srijeda, 7. listopada 2015.

Essence noviteti: Pure Nude puder i korektor

Nakon nekoliko dana izbivanja vraćam se sa novim postovima. Ovaj tjedan konačno započinjem sa recenzijama Essence noviteta. Sve je detaljno isprobano, a prvi na redu su Pure Nude puder i korektor.


Pure Nude make-up puder

Što kaže Essence?
"Natural nude. Puder uvjerava svojom laganom teksturom i prirodnim završetkom. Pouzdano prekriva nepravilnosti na koži i ima suptilan matirajući učinak. Tekuća formula se predivno blenda s kožom za raskošan "no make up" osjećaj. Dostupan u 3 nijanse za različite tipove kože."


Pure Nude puder obećaje prirodan izgled i no make-up osjećaj. Idealno za svakodnevne situacije kada ne želite lice zacementirati teškom podlogom. Osobno uvijek biram laganije pudere tako da me ovaj novitet odmah zainteresirao. Dermatološki je testiran i dostupan u tri nijanse.

Dolazi u praktičnoj plastičnoj bočici sa pumpicom koja lijepo dozira proizvod. Sama ambalaža je neprozirna, ali ako usmjerite puder prema izvoru svjetlosti lako možete vidjeti koliko vam je pudera preostalo u bočici.


Tekstura pudera je vrlo rijetka i lagana. Do sada se nisam susretala sa puderima ovako rijetke teksture i bila sam pomalo skeptična oko prekrivanja. Ipak, unatoč laganoj teksturi, prekrivanje je srednjeg intenziteta, a za prekrivanje većih nepravilnosti tu je Pure Nude korektor.

Osjećaj na koži je ugodan, lagan, zapravo uopće nemate osjećaj da ste stavile puder na lice. Ujednačava ten i daje prirodan, njegovan izgled koži. Ne uvlači se u borice i ne sklizne brzo sa lica, ali ga ipak ne bih preporučila za jako masnu kožu. Rekla bih da je ovo idealan puder za dnevne varijante i situacije kada želite njegovan izgled bez napadne šminke. Ono što mi se nije svidjelo je miris koji meni osobno nikako ne odgovara. Svakako preporučam da isprobate tester u dm-u jer iako se ne zadržava dugo na koži meni ipak predstavlja problem kod nanošenja. Šteta jer očito je kako je Essence unaprijedio formulu svojih pudera i sada to više nisu samo "teenagerski" puderi već mogu stati uz bok puno skupljim drogerijskim puderima.

Razlog zbog kojeg bih svakako preporučila ovaj puder je odlično ujednačavanje tena, a izuzetno lagan i ugodan osjećaj na koži, pravi "no make-up" feeling.



Prednosti:

  • cijena
  • lagan osjećaj na licu
  • prirodan izgled
  • dobro prekrivanje
  • postojan na licu
  • ne prlja odjeću
Mane:

  • miris
Količina: 30 ml
Cijena: 32,90 kn
Nijanse: 10 pure beige, 20 pure sand, 30 pure honey
Ocjena: 4/5

Pure Nude korektor

Što kaže Essence?
"Bez tamnih kolutova. Korektor u praktičnom sticku prekriva tamne kolutove oko očiju i nepravilnosti kože te je idealan suputnik zahvaljujući praktičnom obliku. Kremastu, lagano puderastu teksturu lako je uklopiti. Dostupan u 3 nijanse."


Pure Nude korektor dolazi u praktičnoj olovci tj. sticku na odvrtanje. Ambalaža je izrađena od kvalitetne plastike i ne izgleda mi kao da će puknuti pri prvom padu. Sviđa mi se mehanizam na odvrtanje jer ne volim (čitaj: nisam baš najspretnija) šiljiti olovke, posebno one deblje.


Tekstura korektora je vrlo kremasta, a prekrivanje odlično. Kako trenutno nemam nekih većih nepravilnosti na licu, koristim korektore za podočnjake i prekrivanje madeža na licu. Pure Nude korektor se vrlo lako nanosi i lijepo blenda tako da unatoč odličnom prekrivanju možete postići prirodan izgled. Miris je ugodan, nježan i nenametljiv te se ne zadržava dugo.

Nemam niti jednu zamjerku za ovaj korektor. Cijena mu je i više nego povoljna, a kvaliteta odlična. Pruža odlično prekrivanje i lijepo se stapa sa kožom. Na slikama ispod možete vidjeti kako funkcionira prekrivanje manjeg madeža sa Pure Nude korektorom.



Količina: 3,2 grama
Cijena: 21,90 kn
Nijanse: 10 pure beige, 20 pure sand, 30 pure honey
Ocjena: 5/5

Jeste li već isprobale Pure Nude puder ili korektor? Kakvi su vaši dojmovi?


*PR proizvodi

4 komentara:

  1. Puder mi deluje super, iskreno nekako sam "bezala" od njihovih pudera i mislila kako su losijeg kvaliteta. Mada nakon tvoje recenzije odlicno mi izgleda. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kao što sam rekla, mislim da se Essence ovim puderom konačno odmaknuo od te slike "loše kvalitete" koju su imale mnoge djevojke ;)

      Izbriši
  2. Definitvno kupujem korektor nakon ovako lijepe recenzije:)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates