nedjelja, 27. prosinca 2015.

Catrice Alluring Reds ruževi i balzam za usne

Nadam se da uživate u blagdanima, da su vam se ispunile gotovo sve blagdanske želje i da ste svoju sreću podijelile i dijelite s dragim vam ljudima. Današnji post posvećen je, prigodno, blagdanskoj Catrice kolekciji Alluring Reds.


RUŽ ZA USNE COLOUR & CARE

Što kaže Catrice?
Spremni za crveno. Ruž za usne sa sjajnim završetkom i nježnom bojom njeguje osjetljivu kožu usana i pruža im nježan i ugodan osjećaj. Nanijet samostalno osigurava prirodan izgled usana. Korišten kao baza za ruž za usne osigurava posebno glatke i besprijekorne rezultate boje.

Nijansa: C01 Smooth Operator

Ambalaža: Odmah na prvi pogled primijetila sam kako se radi o vrlo kvalitetnoj ambalaži, elegantne srebrne boje. Ovaj ruž, tj. balzam za usne u boji nešto je veći od mat ruževa iz ove linije pa djeluje pomalo debeljuškasto. Dobro se zatvara i klikne kada je potpuno zatvoren.


Moji dojmovi: Ovaj balzam je nježne, kremaste teksture. Može se koristiti samostalno i kao baza za ruž. Iako u kutijici djeluje tamnije, nježne je breskvaste boje i daje tek dašak sjaja usnama što ga čini idealnim kao bazu za usne. Osobno ga volim koristiti samostalno, upravo zbog divne blage nijanse i činjenice da lijepo zagladi usne koje su zimi često hrpave i isušene. Lijepo njeguje i hrani usne te ga preporučujem svim djevojkama koje imaju problema sa zimskom isušenosti usana.

Cijena: 31,90 kn



MAT RUŽEVI ZA USNE


Što kaže Catrice?
Crvena strast. Intenzivna boja i moderan mat završetak. Visoko-pigmentirana dugotrajna tekstura ima uvjerljivo dobro prekrivanje za prekrasne i njegovane usne. Elegantan oblik se osjeća ugodno u ruci te savršeno odgovara za ženstven i glamurozan izgled.



Nijanse: C01 M-attraction, C02 Striking M-attitude, C03 M-attempt To Conquest

Ambalaža: Kao i kod balzama, radi se o vrlo elegantnoj i kvalitetnoj ambalaži. Srebrna boja daje dašak blagdanskog štiha cijeloj priči, a odlično se slaže sa crvenim nijansama ruževa. Ambalaža je čvrsta i zatvara se na klik te će bez ikakvih oštećenja preživjeti često nošenje u torbici i eventualne padove.


Moji dojmovi: Ruževi su kremaste teksture, odlično pigmentirani, ali se nešto teže nanose. Nijansa C02 se najlakše nanosi, a najviše potreškoća sam imala sa nijansom C01. Ako ovo zanemarim, mogu reći kako su ruževi iz Alluring Reds kolekcije najbolji crveni ruževi koje posjedujem. Trajnost im je dobra, ne uvlače se u borice i ne isušuju usne. Nijansa C01 je zanimljiva crvena sa narančastim podtonom, C02 je prava bogata crvena nijansa, idealna za blagdanske lookove, a C03 je posebna tamnija crvena sa berry podtonom, vrlo neobična i jako lijepa nijansa.

Cijena: 39,90 kn

Slijede swatchevi za koje se odmah moram ispričati, fotić je na popravku i čim se vrati stižu bolje fotke ;)

C01 M-attraction



C02 Striking M-attitude




 C03 M-attempt To Conquest




Volite li crvene ruževe? Jeste li već isprobale neki od ruževa iz Catrice Alluring Reds kolekcije?

*PR proizvodi

Broj komentara: 6:

  1. Striking M-attitude mi se najvipe sviđa :D
    nisam isprobala, slažem se da je ambalaža lijepa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oduševila me ambalaža :) posebno mi je lijepa srebrna boja u kombinaciji sa crvenom bojom ruža

      Izbriši
  2. Predivno pakovanje, bas mi se dopada! :) Boje su savrsene :*

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam ih preskočila jer me nisu previše oduševili, ali daleko od toga da nisu lijepi :)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates