nedjelja, 21. veljače 2016.

AVON Big & False Lash Volume maskara

Dobra maskara osnova je svakog makeup-a. Isto tako, loša maskara koja slijepi i oteža trepavice može upropastiti savršen makeup. U potrazi za idealnom maskarom, na mom putu se našla jedna Avonova maskara. Avon je uvijek inspiracija za ljepotu i samopouzdanje, a maskara koju ću vam danas pokazati odlično se uklapa u kampanju "Više od ljepote!" jer daje savršen izgled trepavica koje će istaknuti prirodnu ljepotu svakog oka.


Što kaže Avon?
Četkica bademastog oblika jednakomjerno obavija trepavice u kutovima očiju i donje trepavice. Patentirana formula 1000 vlakana: tisuće vlakana različitih veličina i oblika savršeno se nadopunjuju s tvojim trepavicama pružajući im izvanredan volumen i teksturu, baš poput umjetnih trepavica. Bez grudica, mrvljenja ili razmazivanja. Oftalmološki i klinički testirano. Hipoalergeno. Odgovara osjetljivim očima i kod nošenja kontaktnih leća.


Maskara koja pruža volumen i savršen izgled umjetnih trepavica kao iz salona:
  • pruža efekt umjetnih trepavica
  • traje cijeli dan
  • bez grudica, mrvljenja ili razmazivanja
Ambalaža: Big & False Lash maskara dolazi u simpatičnoj bucmastoj ambalaži sa popratnom kartonskom kutijicom koja svakako doprinosi cjelokupnom dojmu elegancije. Crno-ružičasta ambalaža djeluje elegantno i profinjeno te se savršeno uklapa u pravi ženski makeup kutak.

Količina: 10 ml
Cijena: 75 kn (na popustu 55 kn)



Upotreba: Nježno pomicati četkicu unutra-van u bočici za željenu količinu maskare. Nanijeti na gornje i donje trepavice četkicom od korijena do vrhova.

Moji dojmovi: U početku mi je glomazna četkica stvarala probleme kod nanošenja i znalo se dogoditi da više maskare imam na kapku nego na trepavicama. Uz malo izgubljenih živaca i vježbe sprijateljila sam se sa debeljuškastom četkicom i shvatila da upravo takva kakva je omogućuje brzinsko nanošenje maskare u samo nekoliko poteza.

Tekstura je srednje gusta, niti previše rijetka niti previše gusta i omogućava savršeno obuhvaćanje i definiranje svake trepavice. Boja je intenzivna crna i odlična je za nas kojima su prirodne trepavice slabo vidljive. Osim toga, lijepo uvije trepavice (kod mene toliko da mi zapinju za naočale :D) i produži im vrhove, a ono što mi se posebno svidjelo je čudo koje napravi od mojih inače nevidljivih donjih trepavica.

Maskara se ne trusi i  ne preslikava na kapak te na mojim trepavicama izdrži cijeli dan bez ikakvih promjena. Nanosim ju u samo jednom sloju i obožavam to što velika četkica brzinski obuhvati svaku trepavicu. Jedina zamjerka je nešto širi otvor u kojem se zna nakupiti višak maskare, ali ništa što redovito čišćenje ne bi moglo riješiti.




I za kraj, evo cjelokupnog looka. Oblačno vrijeme je opet uništilo fotke :(



Ocjena: 4/5

Jeste li već isprobale Big & False Lash Volume maskaru? Koja je vaša omiljena maskara?

Broj komentara: 8:

  1. Imam i slažem se odlična maskara :D

    OdgovoriIzbriši
  2. uvijek pri kupovini maskare moram voditi racuna da je ona otporna na vodu jer mi cesto suze oci i na kraju izgledam kao panda :D dopada mi se cetkica kod ove maskare i uglavnom kupujem sa ovakvom cetkicom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. u početku mi se četkica nije sviđala, ali sad vidim da je zapravo pun pogodak :)
      a za razmazivanje maskare oh znam kako ti je...meni idu suze kad se smijem pa često nakon smijeha slijedi panda look :D

      Izbriši
  3. Imam ju i još uvijek ju nisam stigla isprobati... No nakon ove recenzije mislim da ju moram iskopati i početi koristiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ne znam što čekaš ;) i ja sam ju dugo imala spremljenu u ladici :D

      Izbriši
  4. Sad je snizenje u Avonu na ovu maskaru, pa eto, da devojke znaju! Efekat je odlican! :)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates