četvrtak, 15. listopada 2015.

Halloween inspired outfit ideje

Kako nam se bliži Halloween odlučila sam sa vama podijeliti nekoliko outfit ideja za one koji nisu skloni makeup eksperimentima. Za kombinacije sam birala odjeću koju možete nositi u svim prilikama, dok pravi Halloween štih daju detalji poput pauk naušnica ili balerinki u obliku crne mačke ;)

Izvor slike: www.wavy.com
Prva kombinacija inspirirana je Bubimirom (vjerujem da je svima poznat ovaj crtić) :) Za ovaj outfit birajte prugice poput Bubimirovih, ne moraju biti okomite, ali pazite da budu baza cijelog outfita. I ne zaboravite na nakit u obliku paukove mreže i malih paukova.



Druga kombinacija inspirirana je kombinacijom pin up i baroknog stila. Ako ćete ipak odabrati zavodljivu pin up djevojčicu kao ovogodišnju masku, svakako posegnite za crnim najlonkama na točkice ;) i nemojte zaboraviti maramu na glavi i izražajni ruž na usnama.



Treća kombinacija inspirirana je resicama i likom Pocahontas. Kako su resice totalno zavladale, vjerujem da ćete se vrlo lako maskirati u "domorodačku princezu" Pocahontas. Ovaj jednostavan outfit možete upotpuniti sa crnom perikom i makeup-om u Pocahontasinim bojama.



Koja kombinacija vam se najviše sviđa? Hoćete li se maskirati povodom Halloween-a?

4 komentara:

 
 
Blogger Templates