srijeda, 25. studenoga 2015.

OOTD: Bundica vs. Baloner

Pošto sam u zaostatku sa nekim postovima danas imate priliku čitati dva posta. Nakon recenzije preparative vrijeme je za nešto ležerniji OOTD post u kojem ću vam pokazati baloner i bundicu koje nosim proteklih tjedana.


Prvi je na redu baloner sa SheIn-a koji je fantastičan i stvarno sam jako zadovoljna. Materijal je nešto deblji od klasičnih balonera i idealan je za ovo vrijeme. Zapravo malo čudno stoji zakopčan jer se radi o bočnom kopčanju, ali ja ga ionako najradije nosim otkopčanog. 

Udoban je i dosta kvalitetan. Mjere su točne i slobodno možete naručiti veličinu koju i inače nosite. Jako je efektan i uz njega zaista ne trebate nikakve dodatke, na vama je samo da odlučite hoćete li ga nositi uz boje ili jednostavne crno-bijele kombinacije. Trenutno je snižen na 31.99 $.
Detaljne informacije i mjere balonera možete vidjeti: OVDJE.






Haljina: Intrend by Max Mara
Baloner: SheIn
Najlonke: Calzedonia
Gležnjače: Ayakdaş Ayakkabı

Bundica  koju ću vam pokazati je oborila s nogu mene, ali i sve moje frendice koje su odmah pitale odakle je. Predivne je prljavo roze boje, mekana, nježna i topla. Kada je stigla obukla sam ju onako na trenirku i nisam ju skidala cijeli dan. Iako je pod prstima tanka, grije kao luda i obožavam ju nositi jer nije napadna kao što to bundice znaju biti.

Veličina je realna, ja sam naručila broj veću i malo mi je široka, ali mi se zapravo sviđa taj loose look. Stigla je mirišljava i bez ikakvih nedostataka. Cijena je 24,89 $ što smatram vrlo povoljnim jer kod nas nisam pronašla bundice ispod 300 kn.
Sve informacije i mjere možete pronaći: OVDJE.







Bundica: SheIn
Haljina: No name
Najlonke: Calzedonia
Gležnjače: Ayakdaş Ayakkabı

Ako ste pronašle nešto za sebe na SheIn-u, onda će vam sigurno koristiti popust od 40% na prvu kupnju koji možete ostvariti sa sljedećim kodom: PF40 :)

Što vam se više sviđa baloner ili bundica? Volite li čupave odjevne predmete?

4 komentara:

  1. Definitivno bundica! U zadnje vrijeme prugice i black&white kombinacije su me predozirale...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha :) bubimir overdose ;) i meni je bundica nekako draža jer je topla i meka

      Izbriši

 
 
Blogger Templates