitim efektima, uključujući nježan shimmer, metalik i mat. 

Cijena: 15,90 Kn


CATRICE Velvet Matt Smokey Eyes olovka

Smokey Allure. Tamno i tajanstveno, Smokey Eyes imaju posebnu moć privlačnosti. Ova olovka za oči s integriranim kistom za nanošenje sada dolazi u novoj antracit nijansi. Glatka tekstura lako se stapa s integriranim kistom i semi-mat završetkom te pruža svom izgledu poseban dodir. Dostupna u ukupno 3 nijanse. 

Cijena: 19,90 kn


CATRICE Dugotrajna vodootporna olovka za oči

Pratite linije. Dugotrajna, vodootporna i puna efekata, ova olovka za oči svakako omogućuje da se izdvojite iz mase. Njenu glatku teksturu je posebno jednostavno i precizno primijeniti, a sada je dostupna u nježnoj limeta zelenoj nijansi. Dostupna u ukupno osam boja.

Cijena: 18,90 kn


CATRICE 3D Lash Multimizer Effect Maskara

3D snaga: Multimize efekt na očima. Pune, lijepo definirane izdužene trepavice je lako postići s 3D Lash Multimizer Effect Maskarom. Elastomer četkica s dubokom crnom teksturom pruža intenzivan, trodimenzionalni volumen za senzacionalan pojačan učinak. Dostupna u Ultra Black i crnoj vodootpornoj nijansi.

Cijena: 35,90 kn



CATRICE Glam & Doll False Lashes Maskara

Drama Doll. Tu je novi dodatak za uspješnu Glam & Doll obitelj. Nova maskara svoje rezultate ističe zakrivljenom četkicom koja zahvaća svaku pojedini trepavicu i prekriva ju dubokom crnom teksturom u samo jednoj primjeni. Volumen Formula pojačava trepavice - za učinkovite, dramatične rezultate.

Cijena: 31,90 kn


CATRICE Lashes To Kill Ultra Curl & Volume Maskara

Movie-material. Duboke crne, voluminozne, ekstra duge i savršeno oblikovane trepavice su na dnevnom redu ljepote sa Lashes To Kill Ultra Curl & Volume Maskarom. Upletena vlakna četkice zahvaćaju svaku trepavicu izravno do korijena za prekrasnu uvijenost. 

Cijena: 31,90 kn


CATRICE Velvet Brow Powder Artist olovka za obrve

Moćne obrve. Inovativna olovka za pune, definirane obrve. Fleksibilni spužvasti aplikator vidno popunjava male praznine u luku obrva svojom baršunastom-mekanom teksturom dok integrirani kist oblikuje obrve u trenu. Praktično: tekstura ovog 2u1 proizvoda je unutar poklopca što znači da nema potrebe za šiljenjem. Dostupna u tri boje. 

Cijena: 31,90 kn


CATRICE Luxury Lips Intensive Care sjajilo za usne

Prednosti ljepote. Tri nova Luxury Lips Intensive Care sjajila za usne su pravi pojačivači ljepote za usne. Uz visoke kvalitete sastojke poput argan, jojoba i ulja kamelije, u skladu su s trendom za intenzivnu njegu usana. Podatna sjajna tekstura pruža usnama raskošan sjaj i vidljivo ispunjava fine linije oko usana - za prekrasno sjajne, voluminozne usne. Dostupno u tri prozirne nijanse s mirisom meda, ruže ili papaje. 

Cijena: 30,90 kn


CATRICE Ultimate Stay ruž za usne

Snažne i sofisticirane. Intenzivna boja i moderan saten-mat završetak. Vrlo pigmentirana, dugotrajna tekstura ima uvjerljivu visoku pokrivenost bez isušivanja osjetljive kože usana. Lijep suputnik za svaki dan. Dostupan u total 12 nijansi i novoj berry nijansi. 

Cijena: 39,90 kn


CATRICE Luminous Lips Ruž za usne

Njegujuća tekstura sadrži hijaluronsku kiselinu i vidljivo ostavlja vaše usne da se osjećaju hidratizirano i punije. Završetak je nježan i pruža intenzivan sjaj sa srednjom disperzijom boje. Dostupan u ukupno 14 nijansi i u 3 nove nijanse. 

Cijena: 31,90 kn


CATRICE Ultimate Colour ruž za usne

Neophodan klasik s novim njegujućim kompleksom. Ultimate Colour ruž za usne pretvara vaše usne u prave magnete za poglede svojom visokom pigmentacijom i intenzivnim nijansama. Glatka, kremasta tekstura njeguje usne i pruža veličanstven, dugotrajan izgled. Dostupan u tri nove boje i u ukupno 16 boja standardnog asortimana. 

Cijena: 31,90 kn


CATRICE Prime And Fine Beautifying Primer

Prime Time. Rozi primer kao baza sa nježnim shimmerom i njegujućim vitaminom E. Svjetlo-reflektirajući biserni pigmenti pružaju tenu prirodan sjaj i gladak i besprijekoran izgled. Dugotrajna svilenkasta tekstura ima ugodan miris i može se nanijeti kao podloga za puder ili samostalno za prekrasan sjaj zahvaljujući svjetlo-reflektirajućim pigmentima. Pakiranje 30 ml. 

Cijena: 35,90 kn


CATRICE Prime and Fine Professional paleta za konturiranje

The Prime And Fine Professional paleta za konturiranje lica pruža profesionalni set za konturiranje svakog oblika lica. Dvije nijanse koje se lako blendaju su idealni pomagači: nanesite tamniju nijansu ispod jagodica, uz rub kose, sa strane nosa i ispod čeljusti. Nanesite svjetliju nijansu na čelo, unutarnji kut očiju, na centar nosa i iznad jagodica. Dolazi s praktičnim vodičem za korištenje na poleđini proizvoda.

Cijena: 35,90 kn


CATRICE Allround paleta za konturiranje

Modeliranje. Nova paleta za konturiranje sadrži četiri kremaste mat teksture i highlighter sa svjetlo-reflektirajućim pigmentima za savršeno definiranje lica. Dvije tamnije boje se koriste za nijansiranje udubina lica za vidljivo smanjenje, dok su dvije svjetlije nijanse za naglašavanje. Piktogrami na poleđini pakiranja daju savjete za primjenu. 

Cijena: 31,90 kn


CATRICE Nude Illusion Loose Puder

Prirodno. Transparentan puder u prahu s nježnim fokus efektom pruža svim tipovima kože dugotrajan mat efekt. Mikro-fine čestice pudera apsorbiraju višak ulja i osiguravaju mat efekt bez isušivanja kože. Za gladak i besprijekoran ten. Također se može koristiti za postavljanje make-upa. Dostupan kao prozirni prah - univerzalno pogodan za sve tipove kože i ton.

Cijena: 44,90 kn


CATRICE All Matt Plus Shine Control Make-up

Savršena osnova za sezonski izgled: mat ten. All Matt Plus - Shine Control Tekući Puder kontrolira neželjeni sjaj - cijeli dan. Svilenkasta tekstura, koja je bez ulja, nudi odličnu prekrivenost kako bi malene nesavršenosti kože nestale. U isto vrijeme, lagano reflektirajući pigmenti osiguravaju svilenkasti mat i besprijekoran završetak - bez efekta maske. Dermatološki testirano. Idealan u kombinaciji sa All Matt Plus - Shine Control puderom.

Dostupno ukupno 4 nijanse uključujući novu yellowish sand-beige. 30 ml.

Cijena: 52,90 kn


CATRICE 12h Matt Mousse Make-up

Mat tijekom 12 sati! for 12 hours! Tekstura Mousse make-up pudera u pjeni lagano se nanosi i ostavlja ugodnan osjećaj, čak i na suhoj koži. Pore i fine linije vidljivo su prekrivene - završetak je gladak, puderast i apsolutno prirodan. Za besprijekoran ten. Dostupna u ukupno 4 različite nijanse i uključujući novu yellowish sand-beige. 

Cijena: 39,90 kn


CATRICE High Glow Mineral Highlighting Powder

Stroke of Glow. Zapečeni Highlighting Puder sadrži vrijedne minerale i svijetlo-reflektirajuće pigmente za sjajan ten. Delikatna tekstura nudi varijabilno prekrivanje koje se može pojačati ponovnim nanošenjem. Može se primijeniti za suptilan sjaj cijelog lica za svježi ten ili za naglašavanje obraza i dekoltea. Za sjajni izgled!

Cijena: 39,90 kn


CATRICE Blush Artist paleta rumenila za sjenčanje

Usklađen trio. Tri palete pružaju harmoniju nijansi za postavljanje naglasaka i stvaranje prirodne boje. Nježna puderasta tekstura je dugotrajna i lako se belnda. Tu je izbor od nekoliko kombinacija nijansi za lijepo definirano lice.

Cijena: 35,90 kn


CATRICE Illuminating Blush

Illuminating rumenilo kombinira dva različita intenziteta boje sa suptilnim sjajem i svijetlim perlama. Naglašava jagodice te pruža vašem tenu definiciju i nježan sjaj. 3D zig zag dizajn zasigurno privlači sa stalka. Dostupno u ukupno 3 nijanse uključujući jednu novu .7 g

Cijena: 31,90 kn


CATRICE Gel Like 2u1 bazni lak & nadlak

Dual Function. Nova generacija manikure: novi Gel Like 2in1 Base & Top Coat ujedinjuje zaštitna svojstva baznog laka sa sjajnim završetkom nadlaka. Formula je dugotrajna, brzo sušeća, ispunjava nepravilnosti i stvara glatku strukturu noktiju. U isto vrijeme, ovaj praktični 2u1 proizvod djeluje kao štit, sprečava diskoloracije i produžuje trajnost boje laka za nokte. Primjena: primjenjuju se kao baza na početku manikure, nalakirajte nokte sa željenim Ultimate lak za nokte i na kraju ga nanesite kao nadlak za sjajan gel sjajan završetak. 10 ml

Cijena: 23,90 kn


CATRICE Matt & More nadlak

Matt + X-Factor. Inovativni Matt & More nadlak za mat sjaj – u samo jednom potezu. Obogaćen s rozim bisernim sjajem ovaj nadlak stvara jedinstveni, saten mat završetak na već nanijetom laku za nokte. Dugotrajna formula se brzo suši i učvršćuje već nanešeni lak za nokte. Više od Mata – 3D mat. 10 ml

Cijena: 23,90 kn


CATRICE Luxury Nudes lak za nokte

It’s all about nude. Nude asortiman boja je dugotrajan favorit svih modnih dizajnera. S Luxury Nudes lakovima CATRICE predstavlja generaciju lakova s visokim prekrivanjem koja osigurava elegantan i prirodan rezultat s bisernim ili satenskim efektom. Dostupna u ukupno 8 nijansi uključujući dvije nove nijanse - nude-rosé i nude-sand 10 ml

Cijena:  19,90 kn


CATRICE Ultimate Nail Lacquer lak za nokte

Neograničeno. Nove nijanse Ultimate Nail Lacquers lakova za nokte usklađene s trendovima sezone su idealan partner za savršenu manikuru. Formula osigurava savršeno prekrivanje, jedinstven sjaj, dužu trajnost kao i visoko-sjajan rezultat. Veliki izbor od 35 boja pruža. Brojne moderne boje lakova za nokte, uključujući 10 novih nijansi. 10 ml

Cijena: 19,90 kn


Veselite li se Catrice novitetima za proljeće/ljeto 2016? Koji vam se najviše sviđaju?

Broj komentara: 10:

  1. Paleta rumenila i ovi setovi za konturiranje mi se najviše sviđaju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se ;) setovi za konturiranje su nam svima zapeli za oko

      Izbriši
  2. set za konturiranje i rumenila :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Catrice, ali i Essence novitete nestrpljivo očekujem da što prije vidim u prodaji! Svašta lijepo dolazi :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja :)) predivni noviteti. A bome i Essence ima predivnih stvari, čekam službenu potvrdu pa ide post i o njima...ovog proljeća stižu zbilja odlični proizvodi

      Izbriši
  4. Rumenila i palete za konture,definitivno moram nabaviti :)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates