nedjelja, 8. studenoga 2015.

OOTD: Suncem okupana jesen

Današnji iznadprosječno topao dan inspirirao me za jedan laganiji outfit. Kaput je danas ostao u ormaru, a u prvom planu su jedna vrlo zanimljiva i neobična jaknica koja je, iako ne djeluje tako, zapravo vrlo topla i trendy haljina na prugice.


Na prvi pogled jaknica koju nosim u današnjem outfitu izgleda lagano i ne baš pretjerano topla, ali čim ju obučete shvaćate da vuna koja je u sastavu odlično grije. Stigla je sa SheIn-a i pomalo je smrduckala, ali nakon par sati "vjetrenja" miris se izgubio. Udobna je, lijepo grije, ne grebucka i jako efektno izgleda zbog "kožnih" detalja. Mjere su točne i slobodno možete izabrati broj koji i inače nosite. Sve informacije i mjere jakne možete vidjeti: OVDJE.





Haljina koju nosim je sa Romwe webshopa i vrlo je kvalitetna. Rastezljiva je i što je meni osobno najvažnije - potpuno neprozirna. Prugice su tanje nego na slici koja je na Romwe-u, ali zapravo mi je i ljepša sa tanjim prugicama. Cijena ove haljinice je nešto manje od 100 kn što je vrlo povoljno i mislim da je cijena tu negdje s kvalitetom. Duljina odgovara čak i meni od 176 cm što me posebno razveselilo. Također, nema potrebe za naručivanjem većeg broja, a detaljnije informacije o haljini možete vidjeti: OVDJE.




Haljina: Romwe
Jakna: SheIn
Najlonke: Calzedonia
Gležnjače: Ayakdaş Ayakkabı

Kako vam se sviđa današnji outfit? :)

2 komentara:

 
 
Blogger Templates