ponedjeljak, 14. prosinca 2015.

Najbolji proizvodi u 2015. - dekorativa

Polako nam se približava kraj godine, a ja sam odlučila sumirati sve što sam koristila u ovoj godini i odabrati koji su mi se to proizvodi najviše svidjeli. Kako vam ne bi bilo prenaporno odjednom, odlučila sam podijeliti post o favoritima godine u tri dijela: dekorativa, preparativa te proizvodi za njegu kose i tijela. Krećemo sa dekorativom...

NAJBOLJI PUDER



Sjajan puder za povoljnu cijenu. Recenziju Catrice Even Skin Tone pudera sam već pisala i možete se podsjetiti OVDJE. Odlično prekriva, a izuzetno je lagan i djeluje vrlo prirodno na licu. Idealan za mješovitu kožu i ove hladnije dane jer ne naglašava suhe dijelove, a koža djeluje baršunasto meko i svilenkasto. Čak niti kod svakodnevnog, dugotrajnog korištenja nisam primijetila pojavu prištića što mi se inače s drugim puderima redovito događalo.

NAJBOLJI KOREKTOR


O Catrice tekućoj kamuflaži sam također već pisala OVDJE. Kamuflaža tj. korektor koji će prekriti apsolutno sve, od prištića do madeža. Kako se ne suši brzo, stignete pažljivo nanijeti kamuflažu na kritična područja i po potrebi pojačati prekrivanje dodatnim slojem. Iako je prekrivanje srednje do jako, na licu je jako ugodna i nemate osjećaj da ste zažbukani čak niti ako ju nanesete na veći dio ili cijelo lice.

NAJBOLJA BAZA


Artdeco baza je prva koju sam isprobala i ljubav prema njoj traje već nekih 6 godina. Probala sam druge na razne preporuke, ali za mene funkcionira samo ova. Uz nju ne moram brinuti hoće li mi se sjenilo nakupiti u boricama na kapku te hoće li nakon par sati moj masni kapak "pojesti" većinu sjenila. Osim ovih sjajnih karakteristika, ona odlično pojačava intenzitet sjenila i bez problema mogu kod svakog sjenila postići odličnu pigmentaciju.

NAJBOLJI RUŽ


Ruž koji koristim otkako se pojavio na tržištu i još uvijek nisam pronašla neki koji će ga skinuti s trona. Neki su bili vrlo blizu, ali ipak Velvet Rouge je i dalje ostao najpostojaniji ruž. Na stranu njegov pomalo neugodan miris, koji je ujedno i jedini nedostatak, ovaj ruž ima odličnu pigmentaciju i ugodan je na usnama.

NAJBOLJE RUMENILO


Nikako nisam mogla izdvojiti mono rumenilo kao najbolje jer to ne bi bilo iskreno pošto je najčešće rumenilo za kojim sam posezala ove godine upravo bilo prvo, treće i peto iz ove palete. Sva rumenila iz Sugar and Spice palete su odlično pigmentirana, a vrlo se lijepo blendaju. Detaljne recenzije se možete podsjetiti ovdje.

NAJBOLJI BRONZER


Avon Glow perle savršen su bronzer za djevojke svijetle puti. Daju nježan, preplanuli izgled koži i vrlo suptilan sjaj. Izbjegavala sam bronzere jer su na mom blijedom tenu djelovali vrlo neprirodno i pomalo prljavo, a sa Avonovim perlama se konačno usudim nanijeti bronzer bez straha od pretjerivanja. Opravdano jedan od najprodavanijih Avonovih proizvoda :)

NAJBOLJI HIGHLIGHTER


Iako obožavam koristiti ovaj highlighter, štedim ga koliko god mogu jer se radi o Cinderella limitiranoj kolekciji koja više nije dostupna. Kao što mu i samo ime govori, izgleda baš kao iz bajke - predivan reljefni uzorak sa ružicama oduševit će svaku ljubiteljicu kozmetike. Osim lijepe ambalaže, krase ga i druge pozitivne karakteristike poput decentnog sjaja koji daje licu, dugotrajnosti i predivne srebrne boje sa laganim roskastim odsjajem.

NAJBOLJA MASKARA


Izbor najbolje maskare mi je najteže pao jer obožavam maskare i sve su mi drage. Većina maskara koje koristim su odlične, ali ipak morala sam izabrati jednu. Izbor je pao na Max Factorovu Masterpiece Max maskaru koju sam dugo koristila i onda nekako zaboravila na nju, sve dok me jedna čitateljica nije podsjetila koliko je dobra. Odlična četkica i tekstura koja obuhvaća svaku trepavicu, produžava i definira. 

NAJBOLJI TUŠ ZA OČI


Oko najboljeg tuša nisam puno razmišljala, već dugo u mojoj kolekciji caruje Eveline Celebrities tuš, a ako ga još uvijek niste isprobale, pozivam vas da mu pružite priliku jer je najjeftiniji, a najbolji tuš koji možete pronaći. Tanki kistić omogućuje precizno nanošenje i izvlačenje ultra tankog flicka.

NAJBOLJA PALETA SJENILA


Najbolja paleta je definitivno Makeup Revolution Flawless. I ovdje sam imala problem sa izborom, a sve "nominirane" su bile upravo Makeup Revolution palete. Ipak, izbor je pao na ovu zbog odličnih nijansi i mogućnosti kombiniranja. Da moram izabrati samo jednu paletu koju ću koristiti u narednih godinu dana, izabrala bih upravo ovu.

NAJBOLJI LAK ZA NOKTE


LCN lak za nokte bio je i u favoritima 2014. i sada je ponovo u najboljim proizvodima 2015. Sigurno se pitate što me toliko oduševilo? Miris, visoka kvaliteta, prekrivanje u jednom sloju, blistavi sjaj...dovoljno? Radi se o svjetski priznatom njemačkom brendu koji je od prošle godine dostupan i u Hrvatskoj. Recenzije jednog LCN laka možete se prisjetiti ovdje.

Koji su vaši favoriti u 2015. godini? Dijelimo li neke?

Broj komentara: 8:

  1. Definitivno se slažem za korektor. :)
    Velvet Rouge već neko vrijeme planiram probati i nikako, čini mi se da ću svakako morati!
    Odličan post ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Korektor je fantazija, kao i ruž :) tako da ga svakako isprobaj.
      Hvala ti <3

      Izbriši
  2. ovo mi je bilo baš zanimljivo za pročitati :D
    puder nosim rijetko, ali imam catrice nude ilusion koji mi je super i garnier bb kremu. u potrazi sam za korektorom koji će mi zamijeniti omiljeni fit me, najbinije mi je da takav tekući s takvim aplikatorom i da se može koristiti za podočnjake i pritiće. ovaj mi naglasi borice što mi se nikako ne sviđa iako mi nijansa čak paše. za bazu artcdeco se slažem, najbolja! bronzer essence sun club, a higliter sam nedavno naručila s pink pande marylou i sleek, ne mogu se odlučiti koji mi je draži hehe.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Essence Sun Club bronzer je odličan, ali ona stara verzija koja je davno povučena, s ovom novom verzijom se nekako nisam pronašla. A highlighter <3 marylou mi je na wishlisti već neko vrijeme, nikako da ga skinem :)

      Izbriši
  3. Nisam koristila nijedan od ovih proizvoda, ali kada gledam ovaj post, naprosto pozelim, tako lepo izgledaju

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prave male divotice :) bilo je teško izabrati najbolje

      Izbriši
  4. Joj kako je sve lepo, Catrice puder slatka patnja, i ove palete senki ma predivnoća jedna <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, nadam se da ćeš imati priliku isprobati i Catrice puder i MUR sjenila :) mislim da je krajnje vrijeme da Pink Panda proširi tržište :D

      Izbriši

 
 
Blogger Templates