ponedjeljak, 29. veljače 2016.

AURA Prime me! baza za sjenilo

Kao što već znate, Aura kozmetika se polagano širi hrvatskim tržištem i možete ju pronaći u određenim Kozmo prodavaonicama. Isto tako, širi se i moja kolekcija Aurinih proizvoda, a danas vam predstavljam Prime me! bazu za sjenilo. Dobra baza može napraviti čudo od sjenila slabije pigmentacije, a Aurina se pokazala i više nego čudotvornom ;)


Što kaže Aura?
Namjena ovog tipa proizvoda je da omogući što duže trajanje sjenila na očnim kapcima kao i lakšu aplikaciju, dok je boja nanešenog sjenila intenzivnija. Nakon nanošenja, površina očnog kapka je glatka, a nepravilnosti u vidu različitih diskoloracija kože gornjeg očnog kapka prekrivene zahvaljujući kombinaciji pigmenata. Između kože gornjeg očnog kapka i samog sjenila pravi se barijera kako bi se spriječilo nakupljanje sjenila u pregibu. Pigmenti su površinski obrađeni hidrofobnim supstancama te za vrijeme visokih temperatura znoj neće utjecati na postojanost šminke na očima. Specifično za ovu formulaciju je prisustvo vitamina E i ekstrakta kore primorskog bora (Pinus Pinaster) koji predstavljaju odlične antioksidanse i štite osjetljivu kožu kapka od slobodnih radikala. Zahvaljujući emolijensima, koža je nježna i zadržava svoju elastičnost. 



Ambalaža: Prime me! baza za sjenilo dolazi u maloj plastičnoj bočici sa praktičnim spužvastim aplikatorom. Volim ovakvu ambalažu kod baza za sjenilo jer mi se čini kao puno bolje (i više higijensko) rješenje od posudice. Aplikator je mekan te je potreban tek dodir kako bi se dovoljna količina baze nanijela na kapak. Omjer cijene i količine je odličan što ovu bazu stavlja među povoljnije na tržištu.

Količina: 7 ml
Cijena: 29,99 kn

Upotreba: Može se upotrebljavati i samostalno u cilju ujednačavanja boje kože gornjih očnih kapaka. Prije upotrebe proizvod treba dobro promućkati, homogeno nanijeti na površinu gornjeg očnog kapka sve do obrva i pričekati par sekundi da se proizvod upije.



Moji dojmovi: Za mene, vlasnicu masnih kapaka, korištenje baze je obavezno. Bez baze, sjenilo se nakuplja u pregibu te nakon 4 sata gubi intenzitet i lagano nestaje s kapka. Aurina baza pokazala se odličnim izborom. Svijetle je, neutralne nijanse i odlično se stopi s bojom kapka, a zbog lagane teksture potrebna je vrlo mala količina koja se lako razmazuje i brzo upija. Testirala sam ju sa raznim sjenilima i sa svima je pokazala odlične rezultate: visoku pigmentiranost i dugotrajnost. Uz ovu bazu sjenilo se neće nakupiti u pregibu niti izgubiti intenzitet čak niti nakon 8+ sati nošenja, a od svakog sjenila će izvući maksimalnu pigmentaciju. Ovo je ona baza kod koje će sjenilo s kapka nestati tek onda kada ga vi odlučite skinuti, sve do tada ostaje nepromijenjeno baš kao da ste ga upravo nanijele. Osim za pojačavanje intenziteta i dugotrajnosti sjenila, bazu koristim i samostalno za ujednačavanje boje kapka i mogu reći da odlično funkcionira. Sve u svemu, nisam uspjela pronaći manu ovoj povoljnoj, a odličnoj bazi za sjenila koja je ujedno postala moja omiljena.

Da ne bi sve ostalo na riječima, na slikama ispod možete vidjeti kako izgleda jedno lošije sjenilo bez baze i uz Aura Prime me! bazu. Lijevo je sjenilo bez korištenja baze, a desno uz Prime me! bazu. Možete li vjerovati da se radi o istom sjenilu? :)



Sastav:


Koristite li bazu za sjenilo? Jeste li već isprobale Aurinu? Ako niste, želite li?

4 komentara:

  1. Kupujem prvom prilikom, u zadnjih nekoliko mjeseci samo ih rotiram, poludiše mi kapci xD

    OdgovoriIzbriši
  2. Kupicu je svakako, jer ovom koju trenutno imam (NYX tecna baza, koju je Paula's nahvalila onoliko) uopste nisam zadovoljna, bas se spremam da pisem o njoj

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo je iduće na redu za skidanje sa WL! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. čini se da ce pola aurinog štanda na iducćj akciji završiti kod mene :)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates