ponedjeljak, 23. studenoga 2015.

Catrice Even Skin Tone Beautifying foundation

Dosta dugo sam isprobavala ovaj puder, pokušala sam ga testirati u raznim vremenskim prigodama, tražeći mu neku manu... Konačan dojam je ovdje, neću puno okolišati jer je ovaj puder opravdao sva moja očekivanja i postao moj HG puder koji zaslužuje sve hvalospjeve. ;)


Što kaže Catrice?
"Kremasta tekstura Even Skin Tone Beautifying Tekućeg pudera sadrži SPF 25 i pruža srednje do visoko prekrivanje. Dermatološke studije su pokazale: nakon samo 8 tjedana svakodnevne primjene Even Skin Tone Beautifying Foundation tekućeg pudera dokazano se smanjuje vidljivost pigmentacijskih nepravilnosti. Dugotrajna, njegujuća tekstura smanjuje vidljivost tamnih mrlja i nepravilnosti boje za svilenkast-mat, gladak ton kože. Za savršen, blistav ten!"


Ambalaža: je poput one Photo Finish pudera zbog kojeg su mnoge od nas tugovale kada je povučen sa polica. Čvrsta staklena bočica sa plastičnom pumpicom koja omogućuje precizno doziranje. Količina koju dobijete je standardnih 30 ml, a cijena 59,90 kn.

Dostupne nijanse: 005 Even Ivory, 010 Even Vanilla, 020 Beige Rosé, 030 Even Sand

Tekstura, trajnost, nanošenje: Tekstura je predivna, svilenkasto kremasta, idealne gustoće i odličnog prekrivanja. U jednom sloju pruža srednje prekrivanje, a moguće ga je nadograditi i do jačeg prekrivanja nepravilnosti. Lako se razmazuje i ne suši se brzo tako da ga stignete bez žurbe, pažljivo rasporediti po cijelom licu. Trajnost je odlična, bez problema mi izdrži gotovo cijeli radni dan bez nakupljanja u boricama i ne nestaje sa masnih dijelova lica. Ono što mi se posebno sviđa je da ne ističe suhe dijelove lica, čak niti u ovo hladno i vjetrovito vrijeme kada su mi obrazi dosta isušeni. Na licu ostavlja lagani dewy finiš, više svilenkast nego dewy što će se posebno svidjeti djevojkama sa mješovitom kožom lica. Po pitanju smanjenja nepravilnosti i mrlja na licu ne mogu ništa reći jer sam uz njega koristila kreme koje smanjuju nepravilnosti. Ipak, moram reći da nije težak na licu i ne izaziva nikakve nerede, a vjerujem da je i to doprinjelo trenutnom, zadovoljavajućem stanju moga lica.



Zaključak: Catrice Even Skin Tone tekući puder preporučila bih svima koji u ove hladnije dane traže podlogu koja neće naglašavati suhe dijelove lica, koja odlično prekriva, a ne osjetite ju na koži, koja nije komedogena i doprinosi svježem i zdravijem izgledu kože. Izvrsno se ponaša i na masnim dijelovima lica, ali bih kod izrazito masne kože svakako preporučila još i matirajući puder. Mogu reći kako sam konačno pronašla podlogu koja mi savršeno odgovara i nadam se da ćemo se još duuugo družiti :)

Za kraj slikano kako to izgleda na licu. Catrice Even Skin Tone puder nanijela sam na polovicu lica kako biste što bolje i realnije mogle vidjeti kako izgleda na koži.



Jeste li već isprobale Even Skin Tone puder? Koristite li Catrice pudere?

*PR uzorak

Broj komentara: 10:

  1. Ja sam prezadovoljna sa Avonovim Calming Effects ali i ovaj mi se čini poprilično zanimljiv za isprobati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čula sam pohvale za ovaj Avonov, ali ga još nisam isprobala :)

      Izbriši
  2. Ima li u Bosni, i cijena? Hvala <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Koristim ga i slažem se sa svim napisanim. Puder je baš dobar i prirodno izgleda na licu nije težak, mada je izbor nijansi slab :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se za izbor nijansi, ali mi se sviđa što imaju jednu jako svijetlu nijansu :)

      Izbriši
  4. Neki dan sam kupila Lorealov, a ovaj ću svejedno uzeti jer mislim da će mi, sudeći po tvojoj recenziji odgovarati. Super je kada kupljeni proizvod savršeno odgovara. P. S. Preslatka si

    OdgovoriIzbriši
  5. Svidja mi se kako izgleda :) <3 Pakovanje m je predivno!

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates