srijeda, 21. listopada 2015.

BIOBAZA DeepWhite pasta za zube

O oralnoj higijeni slabo se priča. Većinom se spominje u reklamama koje obećaju blistavo bijel osmijeh uz neizostavan fluor kojeg osobno izbjegavam koristiti iz više razloga. I dok neki tvrde kako je upravo to najvažniji element u jednoj pasti za zube, mišljenja sam kako njegovo štetno djelovanje na organizam daleko premašuje korist koju daje jednoj pasti za zube. Veseli me činjenica kako sve više proizvođača počinje nuditi paste za zube bez fluora, a posebno me razveselilo kada sam vidjela da je naš brend Biobaza predstavio paste za zube bez fluora. Danas ćete čitati recenziju Biobazine Deep White paste za zube, a u ponudi su još InBalance, Sensitive i CinaFresh...


Što kaže Biobaza?
Ekstra jaka zubna pasta s ugljenom i sladićem za prirodnu bjelinu zubi. 3u1 formula čini ovu pastu nezamjenjivom u svakodnevnim ritualima njege usne šupljine. Zrnca ugljena čiste naslage na zubima i vraćaju im prirodnu bjelinu, bez iritacija i oštećenja zubne cakline. Tormentila štiti zubno meso i održava ga zdravim dok sladić djeluje blago antibakterijski, a u kombinaciji s mentom održava dah ugodno svježim.



Ambalaža: Biobaza DeepWhite pasta za zube dolazi u elegantnoj ambalaži. Sigurno ćete ju primijetiti u masi šarenih kutijica u prodavaonici jer je jednostavna, a opet vrlo neobična upravo zbog sivo bijelih tonova koji nisu uobičajeni za ambalažu paste za zube.




Karakteristike: Kako ova pasta ne sadrži umjetne boje, šećer, SLS, parabene i fluor postoje neke sitne razlike u odnosu na uobičajene paste za zube. Prva stvar koja će vam se učiniti neobičnom je siva boja za koju je zaslužan ugljen. Također, u pasti se nalaze sitne čestice ugljena koje vrlo nježno čiste zube bez oštećenja zubne cakline. Kako ne sadrži SLS pjeni se vrlo slabo pa vam se može učiniti da neće dobro odraditi svoj posao, ali čim ju isperete vidjet ćete kako ova pasta očisti zube učinkovitije nego bilo koja druga. I jedna sitnica, malo je gorka...ništa strašno, ali me navelo na razmišljanje sadrže li druge paste za zube šećere da bi umanjile taj gorak okus??



Moji dojmovi: DeepWhite pasta za zube definitivno me oborila s nogu. Odlično i učinkovito uklanja sve nečistoće iz usne šupljine, a opet je vrlo nježna. Inače imam osjetljive desni, ali sa ovom pastom nisam primijetila nikakve probleme. Bojala sam se da će zrnca ugljena biti gruba, pa čak i izazati krvarenje desni, ali to se nije dogodilo. Zrnca su toliko nježna da ih uopće ne osjetite prilikom četkanja. DeepWhite ostavlja dugotrajan, ledeno svjež dah, a zube bijelima. Naravno, nije to onaj bijeli retuširani osmijeh kao iz reklama, ali opet je primjetno bjelji nego inače :)

Za kraj, evo slike mojih, ne baš pretjerano lijepih, malih zubića (haha oduvijek sam htjela da su malo veći, a oni odbili suradnju) :)




Količina: 100 ml
Cijena: 32,90 kn
Ocjena: 5/5

Jeste li već isprobale neku od Biobaza pasti za zube? Izbjegavate li fluor u pastama za zube?

Broj komentara: 8:

  1. Nisam još isprobala, ali sad sam zainteresirana. Nisam znala da Biobaza ima paste za zube xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima, ima :) i to odlične paste za zube, vjerujem da ću i ostale isprobati

      Izbriši
  2. Zubi su ti baš bijeli i lijepi. Sad želim isprobati ovu pastu. I pohvale za temu posta, nadam se da će ih biti još :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) bit će još ovakvih tema sigurno, drago mi je da ti se sviđaju ;)

      Izbriši
  3. Nisam je probala, ali dopada mi se kako si je predstavila. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. predobra pasta, isto tako je odlična i sensitive-šteta što ne rade vodice bez fluora-stavljam ih u waterpick i to bi bila krasna nadopuna za njegu zuba

    OdgovoriIzbriši
  5. Imaš divne zube. Kod Biobaze imam podijeljeno mišljenje, ali po karakteristikama mislim da bi,mi,mogla odgovarati.

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates