srijeda, 24. veljače 2016.

Maybelline NY - THE NUDES paleta

Jučer sam vam najavila, a danas stiže recenzija predivne Maybelline The Nudes palete koja će uskoro biti dostupna u prodaji. Kao što znate, prije desetak dana prisustvovala sam Maybelline #makeithappen eventu, a na izlasku nas je čekalo malo iznenađenje i priznat ću, prekrižila sam prste i pomislila "Samo da je The Nudes paleta stigla, samo da je The Nudes paleta!" i bila je :) na radost svih nas.


Što kaže Maybelline?
Naša prva paleta od 12 nijansi, inspirirana prirodnim nijansama sa bež, pješčanim i brončanima tonovima. Nijanse možeš kombinirati na bezbroj načina, kao duo, trio ili quad sjenilo. Budi kreativna i zablistaj u prirodnim nijansama!




Ambalaža: The Nudes paleta dolazi u čvrstoj plastičnoj ambalaži crne boje i visokog sjaja. Unutar palete nalazi se i dvostrani spužvasti aplikator koji možda nije praktičan, ali u kritičnim situacijama kada nema kista u blizini može biti od pomoći. Da Maybelline misli na sve pokazuje stražnja strana palete gdje su prikazane kombinacije za čak 13 lookova koji se mogu kreirati sa ovom paletom.


Tekstura, nanošenje, trajnost: Sva sjenila su vrlo meke teksture, lako se nanose i blendaju i zapravo je pravi gušt raditi s njima jer je potreban tek lagani prelazak kista preko sjenila da bi se ono uhvatilo za kist. Pigmentacija sjenila je odlična, ako nemate masne kapke možete ih bez problema nositi bez baze. Moji kapci su masni pa obavezno prije nanošenja stavljam bazu i uz nju sjenila ostaju nepromijenjena oko 10 sati (toliko sam ih najduže nosila).

Nijanse: Paleta krije 12 nijansi raspoređenih u 2 reda. Nijanse su tako posložene da kombinacijom dvije, tri ili četiri boje možete kreirati različite lookove, baš kako je i prikazano na poleđini palete.

Prvi red: 
  • prva nijansa je predivna, nježna, zlatno-roza nijansa sa plavim shimmerom koji se presijava u gotovo holo efekt. Na slici je teško uhvatiti pravu ljepotu ove nijanse, ali vjerujte mi na riječ, ovo je jedna od najdivnijih svijetlih nijansi koje sam vidjela.
  • druga nijansa je tamnija bež nijansa sa decentnim srebrnim shimmerom. Na prvi pogled djeluje kao mat nijansa, ali nije.
  • treća nijansa je klasična puderasta mat nijansa i idealna je za nošenje na cijelom kapku u dnevnim varijantama ili ispod obrve.
  • četvrta nijansa je predivna bakrena nijansa koja u elementima presijavanja podsjeća na boju starog zlata. Intenzivna je i odlična za smokey eyes look.
  • peta nijansa je još jedna mat sivo-bež nijansa koja je vrlo zanimljiva i jako lijepo izgleda u dnevnim varijantama kada želim laganiju verziju smokey eyes-a.
  • šesta nijansa u samoj paleti izgleda puno svjetlije nego kad se nanese na kožu ili kapak. Radi se o tamno smeđoj mat nijansi.



Drugi red:
  • prva nijansa je sivo-smeđa shimmerasta nijansa koja ovisno o svjetlu mijenja svoj izgled što najbolje možete vidjeti na swatchevima ispod.
  • druga nijansa je klasična mat, tamno smeđa nijansa koja se često koristi i vjerujem, najbrže potroši :)
  • treća nijansa mi je posebno izmamila osmijeh na lice jer sam dugo tražila lijepu zlatnu nijansu, a ova je još ljepša nego što sam zamišljala. Nisam uspjela fotićem uhvatiti njenu pravu ljepotu, ali reći ću samo da se presijava kao čisto zlato na suncu.
  • četvrta nijansa je tamno smeđa nijansa sa zlatnim i smeđim shimmerom. Jako lijepo izgleda pod umjetnim svjetlom i odlična je za rekreiranje makeup-a Kim Kardashian.
  • peta nijansa je savršena mliječno bijela, shimmerasta nijansa koja je odlična za posvjetljivanje unutarnjeg kuta oka.
  • šesta nijansa je neobična crna nijansa sa sitnim srebrnim glitterom koji ne padne prilikom nanošenja već se zadržava na kapku.



Moji dojmovi: Predivna paleta sa odličnim nijansama koje ćete rado i često kombinirati. Iako većina nas već ima nekoliko nude paletica, svejedno bih preporučila i ovu jer sadrži nekoliko nijansi koje su zaista posebne, a dodatan plus je svakako i kvaliteta te pigmentiranost sjenila. Vjerujem da će se The Nudes paleta brzo razgrabiti kada stigne u prodaju pa budite brze :)

Kako vam se sviđa The Nudes paleta? Volite li neutralne tonove?

4 komentara:

  1. Paletica izgleda baš lijepo :)
    Inačpe obožvam neutralne tonove :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasna je! Moram je uzeti..Pigmentacija je ludacka :)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates