nedjelja, 13. prosinca 2015.

Essence trio za usne

Sigurno ste se barem jednom suočile sa ispucanim usnicama nakon nošenja omiljenog ruža. Zimi je vrlo teško održati usne mekima, ali nije nemoguće. Ako ste se već pozdravile sa bojama na usnama kako biste ih što lakše njegovale, nemojte tugovati jer danas ću vam predstaviti Essence proizvode za usne koji su dovoljno hidratantni i za najzahtjevnije usne ;)


Essence tekući ruž za usne


Što kaže Essence?
"2u1 inovativna formula tekućeg ruža za usne ujedinjuje najbolje od dva profesionalca kombiniranjem pokrivenosti ruža za usne i sjaja sjajila za usne. Pakiranje također naglašava svoje duo karakteristike: super pakiranje sjajila za usne s praktičnim aplikatorom ruža za usne. apsolutno očaravajući!"


Moji dojmovi: Essence tekući ruževi su pravi slatki bombončići. Dolaze u simpatičnoj ambalaži sa poklopcem koji odgovara boji ruža. Nijansa koju ću vam pokazati je 04 show off!. Tekstura je bogata i kremasta, a posebnost ovih ruževa je odličan nježan, slatkast i nimalo napadan miris. Lijepo se nanose i u jednom premazu u potpunosti prekrivaju prirodnu boju usana. Ne mogu ove tekuće ruževe usporediti niti sa jednim drugim proizvodom za usne jer su zbilja posebni: hidratiziraju i sjaje se poput sjajila za usne, ali im je trajnost i pigmentacija gotovo kao kod ruževa. Ne uvlače se u borice i ne razlijevaju preko ruba usana. Odlični ruževi kojima nisam uspjela naći zamjerku ;)



Cijena: 21,90 kn
Ocjena: 5/5

Essence kiss care love lip balm


Što kaže Essence?
"Poljupci i njega su u gradu! Nježna tekstura balzama za usne hidratizira i njeguje zahvaljujući njenom vrhunskom sastojku - ricinusovom ulju. Vrhunac: balzami za usne imaju osvježavajući voćni okus i jamče prirodan izgled s njihovom suptilnom disperzijom boja."


Moji dojmovi: Simpatični kiss care love balzami izgledom neodoljivo podsjećaju na Maybelline-ove Baby Lips balzame. Dolaze u 4 nijanse, a nijansa koju ću vam pokazati je 07 fruity beauty - zanimljiva crveno - berry nijansa. Odlično njeguju usne zahvaljujući ricinusovom ulju. Lagane je kremaste teksture i ugodnog mirisa koji podsjeća na bobičasto voće. Ne nestaje brzo sa usana, zapravo prvo što nestane je lagani sjaj, ali i dalje ostaje boja koja je odlična ako su vaše usne prirodno vrlo blijede. Za ovu cijenu, vrlo dobar balzam kojeg volim koristiti u zimskim danima.



Cijena: 10,90 kn
Ocjena: 4/5

Essence sheer & shine ruž


Što kaže Essence?
"Super nježna formula sheer & shine ruževa osjeća se ugodno lagano na usnama te im pruža prekrasne, suptilne boje s fantastičnim sjajem u wanna-have nijansama - nude, smeđa i ružičasta. Prozirni poklopac je iste boje kao i ruž tako da je lako pronaći svoju idealnu nijansu. prozračan, sjajan i tako elegantan."


Moji dojmovi: Sheer & shine ruževi ambalažom i opisom su me odmah podsjetili na Maybelline-ove Color Whisper ruževe. Kombinacija srebrne ambalaže i poklopca u boji ruža djeluje vrlo elegantno i privlačno. Tekstura je vrlo lagana, ali jako hidratantna. Pigmentacija je slabija, ali to se i nije očekivalo od ruževa ovog tipa. Ono što je posebnost ovih ruževa je dugotrajni sjaj koji će učiniti vaše usne punijim i svježeg izgleda. Lagana boja idealna je za dnevne varijante kada niste u mogućnosti često popravljati ruž, a želite svjež izgled.



Cijena: 16,90 kn
Ocjena: 4/5

I na kraju svi swatchevi zajedno na ruci ;)


Jeste li već isprobale neki od ovih hidratantnih slatkiša? Koji je vaš omiljeni proizvod za usne?

*PR uzorci

2 komentara:

 
 
Blogger Templates