srijeda, 4. studenoga 2015.

Liquid sun - Mlada zelena pšenica

Neopisivo mi je drago što vam predstavljam jedan vrlo zanimljiv, ekološki dodatak prehrani koji zaista pozitivno djeluje na organizam i čije djelovanje ćete vrlo brzo osjetiti, ali i primijetiti na vlastitom tijelu. Riječ je o Liquid Sun - Mladoj zelenoj pšenici u prahu.


Nekoliko činjenica govori o nutritivnoj snazi ove biljke. Mlada zelena pšenica sadrži:
  • 5 puta više željeza nogo špinat
  • 3 puta više beta–karotena nego mrkva
  • 5 puta više vitamina C nego naranča
  • 6 puta više vitamina K nego špinat
  • 2 puta više folne kiseline nego špinat
  • 3 puta više vitamina E nego bademi
  • 5 puta više kalcija nego mlijeko
Zdravstvene prednosti konzumacije mlade zelene pšenice su brojne, a najvažnije su svakako:
  • za zdravu krv i cirkulaciju
  • u svrhu detoksikacije
  • kao potpora imunološkom sustavu
  • kao zaštita od karcinoma
  • kao potporna terapija kod ulceroznog kolitisa
  • prirodni biostimulans
  • pomoć kod održavanja zdrave crijevne flore
  • pomoć kod problema s probavom
  • pomoć pri čišćenju toksina iz jetre, krvotoka i limfnog sistema
  • pomoć kod alergija, dermatitisa i urtikarija


"Mlada zelena pšenica (Triticum aestivum) ima dugu tradiciju visokokvalitetne i djelotvorne hrane za koju danas pouzdano znamo da predstavlja snažno detoksikacijsko sredstvo i izvor antioksidansa te stoga može zaštititi od brojnih bolesti današnjice. Ona je zelena superhrana, aktivan tjelesni pročistač koji neutralizira i odstranjuje toksine i slobodne radikale iz tjelesnih organa, detoksi cira limfni sustav, krvotok, jetru i gastrointestinalni trakt."

Način pripreme: 1 čajnu žličicu praha razmutiti u 150 ml hladne vode ili soka. Važno je da se ovaj pripravak ne konzumira sa vrućim napitcima jer toplina neutralizira aktivne enzime i nutritivne vrijednosti.



Ambalaža: Praktična plastična bočica tamne boje koja dolazi u kartonskoj kutijici bijele boje sa detaljima zelene pšenice. Bočica je dodatno zaštićena folijom tako da možete biti sigurne da je vaš primjerak očuvan od vanjskih utjecaja i netaknut.


Moji dojmovi: Prah mlade zelene pšenice zelene je boje što me asocira na to da su sva ljekovita svojstva ove korisne, a poprilično zanemarene biljke ostala sačuvana. Okus je prirodan, biljni i zaista imate osjećaj kao da ste upravo popile neki biljni šejk, ali ako vam to smeta umjesto u vodi, razmutite preparat u soku gdje je intenzitet okusa puno blaži. Prvi pozitivni pomak koji sam primijetila već prvog dana je probava - ultra redovita, bez ikakvih tegoba. Moram priznati da sam ostala iznenađena, ok očekivala sam poboljšanje, ali ne i nakon prvog dana. Nakon tri tjedna korištenja pozitivni pomaci bili su brojni: od boljeg tena, zdravijeg sjaja kože i kose pa sve do više energije i kvalitetnijeg sna što je meni kao studentici vrlo važno. 

Ipak, efekt ovog preparata najbolje može opisati moja majka koja je samo nekoliko tjedana prije nego što mi je stigao vodila bitku sa žučnim kamencima koji su izazvali upalu gušterače te oštećenje jetre. Nalazi su bili katastrofični, a jetreni enzimi strašno povišeni. Zbog svega navedenog njezina se prehrana svela na kuhano bijelo meso, rižu, posni sir i jogurte jer joj je sve ostalo stvaralo probleme. I onda je stigla Mlada zelena pšenica, a moja je majka, pomalo skeptično, odlučila probati. Nakon dva tjedna korištenja puno se bolje osjećala, vratio joj se apetit, nestali problemi sa zatvorom, a nalaz je upućivao na smirivanje upale i opće poboljšanje kompletne krvne slike. Nakon mjesec dana i kupljene druge bočice, nalaz je pokazivao sljedeće: jetra se u potpunosti oporavila (jetreni enzimi su u normali)! Zbog svega ovoga zaista nema tih riječi kojima bih mogla opisati koliko me oduševila Liquid Sun Mlada zelena pšenica. Mama (koja mi upravo govori da ne zaboravim napisati kako joj i nokti rastu kao ludi i čvrsti su kao nikad prije) i ja postale smo vjerni ljubitelj ovog preparata :)

Ono što je zanimljivo je da sam ovaj put potražila informaciju o tome gdje se sve može nabaviti ovaj preparat, ne samo zbog vas čitateljica, nego i zbog sebe - jer sam željela na vrijeme osigurati svoje zalihe ovog po organizam iznimno vrijednog preparata.


Ako imate bilo koji od zdravstvenih problema kod kojih pomaže Liquid Sun Mlada zelena pšenica, a koji su navedeni u samom početku današnje recenzije, toplo bih vam preporučila da isprobate ovaj preparat jer ćete pozitivne promjene na vlastitom organizmu primjećivati iz dana u dan.

Količina: 80 grama
Cijena: oko 140 kn
Ocjena: 5+

Gdje kupiti: u ljekarnama, biljnim ljekarnama i bio&bio trgovinama, na mojaljekarna.hr te specijaliziranim trgovinama zdrave hrane tipa Garden, Zeleni zmaj na Ribnjaku

Jeste li već isprobale Liquid Sun Mladu zelenu pšenicu? 

*PR uzorak

Broj komentara: 10:

  1. Ovo zvuči genijalno! Vitaminska i mineralna bomba!

    OdgovoriIzbriši
  2. Za sve moje boljke, a pogotovo moju užasno sporu probavu!!! Moram probati!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam dobila jednu kutiju od moje drage Martine Dear Skin ali nažalost ta jedna očito nije dovoljna da sredi moj imuni sistem koji je u minusu pa sam i pored toga zakačila jak virrus bila no mislim da je jako dobar i zdrav preparat i da trebaju svi da ga probaju , makar mi je neke stvari baš sredio, recimo sistem za varenje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne reagiramo svi isto, nekima treba puno duže da se organizam oporavi. Baš mi je žao što tebi nije pomogla, nadam se da ćeš pronaći nešto što će i tebi pomoći kod imuniteta :)

      Izbriši
  4. Ajme meni, ovo tako dobro zvuči. Idem odmah škicnuti bio&bio. Mislim da bi zaručnika moglo barem privremeno spasiti od žgaravice. Super koristan post.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja ju pijem vec 3 mjeseca, ali moram reci da osim sto mi se probava poboljsala, nisam uocila nikakve druge pozitivne ucinke kao ti. Nokti su mi i dalje krhki i pucaju, kosa ispada, koza ista kao i uvijek. Moja mama ju je isto pocela piti na moj nagovor, a ona pak kaze da nije uocila bas nista, vjerojatno cemo prestati piti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je žao, čini se da ne reagiramo svi jednako na prirodne preparate, pozitivni učinci su ili ultra vidljivi ili izostanu, nema neke sredine... :/

      Izbriši

 
 
Blogger Templates