četvrtak, 18. veljače 2016.

AURA Glorious Cheeks rumenilo

Drage moje, sigurno ste već čule da je u Hrvatsku stigla toliko dugo iščekivana Aura kozmetika. Tako blizu, a tako daleko - bila je misao gotovo svih šminkerica koje su do sada teškim mukama dolazile do ove odlične kozmetike. Kada je Aura stigla u Hrvatsku trebalo mi je par dana da sve dobro proučim i tek sam onda počela sa kupnjom. Osim rumenila, koje ću vam danas predstaviti, u svojoj trenutno vrlo skromnoj kolekciji imam i jedan ruž te bazu za sjenila tako da ćete uskoro čitati i o njima.


Što kaže AURA?
Ono što je zajedničko za sve njih jest izuzetno nježna, svilenkasta tekstura koja omogućava laku i ravnomjernu aplikaciju. KaraKterizira ih odlična pigmentacija, pa je potrebna samo mala količina proizvoda za postizanje željenog efekta. Najbolje ih je nanositi kozmetičkom četkicom od prirodne dlake.

Dostupne nijanse: 210 Coral Crush, 211 Vintage Peach, 212 Cotton Candy, 213 Dollface, 214 Mocha Shimmer, 215 Deep Wine, 216 Honeymoon Honey, 217 Coral Red



Količina: 5 grama
Cijena: 28,99 kn

Ambalaža: Jednostavan i atraktivan dizajn jedna je od prepoznatljivih karakteristika Aura kozmetike. Glorious Cheeks rumenilo dolazi u jednostavnoj crnoj ambalaži sa prozirnim poklopcem kroz koji možete vidjeti nijansu. Ambalaža je čvrsta, dobro se zatvara, a sama posudica rumenila je čvrsto priljubljena uz ambalažu i možete biti sigurne da se neće odvojiti prilikom pada ili neke druge nezgode.



Moji dojmovi: Nijansa 212 Cotton Candy na prvu djeluje kao klasična pink nijansa, ali već sa prvim swatchem znala sam da se radi o nijansi koja je sve samo ne pinky. Ova nijansa na obrazima djeluje jako prirodno i svježe, kao da ste se zarumenile zbog onog zgodnog frajera koji vas je zagonetno pogledao. Teško je definirati o kakvoj se boji radi, ali ja bih rekla da je to zagasita breskvasta nijansa sa daškom ružičastog tona. 

Rumenilo je izuzetno pigmentirano i definitivno može parirati puno skupljim i razvikanijim rumenilima. Lako se nanosi i odlično blenda te se ne trusi prilikom nanošenja. Najradije ga nanosim sa mekim kistom jer bi grublji pokupio previše pigmenta. Na licu traje cijeli dan bez ikakvih potreba za nadogradnjom. 

Za kraj mogu reći kako se jako brzo stvorila ljubav između mene i Aurinih proizvoda, a Glorious Cheeks su odlična rumenila povoljne cijene i svakako ću si priuštiti još nijansi.


Ovdje možete vidjeti kako rumenilo funkcionira u cjelokupnom looku. Vrijeme je totalno neprijateljski nastrojeno prema nama blogericama pa je i slika lošije kvalitete :)


Jeste li već isprobale nešto od Aura kozmetike? Imate li već favorite?

Broj komentara: 7:

  1. Wow baš je krasno! Uz novi frizz Ti krasno izgleda.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) iako se boja već lagano isprala pošto je plava podloga :D

      Izbriši
  2. Jako lijepa nijansa, mislim da bi se super uklopila u većinu lookova :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se :) odlična nijansa za sve tonove kože i sve lookove

      Izbriši
  3. Nijansa je lijepa, ali imam već sličnih tavkih u svojoj kolekciji.
    Inače želim si kupiti AURA rumenilo, ali u nijansi deep wine koje je uvijek rasprodano :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja planiram uzeti nijansu deep wine :D jesi provjerila na Tester webshopu?

      Izbriši

 
 
Blogger Templates