srijeda, 2. rujna 2015.

Olival linija s uljem smilja - micelarna otopina i CC krema

Kao velika ljubiteljica smilja u kozmetici jedva sam dočekala podijeliti sa vama dojmove o dva proizvoda iz Olivalove linije s uljem smilja. Kako su mi se svidjele micelarna otopina i CC krema, saznajte u nastavku...


Olival micelarna otopina s uljem smilja


Što kaže Olival?
"Micelarna otopina nježno čisti kožu, uklanja nečistoće i ostatke šminke. Možemo ju koristiti za čišćenje lica i vrata, područja oko očiju, za sve pregibe ili nabore kože, bez narušavanja prirodne ravnoteže i vlažnosti kože. Na koži ostavlja ugodan osjećaj mekoće a koristi se bez ispiranja. Obogaćeno je eteričnim uljem smilja."


Način primjene: otopinu nanijeti na komadić vate i nježno očistiti lice i područje oko očiju. Koristiti po potrebi ili dva puta dnevno. Ispiranje vodom nije potrebno.

Ambalaža: čvrsta plastična bočica sa čepom na otklapanje. Čep čvrsto zatvara bočicu i nema straha od prolijevanja ukoliko vam bočica slučajno ispadne ili se prevrne. Lako se dozira na pamučnu blazinicu zahvaljujući uskom otvoru.


Moji dojmovi: Micelarna ima ugodan, citrusan miris koji nestaje odmah nakon nanošenja. Vrlo dobro uklanja makeup, a za skidanje maskare i tuša potrebna je dodatna blazinica što ne smatram problemom jer uvijek za čišćenje lica micelarnim vodicama koristim čistu blazinicu za skidanje makeup-a sa očiju. Film koji ostaje na licu, a mogao bi zasmetati djevojkama s izrazito masnom kožom, kod mene je minimalno prisutan (a trenutno mi je lice u masnijoj fazi). Zapravo sam imala osjećaj kako taj film sprečava isušivanje kože, a ako vam smeta uvijek se možete umiti nakon korištenja micelarne. Posebno mi se svidjelo što je ova micelarna vrlo nježna prema koži, ne izaziva nikakve iritacije, a nakon korištenja koža je meka i glatka.

Sastav možete vidjeti na slici:


Količina: 500 ml
Cijena: 49,90 kn

Olival CC krema s uljem smilja


Što kaže Olival?
"Olival CC krema sadrži mineralne pigmente koji se prilagođavaju boji kože i prikrivaju nepravilnosti i crvenilo kože. Jedinstvena formula obogaćena vitaminima biotinom (vitamin H), tokoferolom (vitamin E) i pantenolom (vitamin B5) koji koži trenutno daje besprijekoran izgled, bez učinka maske.
Ulje smilja potiče obnavljanje kože i spreječava nastajnje bora. Krema umiruje, vraća vlažnost, hrani kožu i zamjenjuje korektivni puder."


Krema dolazi u dvije nijanse LIGHT i MEDIUM, a 7 u 1 formula obećava ujednačen ten, njegu i zaštitu od vanjskih utjecaja, prekrivanje crvenila kože, hidrataciju kožu, prirodan izgled kože i snažan anti age učinak

Tip kože: za sve tipove kože. SPF 12

Ambalaža: CC krema dolazi u praktičnoj ambalaži sa pumpicom koja odlično dozira proizvod. Pritiskom možete regulirati količinu kreme koju želite istisnuti, a meni osobno na dnevnoj bazi čak i pola pritiska pumpice bude dovoljno.



Moji dojmovi: Krema je srednje gustoće i neuobičajene teksture. Kod BB i CC krema navikla sam na izrazito kremastu teksturu koja podsjeća na puder, a ova krema ima "vodenastiju" teksturu tj. više je poput hidratantne gel kreme nego pudera. Nijansa koju sam dobila je LIGHT i na prvu sam gotovo zaplakala od muke jer mi se učinila jako tamnom. Ipak, mineralni pigmenti koji se prilagođavaju tonu kože odlično odrade posao i nakon minutu-dvije CC krema se lijepo stopi sa kožom. Daje lagani nijansu tamniji izgled koži i dewy finish. Sve skupa vrlo lijepo i prirodno izgleda na koži, a prekrivanje je bolje od većine BB i CC krema koje sam do sada probala. Odlično prekriva crvenilo i manje nepravilnosti, a za veće će vam pomoći korektor. Posebno mi se sviđa što divno njeguje kožu, ne ističe suhe dijelove, ne isušuje te ne izaziva iritacije, a zahvaljujući ulju smilja oštar je protivnik prvih, kao i već postojećih bora.

Sastav možete vidjeti na slici:


Količina: 50 ml
Cijena: 69 kn



Evo kako Olival CC krema izgleda na meni (znate već kako izgledam bez šminke, nema nekih promjena - miteseri su i dalje tu, kao i pokoji prištić) ;)



Jeste li isprobale nešto iz Olivalove linije s uljem smilja? Kako ste zadovoljne?

*PR proizvodi

3 komentara:

  1. Postala sam Olivalov najveći fan, svašta njihovo koristim. :) Koristim miceralnu već mjesecima, imam mješovitu više masnu kožu i meni je super, nikakav mi film ne ostavlja. Skidam šminku Loko Makeup Removerom pa mi je dosta i pola blazinice da očistim ostatke :)
    CC kremu sam kupila nedavno, ali ju nisam isprobala još.
    Koristim regenerativnu i noćnu ekstra bogatu kremu i obje mi se super ponašaju na koži. A piling je najbolji i ne mislim niti jedan drugi više isprobavati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene su oduševili :) vrhunski proizvodi. Drago mi je da dijelimo oduševljenje :D Piling mi je na wishlisti, kupit ću ga prvom prilikom.

      Izbriši
  2. ali piše prirodno, a sastojak je aluminij hidroxid...

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates