petak, 27. studenoga 2015.

Najava: Essence trendovska kolekcija "merry berry"

Drage moje, stiže nam prosinac, najljepši mjesec u godini, a s njime i zanimljive limitirane blagdanske kolekcije. Danas ću vam najaviti jednu predivnu limitiranu kolekciju koja će vas sigurno jako zainteresirati. Riječ je o Essence "merry berry" trendovskoj kolekciji koja miriše na Božić :)


Što kaže Essence?
Very berry! Vrijeme blagdana samo što nije počelo i tijekom prosinca essence nudi sjajne proizvode za moderan Božićni stil sa trendovskom kolekcijom “merry berry”. Crvene i ljubičaste nijanse u kombinaciji sa svjetlucavom zlatnom i cooper koje se savršeno nadopunjuju. Proizvodi u trendovskoj kolekciji osiguravaju wow pojavljivanje: usne i nokti sjaje u intenzivnim nijansama, ekstravagantnima za svaku zabavu. Mirisni puder za tijelo pruža licu i dekolteu nježan sjaj, a zbog slatkog pakiranja čini ga idealnim poklonom. Miris za kosu pruža kosi zlatni glamurozan dodir kao i prekrasan miris toaletne vode “ like the party of my life”.
Sretni blagdani…uz essence !



Kolekcija essence“merry berry” će biti dostupna tokom 12. mjeseca na prodajnim mjestima DM-a, Kozma i BIPE (u svim poslovnicama).


essence merry berry – sjenilo za oči

Naglašene oči. Visoko pigmentirana sjenila za oči u ljubičastoj i cooper nijansi pružaju prekrasan, metalik efekt. Dugotrajna i nježna tekstura sjenila je lagana za nanošenje. 
Dostupno u nijansama:  01 the perfect dress i 02 the masked ball.

Cijena: 16,90 kn


essence merry berry – ruž za usne

Sjaj vs. mat. Usne će zasigurno privlačiti poglede zahvaljujući dugotrajnom ružu u tamnoj berry, intenzivnoj berry-rozoj I svjetlo crvenoj nijansi. Berry I berry-roza osiguravaju nježan sjaj dok crvena nijansa omogućuje izražajne usne sa mat završetkom. 
Dostupan u nijansama: 01 let's the berry-tales begin, 02 pink & perfect i 03 red rocks. 

Cijena: 19,90 kn


essence merry berry – highlighter puder

Svjetlucave zvijezde. Nježna, puderasta tekstura higlightera dolazi sa ljupkim otiskom zvijezdica. Pruža tenu nježan I zlatan sjaj za prekrasan sjajni izgled. Dostupan u nijansi: 01 i love my golden pumps. 

Cijena: 28,90 kn


essence merry berry – mirisni zlatni puder u prahu

Puder u prahu. Puder osigurava nježan zlatni sjaj na licu i dekolteu za prekrasne naglaske. Zaobljena, zlatna bočica sa pumpicom će zasigurno privlačiti poglede na polici u kupaonici. Dostupan u: 01 i love my golden pumps. 

Cijena: 29,90 kn


essence merry berry – lak za nokte

Luksuzan lak za nokte. Ove zime nokti će zablistati u nijansama tamnoj ljubičastoj, shimmering ljubičastoj, intenzivno berry-rozoj i svijetlo crvenoj. Pružaju noktima sjajan, dugotrajan završetak sa savršenim prekrivanjem. Pakiranje laka za zlatnim, zaobljenim čepom pretvara lak za nokte u prekrasan dragulj. 
Dostupan u nijansama: 01 the masked ball, 02 purple with purpose, 03 pink & perfect i 04 red rocks.
Cijena: 16,90 kn


essence merry berry – nadlak

Zlatni nokat. Ovo je savršeni nadlak za one koje žele pružiti nalakiranim noktima zlatni dodir. Efektan lak sa zlatnim pahuljicama – za manikuru s wow učinkom. Dostupan u: 01 i love my golden pumps. 

Cijena: 16,90 kn


essence merry berry – miris za kosu

Miris / njega. Specijalan miris za kosu pruža kosi nježan sloj zlatne prašine s mirisom toaletne vode “like the party of my life” Omogućuje lakše češljanje kose i ostavlja kosu mekanom. Dostupan u:  01 i love my golden pumps. 

Cijena: 29,90 kn


Što vam se najviše sviđa iz ove kolekcije? Vesele li vas blagdanske kolekcije?

4 komentara:

  1. Ovi lakovi imaju preslatko pakovanje. Mislim da im je to dovoljno da ih kupimo xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš tako :D mislim da bi sjajno izgledali i kao kuglice na boru :D Essence je totalno razvalio ovom kolekcijom

      Izbriši
  2. Koliko je sve savrseneo! Zlim sve :D <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisi jedina :D ovo je definitivno najljepša Essence kolekcija ikad

      Izbriši

 
 
Blogger Templates