subota, 5. prosinca 2015.

Freedom Makeup paleta sjenila i highlightera - Pro Shade & Brighten Play Kit

Sigurno ste primijetile novi brend u ponudi Pink Pande. Radi se o Freedom kozmetici koja nam stiže iz Londona, a nudi visoko kvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama. Naravno da nisam odoljela ovoj ponudi i jedna slatka paletica brzo se pronašla u mojoj košarici...


Što kaže Freedom makeup?
Pro palete za sve! Idealne veličine za u torbicu, sadrži 6 sjenila za oči i highlighter. Super pigmentirana formula i jednostavan nanos.




Ambalaža: Freedom Pro Shade & Brighten Play paleta dolazi u čvrstoj plastičnoj kutijici sa prozirnim poklopcem što je odlično jer odmah vidite koje se nijanse nalaze unutar kutijice. Sama paleta je sićušna i stane u dlan, a samim time i vrlo praktična za putovanja, ali i nošenje u torbici. Čvrsta je i neće se oštetiti ukoliko vam nes(p)retnim slučajem ispadne.


Tekstura, pigmentiranost: Svih 6 sjenila, kao i highlighter, odlične su pigmentacije. Naravno, ništa vas ne sprječava da highlighter iskoristite i kao sjenilo. Sjenila su divne, satenske teksture, shimmerastog finisha, a dva sjenila sadrže sitne šljokice koje se solidno drže na kapku. Lako se nanose i lijepo se blendaju. Malo se truse, što je normalno za sjenila sa shimmerom, ali taj problem lako riješite ako kist sa sjenilom lagano otresete prije nanošenja na kapak. Za pojačanje intenziteta sjenila definitivno nije potrebno koristiti bazu, ali možete za produženje trajnosti ukoliko imate masne kapke te će tada trajati sve do uklanjanja makeup-a.

Moji dojmovi: Povoljna paletica vrhunske kvalitete. Ako ste ljubiteljice intenzivnih, neobičnih nijansi, onda svakako isprobajte ovu zanimljivu paletu s kojom ćete uvijek imati inspiraciju za kreiranje novog looka. Highlighter je idealan za posvjetljivanje unutarnjeg kuta oka i u tu ga svrhu najčešće koristim. Često mi se dogodi da nijanse lijepo izgledaju u paleti, ali na kapku su to potpuno drugačije boje, a ovo je prva paleta za koju mogu reći da su boje na koži, tj. kapku još ljepše nego u samoj paletici. Bravo za Freedom makeup i bravo za Pink Pandu koja je uvela ovaj brend u svoju ponudu.

Cijena: 30,90 kn
Količina: 5,6 grama
Gdje kupiti: Pink Panda

Slijede swatchevi pod raznim osvjetljenjima kako biste što bolje mogle uočiti presijavanje nijansi zbog kojeg je ova paleta tako posebna. Swatchevi su, vjerovale ili ne, rađeni bez baze te sam i sama bila fascinirana ovakvom pigmentacijom.





Ako vam slike nisu bile dovoljne onda će vam se svidjeti novitet u mojim objavama, a to su kratki video uratci kojima je cilj što bolje i realnije predstaviti određeni proizvod ;)

Jeste li isprobale nešto od Freedom kozmetike? Kako vam se čini ova paletica?

Broj komentara: 10:

  1. Odlična pigmentacija, a nijansa u sredini je divna! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Boje su predivne, prva je baš za mene! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Čini se stvarno super, već sam bacila oko na neke njihove palete, novčanik već plače :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako je meni nakon što sam isprobala ovu :D sad želim i sve ostale

      Izbriši
  4. Kako sam ljubomorna sto imate Pink Pandu! :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :( nadam se da će Pink Panda i kod vas stići, držim palčeve

      Izbriši

 
 
Blogger Templates