nedjelja, 6. prosinca 2015.

OOTD: Zimska idila day & night

Iako snijega još nema na vidiku, barem ne onog koji se zadržava na tlu, ja sam se već prebacila u pravi zimski mood. Danas ću vam predstaviti jedan dnevni i jedan night out oufit. Dnevni outfit mi je posebno drag jer sam konačno pronašla (tj. dobila) kapu sa coflekom od umjetnog krzna i prsluk pristojne dužine.


Prvi je na redu dnevni outfit u kojem nosim prsluk sa Romwe-a o kojem sam vam već pričala. Oduševljena sam kvalitetom i baš sam sretna jer sam uspjela potrefiti ovako dobar prsluk koji mi u potpunosti odgovara. Stigao je bez ikakvih grešaka i mirisa.

Dlačice su dosta dugačke i zbog toga je prsluk još efektniji. Iako me mama već prozvala Gregorom zbog ovog prsluka, meni se sviđa baš takav kakav je. Nema nikakvo kopčanje i to mu je možda jedini minus, ali sasvim dobro funkcionira i ovako.

Više informacija o prsluku, kao i mjere, možete pronaći OVDJE.




Haljina: Intimissimi
Prsluk: Romwe
Najlonke: Calzedonia
Kapa: dobivena na poklon
Čizme: Borovo

Outfit za večernje varijante je vrlo jednostavan. Ne volim pretjerivanje ni u čemu, pa tako ni u odjevnim kombinacijama. Jednostavna crna haljina sa Romwe-a mi je odmah zapela za oko, a čim je stigla znala sam kako ću je kombinirati.

Haljina je ravnog kroja, ako želite da vam bude ful uz tijelo uzmite veličinu koju i inače nosite, a ako želite da vam bude komotnija birajte broj veću. Čipka je na rukavima kvalitetna i čvrsta te se ne morate bojati da će se poderati pri oblačenju ili pranju. Divna haljina koja bi se mogla naći i kao izbor za novogodišnji outfit :)

Više informacija o ovoj divnoj haljini možete pronaći OVDJE.





Haljina: Romwe
Najlonke: Calzedonia
Gležnjače: Ayakdaş Ayakkabı

Kako vam se sviđa današnji outfit? Koje boje prevladavaju u vašoj zimskoj garderobi?

4 komentara:

 
 
Blogger Templates