srijeda, 6. siječnja 2016.

OOTD: Smaragdni novogodišnji outfit

Baterije su napunjene, hrana i kolači pojedeni, vaga plače, ali osmijeh je na licu. Nije me bilo neko vrijeme, jednostavno sam trebala malo odmora od svega, a sada se konačno vraćam sa novim postovima i zanimljivim stvarčicama. Danas ću vam pokazati svoj novogodišnji outfit bez kojeg sam skoro ostala jer je haljina stigla točno 31.12 :)


Haljinu sam naručila još u 11. mjesecu i očekivala sam da će negdje do 10.12 stići. Dani su prolazili, a haljina nije stizala. Živci na rubu jer sam ju planirala obući za Novu godinu, a kako je vrijeme prolazilo bila sam sve sigurnija da neće stići na vrijeme i onda je stigla, na staru godinu i kada sam otvorila paketić znala sam da se svaki onaj dan čekanja isplatio jer je bila predivna.

Predivne je smaragdno zelene boje i A kroja koji savršeno odgovara djevojkama s jačim bokovima (o da, ta sam). Materijal je čvrst i ugodan na koži. Deklarirano je kao pamuk, ali mislim da nije baš čisti pamuk jer se haljina malo rasteže i ne gužva se što je veliki plus. Nije smrduckala kada je stigla i došla je u savršenom stanju, bez kojekakvih končića, spremna za najluđu noć u godini.

Nosila sam ju u novogodišnjoj noći, na reprizi dočeka i još jednom za izlazak što valjda dovoljno govori koliko sam oduševljena. Mislim da je ovo trenutno najljepša haljina u mom ormaru i da je dostupna u još nekoj boji, sigurno bih ju opet naručila. 

Više informacija o haljini možete pronaći OVDJE.







Kaput: Street One
Haljina: SheIn
Najlonke: Calzedonia

Gležnjače: Ayakdaş Ayakkabı

Sat: ebay
Ogrlica: ebay

Umjetni rep: ebay

Sviđa li vam se ovaj novogodišnji outfit?

2 komentara:

 
 
Blogger Templates