srijeda, 14. listopada 2015.

Catrice Pure Brilliants Colour balzam za usne

Ne znam kako bih započela današnju recenziju, a da odmah u početku ne kažem kako ću vam predstaviti vrhunski proizvod, otkriće godine, sjajan novitet i proizvod kojeg želim imati u doživotnim zalihama. Radi se o Catrice Pure Brilliants balzamu za usne koji zaista je briljantan.


Što kaže Catrice?
"Ovaj kremasti balzam za usne sa svijetlom disperzijom boja njeguje osjetljivo područje usana s bogatim shea maslacem tako da se usne osjećaju predivno glatko i podatno. Sadrži svjetlo reflektirajuće shimmer čestice za sjajan i glamurozan izgled."



Catrice Pure Brilliants balzam dolazi u zanimljivoj ambalaži koja holografskim efektom savršeno prikazuje ono što se krije unutar plastike koja podsjeća na olovku. Sviđa mi se mehanizam na odvrtanje koji uvelike olakšava korištenje ovog balzama te nemam nikakvu zamjerku po pitanju ambalaže. Odlično osmišljeno i lijepo realizirano. Kako često nosim balzam u torbi, moram istaknuti i da se ambalaža nije oštetila, slova i dalje izgledaju kao prvog dana, a holo efekt blistavim sjajem još uvijek privlaži pažnju. Nijansa koju ću vam danas pokazati je 010 Sparkle Sparkle Little Star.



Izuzetno hidratantan, nježan prema usnama i blistavo sjajan oduševit će sve ljubiteljice njegujućih balzama za usne. Obožavam ga koristiti jer je dugotrajan na usnama i preživljava sve studentske kave, pa čak i manji obrok (ukoliko manjim obrokom mogu nazvati pizzu iz Mlinara :D). Posebno mi se sviđa što zbog reflektirajućih čestica usne izgledaju punije, a kako se šljokice presijavaju u bijelo-srebrno-rozim nijansama, balzam će odlično prikriti i brzo izliječiti isušene usnice. Osim na usnama, ponekad ovaj balzam koristim i kao highlighter te za posvjetljivanje unutarnjeg kuta oka i luka ispod obrva zbog predivnih reflektirajućih čestica koje ne nestaju brzo sa lica/usana.



Kako se o gotovo prozirnom balzamu sa reflektirajućim holo česticama možete ga koristiti nakon ruža te svakom ružu podariti blistavi wow efekt. Ipak, meni je ovaj balzam toliko divan sam po sebi da ga najradije nosim samostalno, a koliko je upečatljiv govori činjenica da je moja prijateljica nakon odslušanog predavanja i popijene kave rekla kako stalno gleda i ne može skužiti što to tako sjajno imam na usnama :)




Dostupne nijanse: 010 Sparkle Sparkle Little Star, 020 Catch The Brillianaire, 030 Plum-Up The Volume, 040 Romeo & Jeweliet, 050 Next Stop Golden Gate Bridge

Količina: 3 grama

Cijena: 39,90 kn

Ocjena: 5+

Jeste li već isprobale Pure Brilliants balzame? Kakvi su vaši dojmovi?

*PR uzorak

Broj komentara: 8:

  1. Izgleda predivno! Pogotovo zbog tog meni wow-efekta. Mislim da ga kupujem prvom prilikom :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Efekt je baš upečatljiv, sigurno ću ovaj balzam nabaviti i u boji ;)

      Izbriši
  2. Baš je zanimljiv, imala sam nešto slično od Essencea :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma da :) eh kako ga nisam primijetila :D obožavam ovakve balzame

      Izbriši
  3. Nisam probala, mada odlicno izgleda na usnama. :)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates