četvrtak, 17. prosinca 2015.

Najbolji proizvodi u 2015. - kosa i tijelo

Nakon predstavljanja najboljih proizvoda iz kategorija dekorative i preparative, vrijeme je za najbolje proizvode za kosu i tijelo. U ovoj kategoriji sam isprobala dosta različitih proizvoda i mogu reći da je bilo svega, od nekih odličnih proizvoda pa sve do onih koji su me razočarali. Ipak, danas pričamo o lijepim stvarima i onim proizvodima koju su me oduševili i opravdano zaslužuju titulu najboljih proizvoda u 2015. godini.

NAJBOLJI ŠAMPON



Od svih šampona koje sam isprobala, a bilo ih je jako puno, najviše mi se svidio Afroditin šampon od koprive koji je namijenjen masnoj kosi sklonoj ispadanju i u tu svrhu funkcionira odlično. Moja kosa je masna, ali su mi vrhovi suhi i oštećeni pa obično šampon za masnu kosu dodatno isuši vrhove, a šampon za oštećenu dodatno zamasti tjeme :) Hvala Afroditi što postoji i što ima ovako dobar šampon koji je odličan za masnu kosu, a ne isušuje vrhove.

NAJBOLJI REGENERATOR


U moru regeneratora koji obećavaju sve i svašta pronašla sam jedan koji, gle čuda, radi upravo ono što obećaje: obnavlja i popunjava oštećene vlasi kose, olakšava raščešljavanje, a kosa je meka na dodir i zaglađena. Elseve Anti-Casse linija idealna je za sve koji vole zaglađen izgled kose i traže pomoć kod raščešljavanja.

NAJBOLJA MASKA ZA KOSU


Otkako sam bila na Lorealovom ProFiber tretmanu u frizerskom salonu, zaljubila sam se u Lorealove proizvode za njegu kose. ProFiber ću vam detaljno predstaviti nakon što ponovim tretman, a danas ću pohvaliti masku za kosu iz linije Absolut Repair koja mi pomaže održati kosu mekom i glatkom što je moj najveći problem. Ako imate na dodir grubu kosu, svakako isprobajte ovu masku.

NAJBOLJI ŠAMPON ZA SUHO PRANJE KOSE


Nedavno isprobani Amika šampon za suho pranje kose odmah je osvojio moje srce i znala sam da će se naći u favoritima za njegu kose, ali me toliko oduševio da sam ga morala uvrstiti i u najbolji proizvod u 2015. Potrebno ga je vrlo malo, za razliku od ostalih suhih šampona i miriše neodoljivo. Posebno mi se sviđa što ne otežava kosu i ne ostavlja bijele tragove što izgleda ružno čak i na plavoj kosi. 

NAJBOLJI PROIZVOD ZA STILIZIRANJE/OBLIKOVANJE KOSE


Kod izbora za najbolji proizvod za oblikovanje nisam imala puno dvojbe. Već sam spomenula kako se stvorila ljubav između Loreal Professionnel proizvoda i mene, a Dual Stylersi olakšavaju svakodnevne probleme nas sretnika sa kosom koja se voli zakovrčati kada ju želimo ravnu i isto tako izravnati kada ju želimo kovrčavu. Odlični proizvodi za oblikovanje koji savršeno rade ono za što su namijenjeni: daju kosi volumen ili oblikuju kovrče ili zaglađuju ravnu kosu.

NAJBOLJA BOJA ZA KOSU


Još uvijek nisam prežalila što je Garnier ukinuo boju broj 131 iz Color Naturals linije, ali sam morala pronaći barem približnu zamjenu. I tako je titulu najbolje umjesto 131, odnijela 111 :) Odlična boja koja ubija žutilo, čak mi je prvih nekoliko dana previše siva, ali brzo se ispere u lijepu plavu boju. Ono što mi se najviše sviđa kod Garnierovih boja je onaj osjećaj meke i blistave kose nakon bojenja.

NAJBOLJA ČETKA ZA KOSU


U kategoriji najbolje četke za kosu uvjerljivu je pobjedu odnijela Macadamia No Tangle koju u mojoj obitelji koriste baka, mama i ja (još nismo tatu nagovorile). Nema riječi kojima bih mogla opisati kolika je promjena kada s običnih četki prijeđete na ovu, to jednostavno morate probati. Reći ću samo češljanje bez čupanja i ugodna masaža vlasišta. Ako imate priliku pitajte u frizerskom salonu mogu li vas umjesto klasičnom četkom počešljati sa ovom (neki frizerski saloni daju vam taj izbor) i osjetit ćete promjenu.

NAJBOLJI GEL ZA TUŠIRANJE


Najteži izbor bio je sa gelovima za tuširanje iz jednostavnog razloga: meni su svi gelovi za tuširanje super ako fino mirišu. Dugo sam razmišljala koji me to miris najviše oduševio i izbor je pao na Yves Rocher Jardins du Monde od lavande. Obožavam lavandu pa je to malo olakšalo odluku, ali svi gelovi iz ove linije predivno mirišu i miris se na koži zadrži dosta dugo nakon tuširanja.

NAJBOLJI LOSION ZA TIJELO


Aldo Vandini losione obožavam dugi niz godina i strašno sam se rastužila kada su u jednom trenutku nestali sa tržišta. Srećom vratili su se sa obnovljenim dizajnom ambalaže i još boljim proizvodima. Sensual losion miriše baš kao što mu samo ime kaže - senzualno i na koži traje duuugo tako da uz njega ne trebate parfem.

NAJBOLJI DEZODORANS


I pobjednik u kategoriji dezodoransa je vječni klasik Dove original dezodorans koji nježno miriše, ne sadrži alkohol i nudi učinkovitu zaštitu od neugodnih mirisa. U moru zagušljivih i napadnih mirisa koji su dodatni dezodoransima, pravo je osvježenje pomirišiti jedan ovakav koji miriše nježno, kao da ste upravo izašli ispod tuša i namazali se omiljenom hidratantnom kremom.

Koji su vaši favoriti za njegu kose i tijela?

4 komentara:

 
 
Blogger Templates