srijeda, 9. rujna 2015.

Essence ¡Arriba! limitirana kolekcija

Primijetila sam da vas je jako zainteresirala nova Essence ¡Arriba! limitirana kolekcija koja je od ovog tjedna dostupna u dm drogerijama. Kako biste uspjele uhvatiti ono što vam se sviđa, požurila sam sa recenzijom, tj. prvim dojmovima i već danas imate priliku čitati o ovoj stvarno predivnoj, veseloj kolekciji.


Iako je ovo prava ljetna kolekcija i očekivala sam da će kod nas stići još u 8. mjesecu, sigurna sam da neće ostati neiskorištena. Rumenilo je već u ful upotrebi, kao i sjenila, a lepeza će dobro doći u naletima babljeg ljeta.

 ¡Arriba! multicolour rumenilo

Što kaže Essence?
"Mexican sun! Multicolour rumenilo ima hip teksturu boja i pruža tvojim obrazima svjež izgled zahvaljujući rozim i crvenim nijansama.  Boje se mogu optimalno kombinirati, a baršunasta tekstura se stapa savršeno."



Ambalaža je kompaktna plastična posudica sa prozirnim poklopcem, standardna za rumenila iz Essence asortimana. Čvrsta je, dobro se zatvara, ali unutarnja posudica u kojoj se nalazi rumenilo lagano "pleše", kao da nije dobro zalijepljena pa nisam sigurna da bi pad preživjela u jednom komadu.

Rumenilo dolazi u zanimljivoj nijansi naziva "01 baila, baila". Kombinacija je tri različite nijanse (narančaste, roze i crvene) koje zajedno pomiješane daju nježnu breskvastu boju koja odlično pristaje svijetloj puti, dok na tamnijoj daje više svjež izgled i lagani sjaj nego boju.



Tekstura ovog rumenila je fina, meka i baršunasta pod prstima. Pigmentacija je solidna, a može se nadograditi da izgleda jače ako pazite da birate crvenu nijansu ovog multikolor rumenila. Sama nijansa je vrlo nježna i ovo je jedno od onih rumenila s kojim ne možete pretjerati.


Količina: 9 grama
Cijena: 25,90 kn
Ocjena: 4/5

¡Arriba! sjenilo za oči

Što kaže Essence?
"Latin eyes! Multikolor sjenilo za oči s modernim poprskom boja stvara uzbudljiv stil. Dostupno u intenzivnoj roza-fuksija-ljubičastoj kombinaciji i svjetlo bež-zelenoj kombinaciji. Šareno i umjetnički kao remek djela Fride Kahlo."


Sjenila dolaze u nijansama 01 la vida loca i 02 macarena mint. Ambalaža je izrađena od čvrste plastike i dobro se zatvara. ali je kao i kod rumenila prisutan problem sa nedovoljno jako zalijepljenom posudicom sjenila.


Obje nijanse krasi odlična pigmentacija, postojanost i meka, baršunasta tekstura. Čak i bez korištenja baze na mojim masnim kapcima ostaju oko 6 sati, a uz bazu traju sve dok ih ne uklonite micelarnom otopinom.

01 la vida loca je predivna ljubičasta nijansa nastala kombinacijom ljubičaste, ružičaste i nježne lila boje. Baršunasta pod prstima, a mat na kapku, odlično će pristaje svim bojama očiju.


02 macarena mint je očaravajuća tirkizno zelena nijansa koja je dobivena kombinacijom svjetlije i tamnije zelene te bež-zlatne nijanse. Također je baršunaste teksture i mat finisha (iako bež-zlatna u sebi sadrži sitni shimmer koji na kapku nije vidljiv). Ova nijansa posebno lijepo stoji smeđim očima.


Swatchevi su bez korištenja baze, nanešeni prstom. Lijeva slika je na suncu, desna u hladu.


Količina: 2,5 grama
Cijena: 16,90 kn
Ocjena: 5/5

¡Arriba! – kreda za kosu

Što kaže Essence?
"Summer hair… možeš obojati vrhove kose ili cijele pramenove s kredom za kosu koja je dostupna u dvije boje -  rozoj i zelenoj. Podsjeća na kastanjete te s praktičnim držačem primjena je super jednostavna:   jednostavno provuci željenu površinu kose kroz "kastanjetu" od vrha do dna i gotova si! Nanesi lak za kosu kako bi boja ostala na mjestu. Ispire se lagano pomoću vode i šampona."



Oko krede za kosu sam bila vrlo skeptična, ali me ona na kraju baš oduševila, vratila u djetinjstvo i razveselila. Odmah ću reći da funkcionira i na tamnoj kosi, isprobano na majci koju ni najvećom čokoladom nisam uspjela potkupiti da pristane na slikanje.


Korištenje ove krede je vrlo jednostavno. Skinete zaštitni poklopac, odvojite pramen kose željene debljine i provučete kroz ovu "hvataljku". Kako je kreda meka i odlično pigmentirana, jačinom pritiska možete regulirati intenzitet nijanse, ja sam birala srednji pritisak jer mi je jači davao preintenzivnu boju s obzirom na dosta svijetlu boju moje kose. Lagano se ispire iz kose i najblažim šamponom.

Rezultat mog igranja kredom možete vidjeti na sljedećim slikama...odlučila sam se za pramenove umjesto ombre looka :)




Cijena: 34,90 kn
Ocjena: 5/5

¡Arriba! –lepeza

Što kaže Essence?
"FANtastic… lepeza s folklornim printom je neophodna tijekom vrućih dana. Ne samo da osigurava malo svježine dok istražuješ Mexico City nego i izgleda privlačno."


Vesela, šarena, predivna - tri riječi koje savršeno opisuju ovu lepezu. Kvalitetno je izrađena i vjerujem da će dugo služiti svrsi, a ja ju već vidim i kao pomagalo kod fotografiranja stvarčica za recenzije ili makeup looka. Nije papirnata već platnena što mi se jako sviđa.

Cijena: 25,90 kn
Ocjena: 5/5

Što vam se najviše sviđa iz Essence ¡Arriba! limitirane kolekcije? 

*PR uzorci

Broj komentara: 18:

  1. Meni je ova kreda za kosu precool :D Odlično izgleda na plavoj kosi i sad sam u dilemi izabrati roza ili zelenu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni :D baš sam se zabavila, došlo mi je da cijelu kosu pofarbam :D a za rozu ili zelenu...e to su već slatke muke ;)

      Izbriši
  2. Meni je kreda famozna! Mislim da ću uzeti zelenu, pošto obožavam sve zeleno; i želim ugrabiti onaj zeleni lak iz kolekcije! :) Samo me zanima, ostavlja li kreda tragove na odjeći? Moja je kosa jako dugačka, a mislila sam napraviti ombre na vrhovima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Malo ostavlja, ali ako ju posprejaš lakom za kosu kako i piše u uputama mislim da ne bi trebalo biti problema ;)

      Izbriši
  3. Senke za oci su prelepe, divno izgledaju. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Aaa kreda izgleda odlično, vidjela sam na interneta da i djevojkama sa tamnom kosom izgleda dobro, takod a bih mogla zelenu isprobati. želja mi je da se u zeleno ofarbam svakako xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mama je isprobala na tamno smeđoj i super izgleda :D pogotovo kod nje koja ima kratku kosu, kao pravi rozi pramenovi :D

      Izbriši
  5. Aaaa ludnica je kreda! :D Super post :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kreda je čudo :D mislim da ćemo uskoro svi hodati u rozim i tirkiznim nijansama :D

      Izbriši
  6. Meni se niš ne sviđa :D osim krede, to bi baš mogla uzeti sad za kuminu djevojačku :)

    OdgovoriIzbriši
  7. proizvodi su odlični, cijela linija mi se sviđa!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni :) lakovi za nokte su također divni, baš su pogodili sa ovom kolekcijom

      Izbriši
  8. Meni je ova kolekcija super, kreda za kosu je ludilo, jesi se išarala i ja bih :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahaha kad jednom kreneš teško je stati :) a htjela sam cijelu kosu pofarbati s njom, ali sam se suzdržala :D

      Izbriši

 
 
Blogger Templates