petak, 4. rujna 2015.

OOTD: Autumn maxi dress

Topli jesenski dani koji nam se bliže idealni su za haljinu iz današnjeg outfita. Gornji dio haljine ste već mogle vidjeti u objavama na Facebooku, a danas ćete vidjeti kako izgleda cijela. Zašto sam u vezi ove haljine sretna i nesretna u isto vrijeme, saznajte u nastavku...


Haljina koju nosim u današnjem postu je sa SheIn stranice. Kada je stigla bila sam neopisivo sretna, a nakon otvaranja bljuć :/ materijal poput kućne haljine, tanak i jeftinog izgleda. Ostavila sam haljinu sa strane i čitav dan ju nisam isprobala. Ipak, odlučila sam joj dati šansu i konačno je isprobala te ostala ugodno iznenađena. Iako je naoko šrot materijal, zapravo je vrlo ugodan na koži i čak sam planirala prvu prigodu kojom ću ovu ljepoticu prošetati.

E tu dolazimo do novog problema - moje visine. Zapravo je to ono što me najviše razočaralo kod ove narudžbe. U opisu je navedena dužina od 151 cm, a metar pokazuje ravno 140 cm. Haljina zbilja JE predivna i efektna kada se obuče i čak mi ni taj materijal ne smeta jer dobro stoji, ali ne mogu je preporučiti curama iznad 170 cm visine. Ostale sretnice definitivno bacite oko na ovu haljinu jer je pravo osvježenje za jesenske dane. Za cijenu od oko 130 kn dobit ćete zanimljivu i efektnu haljinu uz koju nećete proći nezapaženo.

Više informacija o mjerama, materijalu i samoj haljini možete pronaći OVDJE.





Dress: SheIn
Shoes: Deichmann

Kako vam se sviđa ova haljina? Volite li maxi haljine?

4 komentara:

  1. Haljina izgleda predivno i odmah sam je posebno uočila na prvoj objavi na fb ;) jako volim cvjetne uzorke te se i sama često odlučujem na kupovine svega što je takvog uzorka. Što se tiče materijala, sasvim te razumijem i dijelimo razočarenje: ja sam u dva navrata kupila maxi suknju na ebay-u (one u boho stilu koje svi sada nose, jel) i isto je materijal prve bio jako loš, ne znam niti kako to opisati: nešto kao protkani najlon, užas jedan, bila sam tužna kad sam je otvorila i isprobala; druga je bila ajde nešto bolja, iako je materijal također slab. Da ne pričam da sam je umuljala odmah prvu večer čim sam je obukla, doduše opralo se nekako, ali moram jako paziti jer fleke ne idu dolje s tog jeftinog šifona, a da ne pričam kako se kida jako brzo ako samo malo zapnemo nečim :( prva je bila oko 9 dolara i to sam baš jako požalila što sam kupila, očekivala sam neku ogromnu, slojevitu, tešku suknju kao iz bajke, a dobila malo bolju vreću za smeće; ova druga je puno elegantnija i bolje napravljena, bila je oko 5 dolara i mogu reći da je kakva-takva kopija ovih skuknji što se prodaju kod nas za od 90 do 140kn, ali sad vidim da i vrijede toliko jer je materijal navodno iz Italije i jako kvalitetan. Premda mislim da ću možda uzeti još koju suknju kao ova posljednja, u drugoj boji, jer volim imati jednu stvar u puno boja kao i ti :) i svakako paziti kuda i kako idem s njom, jer ne podnosim kad mi se nešto divno potrga :( nadajmo se više sreće ubuduće s online kupovinom! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je oduševila kombinacijom kraljevsko plave i cvjetnog uzorka, toliko da razmišljam o skraćivanju do razine koljena, već imam neke ideje, ali me strah da će krojačica zabrljati jer je teško objasniti što sam točno zamislila xD vjerojatno se prvo budem malo sama poigrala. Što se tiče ebay kupovine, ima vrhunskih stvari, identičnih kao u našim trgovinama, a po puno povoljnijim cijenama. Rizik uvijek postoji, ali nema boljeg osjećaja nego kad ti stigne nešto što te oduševi, recimo majice me nikad nisu razočarale, a i sa suknjama sam do sad imala sreće :) Trenutno sam u velikom strahu jer sam naručila kaput pa me živo zanima na što će to ličiti :D

      Izbriši
  2. Haljina je prelepa, bas je "ziva" i vesela, jarkih boja, odlicna za leto. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se ;) samo da je maaalo duža (barem meni) hahaha :D

      Izbriši

 
 
Blogger Templates