četvrtak, 22. listopada 2015.

Catrice Chocolate Nudes paleta sjenila

Za danas sam vam pripremila jednu slatku recenziju još slađe paletice čije ime savršeno opisuje njenu čar - riječ je o Catrice Chocolate Nudes paleti u nijansi 010 Choc' Let It Be.


Što kaže Catrice?
Šest toplih nude i smeđih nijansi - u rasponu od bijele čokolade do tamnog moussa - ujedinjeni u jednoj paleti. Nježna tekstura sjenila za oči ima visoku disperziju boja i pruža svjetlucavi kao i mat efekt. Za prirodan dnevni izgled ili uzbudljive naglaske za večernji izgled - s uključenim dvostranim aplikatorom.



Ambalaža: Čvrsta plastična kutijica sa prozirnim poklopcem. Posudice sjenila su čvrsto zalijepljene tako da čak i ako vam paleta slučajno ispadne neće se rasuti i tisuće komadića. Uz paletu dolazi i solidan dvostrani aplikator koji će odlično poslužiti na putovanjima ili ako ste zaboravile ponijeti svoje kistove. Sa kistićem je moguće čak i izblendati sjenilo, naravno, uz nešto više truda i rada :)




Tekstura, nanošenje: Paleta se sastoji od tri shimmer i tri mat nijanse. Shimmer nijanse su odlično pigmentirane, čak i bez baze daju intenzivnu boju i dugo se zadržavaju na kapcima. Lako se nanose i lijepo blendaju, malo se truse, ali ništa neuobičajeno i što otresanje kistića ne bi riješilo. Nijanse sa shimmerom su zbilja predivne, presijavaju se i izgledaju glamurozno na kapcima. Mat nijanse su me oduševile svojom pigmentacijom koja je za svaku pohvalu. Njih je potrebno pažljivije blendati, ali uz malo truda može se postići pravi wow efekt. Nešto kraće traju bez baze, ali uz bazu će bez problema preživjeti cijeli dan.

Izbor nijansi u ovoj paleti je odličan. Na jednom mjestu imate dovoljno nijansi za kreiranje mnoštva dnevnih kao i večernjih lookova, a što je najbolje uz nju vrlo lako možete dnevni makeup pretvoriti u večernji, ako vam slučajno ne ostane dovoljno vremena za spremanje ;)

Slijede swatchevi, bez baze, pod različitim osvjetljenjima kako biste što bolje mogle vidjeti pravu ljepotu ove odlične paletice. Uživajte :)





Količina: 6 grama
Cijena: 41,90 kn
Ocjena: 5+

Jeste li već isprobale neku od novih Catrice paletica? Volite li neutralne nijanse sjenila?

*PR uzorak

Broj komentara: 6:

 
 
Blogger Templates