subota, 12. rujna 2015.

OOTD: Autumn has come

Miris kestenja je u zraku, sandale lagano spremamo na dno ormara, a zamjenjuju ih gležnjače i čizmice. U skladu sa time i outfiti sve više mirišu na jesen. Danas ću vam pokazati jedan outfit koji još uvijek prolazi kao ljetni, a čim ubacim tajice ili deblje najlonke evo nas u jesenskom điru. Nedavno su me kontaktirali iz Romwe-a i ponudili suradnju, što me iznenadilo, ali i razveselilo jer sam veliki šopingmanijak :D no da ne duljim, evo što sam izabrala...


Haljina mi se svidjela na prvi pogled i naravno da nisam gledala dužinu koja je, opet, na moju visinu maaalo preeekratka. No, nije to nikakav problem, bit će savršena uz tajice. Ono što me ugodno iznenadilo je materijal - iako sintetika, djeluje vrlo kvalitetno, čvrst je pod prstima ima lagani sjaj poput svile, u svakom slučaju sve pohvale. Nije smrdila, nije bilo končića niti bilo kakvih drugih grešaka - haljina kao kupljena u trgovini.

Jako je ugodna za nositi i da je malo duža već ju vidim u kombinaciji sa starkama i sportskom looku. Mjere su točne i ako niste sigurne oko veličine samo uzmite krojem najsličniju haljinu i izmjerite ju te usporedite.

Po pitanju isporuke sa Romwe stranice nemam nikakve zamjerke. Haljina je poslana 29.8., a stigla je već 9.09. uredno zapakirana bez ikakvih greški. 

Cijena haljine je trenutno snižena na oko 90 kn što je stvarno povoljno, a dostupna je u veličinama S, M, L, XL. Uživo je ista kao što je prikazana na webu. Za više informacija ---> Link





Haljina: Romwe
Jakna: New Yorker
Narukvica: dm drogerija
Čizme: M&G shoes

Kako vam se sviđa haljina? Jeste li kupovale sa Romwe-a?

*haljina je PR proizvod

Broj komentara: 6:

 
 
Blogger Templates