utorak, 8. prosinca 2015.

Essence "merry berry" limitirana kolekcija

Konačno sam uspjela isprobati sve divote koje su mi stigle iz Essence "merry berry" limitirane kolekcije koja je oduševila doslovno sve ljubiteljice kozmetike. Ova blagdanska kolekcija nešto je što bi svaka djevojka voljela pronaći ispod bora. A kakvi su moji dojmovi možete saznati u nastavku...


Prvi je na redu highlighter za koji sam dobila dosta upita. Možda vam se čini kako vam highlighter uopće nije potreban u životu, ali kad ga jednom probate teško ćete moći dalje bez njega. Posebnost ovog iz kolekcije "merry berry" je u predivnim zlatnim shimmer česticama koje daju divan zdravi sjaj koži i odlično pristaje uz crvenu boju ruža.


Dolazi u klasičnoj Essence ambalaži koja je jednostavna, elegantna i praktična. Količina koju dobijete je 9 grama, a cijena 28,90 kn. Predivan otisak zvjezdica čini ovaj highlighter još posebnijim i vjerujem da su ga mnoge od vas već kupile. Odlično je pigmentiran, lijepo se blenda i licu daje onaj zdravi sjaj. Iako biste mogle pomisliti kako zbog zlatnog tona odgovara samo toplom podtonu kože, on vrlo dobro izgleda i na hladnom dajući mu potrebnu dozu svježine.



Sjenila iz kolekcije "merry berry" dolaze u dvije nijanse: 01 the perfect dress i 02 the masked ball. Predivan reljefni izgled sigurno će vas oduševiti i vjerojatno ćete se, kao i ja, teško natjerati da dotaknete i poremetite ovo savršenstvo. Ipak, upravo taj divan površinski dio morat ćete nekako poravnati kako bi sjenila dala maksimum pigmentacije. Sjenila dolaze u količini od 2,5 grama po cijeni od 16,90 kn.



Kao što ćete moći vidjeti na swatchevima boje su nešto slabije pigmentirane, ali uz bazu postižu zadovoljavajuću pigmentiranost. Dugo traju na kapcima i to im je, osim zanimljivih nijansi, glavni adut. Također, vrlo se lako blendaju i vjerujem da ćete uskoro imati priliku vidjeti jedan blagdanski look upravo s kombinacijom ova dva sjenila.


Mirisni zlatni puder me najviše zanimao i definitivno sam htjela nešto tako slatko na svojoj polici sa šminkom. Sada kad sam ga isprobala samo sam zapala u još veće probleme :) ne znam što bih radije: istresla cijelu bočicu ovog predivnog, mirisnog zlatnog praha ili bih ga čuvala da što duže potraje. Cijena ovog mališana je 29,90 kn.



Miris je čaroban, nježan i puderast, pravi retro baš kao i bočica. Osjećam se poput prave dive dok pritiskom pumpice raspršujem "zlatnu prašinu" po licu i dekolteu. Kako se radi o puderu u prahu, važno je da prije nanošenja hidratizirate mjesto na koje ćete špricnuti puder jer će sitne čestice brzo odlepršati ukoliko se nemaju za što uhvatiti tj. zalijepiti :)



I šećer na kraju :) predivni ruževi. Ako tražite ruževe u blagdanskim bojama požurite po svoje Essence primjerke koji su odlični, a ultra povoljni. Dolaze u tri nijanse 01 let's the berry-tales begin, 02 pink & perfect i 03 red rocks. Cijena im je 19,90 kn.


Nijansa 01 let's the berry-tales begin je predivna berry, pomalo vamp nijansa koja će odlično pristajati uz smeđe/neutralne tonove na očima. Najviše mi se svidjela od dostupnih nijansi unatoč činjenici da se malo teže nanosi i najbrže nestaje sa usana. Toliko je posebna boja da joj ne zamjeram sitne nedostatke koji se lako riješe ukoliko prije ruža usne prekrijete puderom. 




Nijansa 02 pink & perfect je predivna izražajna ružičasta koja vuče na boju fuksije. Odlična za sve kombinacije blagdanskih lookova, neobična i posebna. Jako je kremaste teksture i divno se nanosi. Pigmentacija je vrhunska, a čak i kada uklonite ruž sa usana, on ostavlja lagani stain. Dosta je postojan i neće se obrisati nakon prvog, laganijeg obroka. Nijansa koju bih svakako preporučila svakoj djevojci koja traži neobičnu ružičastu boju.




Nijansa 03 red rocks je zanimljiva crvena nijansa sa ružičastim odsjajem koju je vrlo teško uhvatiti fotićem. Divne je, kremaste teksture, lako se razmazuje i prilično je postojana na usnama. Čak i kada ju uklonite sa usana, ostavlja lagani crveni stain. Obožavam ovakve nijanse koje drugačije izgledaju, ovisno o osvjetljenju. Zaista neobična i divna nijansa koja će se sigurno uklopiti u svaki blagdanski look.




Jeste li već kupile nešto od Essence "merry berry" kolekcije? Što vam je najviše zapelo za oko?

*PR uzorci

Broj komentara: 14:

  1. Ovaj drugi ruž...apsolutno je predivan i dugotrajan.Bila je to ljubav na prvi pogled <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Odgovori
    1. I ruževi iz prošlogodišnje blagdanske kolekcije su bili divni, ali ovi su definitivno TOP :D

      Izbriši
  3. Kupila sam tri laka, ruževe sam preskočila, ali nakon par pročitanih recenzija nekako mislim da ih moram imati :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ruževi i sjenila su prekrasna, predivne nijanse i plus činjenica da su moja tiha patnja, jer bilo gdje da sam gledala ovu kolekciju, ostali su samo lakovi za nokte. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta što ih nisi uspjela uhvatiti, uvijek se ta blagdanska kolekcija rasproda u dan-dva :/

      Izbriši
  5. Mislim da ću si kupiti jedan od ovih ruževa,zaista su prekrasni :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno jesu :) cijenom povoljni, a kvalitetom su nadmašili i neke puno skuplje

      Izbriši
  6. Ova kolekcija mi je preslatka, od ruževa do sjenila neznam što mi se više sviđa :D Ali definitivno najviše želim ovaj zlatni puder u prahu, izgleda oodlično.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A puder je valjda nešto najslađe što sam vidjela u svom životu :D preslatka ambalaža i predivne zlatne čestice

      Izbriši
  7. Ruž pink&perfect sam uspjela ugrabiti, ali obavezno trebam uhvatiti i let's the berry-tales begin... Cijela kolekcija im je odlična, pun pogodak

    OdgovoriIzbriši
  8. Prosla sam 3 dm-a, 2 mullera i 2 bipe i nigdje nema ovog zlatnog praha! :(

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates