utorak, 12. siječnja 2016.

Najava: Essence trend edition "make me pretty"

Dobrih kistova nikad dosta, a u Hrvatskoj je nekako najteže doći do dobrih i povoljnih kistova, znaju to ljubiteljice kozmetike i zato će nas sve skupa jako razveseliti današnja najava Essence trendovske kolekcije "make me pretty" koja je već stigla u BIPA prodavaonice, a uskoro stiže i u dm-ove.


Trendovska kolekcija “make me pretty” by essence sadrži kistove za sve stilove.  Svi kistovi imaju nježne, visokokvalitetne sintetičke čekinje koje olakšavaju nanošenje različitih tekstura. Prekrasan dizajn u živim bojama pretvara alate ljepote u prave magnete za poglede. 

essence “make me pretty” trendovska kolekcija je dostupna na prodajnim mjestima BIPE do isteka zaliha, a naknadno će biti dostupna u dm-u.

essence make me pretty – kist za blendanje sjenila za oči

Očni kontakt! Kist za blendanje sjenila na očima s mekanim i uskim kistom omogućava jednostavno blendanje jedne ili više nijansi sjenila za odlično završavanje očnog make-upa. Savjet: savršen za nanošenje smokey eyes izgleda. Dostupan u 01 keep cool & brush on.

Cijena: 16,90 kn



essence make me pretty – precise kist za sjenilo za oči

Apsolutno precizno… Zaobljeni oblik kista sa nježnim čekinjama omogućava preciznu aplikaciju sjenila za oči. Mokra i vlažna sjenila se mogu lako miješati i profesionalno nanijeti s uskim vrhom. Dostupan u 01 eye to eye.

Cijena: 15,90 kn


essence make me pretty – multi use kist za sjenilo za oči

Trio talent! Multi use kist za sjenilo za oči je pravi naglasak u kolekciji kistova. Praktičan alat ljepote ujedinjuje 3 različita aplikatora: spužvicu, kist za pregib oka i kist za kut oka. Čekinje kista za kut oka su savršene za nanošenje sofisticiranih, preciznih stilova na kapcima i obrvama dok je spužvica idealna za nanošenje sjenila na većoj površini kapka. Kist za pregib oka je idealan za sjenčanje i konturiranje u pregibu kapka. Aplikatori se mogu brzo i jednostavno zamijeniti. Sve što ti je potrebno za savršen make-up očiju. Dostupan u 01 cool tools.

Cijena: 25,90 kn


essence make me pretty – češalj za obrve

Wow obrve! Češalj za obrve sa dva različita kraja je idealan alat za savršeno definirane obrve. Zakrivljenu četkicu koristi da popuniš obrve sjenilima za obrve, a spiralnu četkicu da oblikuješ obrve. Savjet: počešljaj obrve prvo u suprotnom smjeru rasta, a zatim u smjeru rasta da postigneš savršeno oblikovane obrve. Dostupan u 01 here comes the brow.

Cijena: 21,90 kn


essence make me pretty – kist za ruž za usne

Prekrasne usne. Ne možeš uvijek postići besprijekoran izgled ruža na usnama? Možeš pomoću kista za ruž za usne! Kose čekinje omogućuju čistu i preciznu aplikaciju za savršene rezultate. Uski vrh kista osigurava točno i kontrolirano nanošenje boje duž usana, a ravna strana je idealna za nanošenje i popunjavanje boje na unutrašnjosti usana. Savjet: koristi četkicu za jednostavno sjenčenje olovaka za usne i naglašavanje usana. Dostupan u 01 shhh, just kiss me.

Cijena: 15,90 kn


essence make me pretty – kist za korektor

Undercover… Zaobljeni oblik kista je savršen za blendanje i nanošenje kremastog ili tekućeg korektora. Kist u obliku kupole osigurava precizno nanošenje i pouzdano prekriva tamne podočnjake, akne i nepravilnosti. Savjet: koristi vrh da naneseš korektor na manje područje, a ravnu stranu za veće područje.  Dostupan u 01 beauty is my business.

Cijena: 16,90 kn


essence make me pretty – kist za puder & highlighter

Partner za nanošenje pudera. Poseban oblik kista omogućava nanošenje na veće površine bolje nego druge četkice. Za jednostavno i brzo nanošenje pudera ili svjetlucavog pudera. Fleksibilne dlačice su idealne za glatko nanošenje, ne ostavlja pruge i šare, besprijekorno blenda za savršen završetak. Dostupan u 01 powder to the people!

Cijena: 28,90 kn


essence make me pretty – kist za rumenilo

Rumeni obrazi. Posebno dizajniran kist je zaobljen i ima široko područje primjene koje odgovara konturama svih vrsta jagodica. Nježna vlakna glatko klize preko obraza i savršeno nanose rumenilo. Idealan za sjenčanje ili modeliranje. Dostupan u 01 blush up your life!

Cijena: 25,90 kn


essence make me pretty – kist za bronzer

Summertime…. Pomoću kista za bronzer sigurno ćeš postići savršen, prirodan sjaj. Širok i ravan oblik kista je idealan za precizno nanošenje bronzanog pudera. Nježna i mekana vlakna stvaraju prirodan i brz brončani učinak na licu. Savjet: kist je savršen za nanošenje i sjenčanje bronzera na lice i tijelo. Dostupan u 01 walkin on sunshine!

Cijena: 28,90 kn



Kako vam se sviđa "make me pretty" kolekcija? Koji kistovi su vam najzanimljiviji?

Broj komentara: 6:

  1. nazalost, ugrabila sam samo precizni kist za oci. trebala sam jos nesto kupiti dok ih je bilo jer ih svi hvale

    OdgovoriIzbriši
  2. Najlepse cetkice, definitivno! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Želim želim i želim :). Nadam se da ću ih ugledati negde kod nas :)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates