četvrtak, 17. rujna 2015.

OOTD: Pripreme za zimu

Danas sam vam pripremila pomalo neobičan outfit. Naime, uvijek planiram unaprijed, pa tako i volim zimu dočekati spremna sa ful opremom: čizme, tople jakne, kaputi i ostala zimska družina kod mene se već počela okupljati. Prvi zimski shopping izbor pao je na kaput jer dobar kaput je za mene osnova svih zimskih outfita. Jesam li zadovoljna kaputićem iz današnjeg posta, saznajte u nastavku?


Odmah na početku moram se ispričati jer je kaput zgužvan. Nisam ga stigla opeglati jer je trenutno na sniženju pa sam vam ga željela što prije pokazati. Ovo je prvi put da sam naručivala kaput online i bila sam vrlo skeptična jer sam očekivala lagan materijal koji je više za jesen nego za zimu. O kako sam se prevarila... :)

Čim je stigao znala sam da nisam pogriješila jer je imao "težinu" što govori o kvaliteti. Stigao je dosta zgužvan što možete vidjeti na slikama, ali nije smrdio niti je imao končića koji vire. Dapače, vrlo je kvalitetno izrađen, bez ikakvih grešaka. Mekan je i topao, ugodan na koži i bit će idealan za zimske dane. Lijepo je strukiran, a posebno mi se sviđa bočni patent koji djeluje vrlo zanimljivo i elegantno.

Stigao je za desetak dana i cijena kada sam ga naručivala bila je oko 50 $, a sada je snižen na 39,17 $. Po pitanju veličine predlažem da uzmete broj veći od vašeg jer je dosta uzak u ramenima i prsima. Više informacija o kaputu možete pronaći - OVDJE.







Kaput: SheIn
Cipele: M&G shoes

Kako vam se sviđa kaput? Kupujete li unaprijed zimsku odjeću ili čekate da stigne zima?

4 komentara:

 
 
Blogger Templates