utorak, 17. studenoga 2015.

Essence all about... NUDES paleta

Konačno je na red došla i jedna prava beauty recenzija ;) zvijezda današnjeg dana je Essence all about...Nudes paleta sjenila koja će se svidjeti svim ljubiteljicama nude nijansi sjenila.


Što kaže Essence?
"all about… nove palete sjenila za oči s wow faktorom. svaka paleta pruža osam modernih, savršeno usklađenih boja - od svjetlije do tamnije nijanse. nježna i dugotrajna tekstura različitih efekata poput matt, shimmering ili metalik omogućava ti da stvoriš različite izglede."


Nove Essence all about... palete dostupne su u prodavaonicama koje imaju dvometarski Essence stalak. Cijena paletica je 34,90 kn, a svaka sadrži 8 nijansi raspoređenih u 9,5 grama.

Ambalaža je jednostavna, izrađena od čvrste prozirne plastike koja omogućuje uvid u sve nijanse. Kao što sam već spomenula, u paleti se nalazi 8 sjenila čije su posudice kompaktne i čvrsto zalijepljene u paletu tako da nema straha da će se prilikom pada sve razletiti.



Tekstura sjenila je fantastična - meka i svilenkasta. Oduševljena sam što Essence konstantno radi na usavršavanju svojih proizvoda i što je napredak stvarno vidljiv. Sjenila su odlično pigmentirana i nema potrebe za korištenjem baze u svrhu pojačavanja intenziteta, ali ako imate masne kapke svakako ubacite i bazu kako biste produžile trajnost. Lijepo se blendaju i minimalno truse.



U ovoj paleti imate sve potrebno za kreiranje nude, zemljanog ili čak laganog smokey looka. Swatcheve sam radila bez baze i slikani su pod različitim osvijetljenima kako biste mogle vidjeti njihovu pravu ljepotu :)





Za kraj mogu samo reći da je all about...Nudes paleta zaslužila čistu peticu od mene i preporučila bih ju svima. Odlična je za dnevne varijante, ali i za večernje ako volite decentniji makeup. Oduševila me pigmentacijom i zanimljivim nijansama koje omogućuju kreiranje različitih makeup lookova.

Jeste li već isprobali all about...Nudes paletu? Kako vam se sviđa?

*PR proizvod

Broj komentara: 12:

  1. Uopste ne mogu da se odlucim da li je zelim ili ne. Pigmentacija je stvarno dobra ali sam u velikoj nedoumici jer sam sada vise u nekom mat fazonu.
    Odlican post :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jedna od paleta koju koristim baš svaki dan :) Pored Sleek OSS. Savršena je. Baš osveženje od Essence-a.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se :) potpuno osvježenje i baš ju često koristim

      Izbriši
  3. Dugo sam se dvoumila i baš sam je danas kupila, onako da isprobam :) izgleda mi puuuno kvalitetnije od uobičajenih Essence paleta :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na ovoj paletici je baš vidljiv napredak :) puno je kvalitetnija, odličan je izbor boja, a pigmentacija obara s nogu :D

      Izbriši
  4. Lijepa mi je ta paleta i Essence je baš popravio kvalitetu sjenila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se :) sad me mame i ostale palete iz all about... linije

      Izbriši
  5. Ne mogu vjerovati da je ovako dobro pigmentirana. Jedva čekam da je počnem koristiti :D Meni je i siva varijanta odlična :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I siva i roses :D zapravo čini mi se kako ih trebam sve haha :D

      Izbriši
  6. Predivna je ali ja nikako da naletim na nju da je kupim, nema je baš nigde :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš ju uspjeti uloviti jer je stvarno predivna :)

      Izbriši

 
 
Blogger Templates