četvrtak, 3. rujna 2015.

CATRICE noviteti za jesen/zimu 2015.

Drage moje, polako se pozdravljamo sa ljetom, a jesen nam priprema hrpu odličnih noviteta u svijetu kozmetike. Danas vam predstavljam Catrice novitete za jesen/zimu 2015. koji su inspirirani modnim pistama svjetskih modnih gradova. Duboko udahnite jer vas očekuje pregršt predivnih noviteta ;)

CATRICE Absolute Eye Colour Mono sjenilo za oči 
Sve samo ne monotono. Različit spektar boja, trajnost, visoko prekrivanje i različiti efekti. Inspirirani bojama modnih revija jeseni/zime 5 novih nijansa se pridružuje asortimanu mono sjenila za oči. Tri nijanse imaju mat završetak u nijansama: antracit, čokoladno smeđe i maslinasto sive, a dvije pružaju lagani shimmer u nijansama topla zlatna i smeđa. 
Cijena: 22,90 kn

CATRICE Velvet Matt sjenilo za oči 
Velvet Love: Velvet Matt sjenilo za oči sa novom premium teksturom sadrži ultra fine pigmente čestica shimmera za baršunast mat završetak. Zahvaljujući nježnoj, visoko pigmentiranoj formuli Velvet Matt sjenila za oči se praktički stapaju s vašom kožom i stvaraju prekrasan izgled. Dostupno u ukupno 6 nijansi. 
Cijena: 31,90 kn


CATRICE Deluxe Trio sjenilo za oči 
Premium Trio . Tri savršeno usklađene boje svakog sjenila za oči osiguravaju intenzivan i dugotrajan make-up izgled. Zapečena tekstura ima uvjerljivu disperziju boja s luksuznim sjajem - savršen očni make-up stil za svaku prigodu. 
Cijena: 38,90 kn


CATRICE Absolute Chocolate Nudes Eyeshadow Palette 
Warm-up. Šest toplih nude i smeđih nijansi - u rasponu od bijele čokolade do tamnog moussa - ujedinjeni u jednoj paleti. Nježna tekstura sjenila za oči ima visoku disperziju boja i pruža svjetlucavi kao i mat efekt. Za prirodan dnevni izgled ili uzbudljive naglaske za večernji izgled - s uključenim dvostranim aplikatorom. 
Cijena: 39,90 kn


CATRICE Eye‘Matic Dip Liner Vodootporan tuš za oči 
Black for Good. Eye‘Matic Dip Liner Vodootporan tuš za oči je klasika među tuševima za oči i pruža preciznu i jednostavnu aplikaciju. Zahvaljujući zakrivljenom, tankom vrhu lako je postići savršene linije. Duboka crna, vodootporna tekstura brzo se suši i posebno je dugotrajna. 
Cijena: 29,90 kn


CATRICE Luxury Lashes Volume Maskara 
Big. Bold. Beautiful. Luxury Lashes Volume Maskara je dostupna u tri verzije: Ultra Black, Dramatic Volume i Vodootporna. 
Sve sadrže ekskluzivni protein kašmira, suptilan miris i sjajno crno pakiranje. Razlika je u četkicama: Ultra Black i Vodootporna imaju četkicu oblika V, dok Dramatic ima zakrivljenu četkicu koja zahvaća svaku pojedinačnu trepavicu s maksimalnom preciznošću. Profesionalni asortiman za trepavice s puno volumena, prekrasne uvijenosti i savršene definicije. 
Cijena: 38,90 kn


CATRICE Lash Boost – Lash Growth Overnight Serum za rast trepavica 
Beauty Sleep. Transparentni serum sadrži aktivne sastojke koji potiču dugoročni rast trepavica. Dokazani rezultati ispitivanja: 18% rast trepavica nakon samo četiri tjedna svakodnevne primjene. Wow! Nanesite serum s finom aplikatorom na kapak poput tuša za oči i pustite da djeluje preko noći. Za nevjerojatne XXL trepavice tijekom noći. 
Cijena: 39,90 kn


CATRICE Fixing vosak za obrve 
Fix it. Love it. Need it. Proziran vosak za obrve oblikuje obrve u savršen luk te ih drži u formi. Vosak za obrve je posebno nježan i neće ostaviti ljepljive tragove. Za optimalan styling obrva i njegovan izgled. Dolazi u praktičnom obliku olovke.
Cijena: 23,90 kn


CATRICE Pure Brilliants Colour Balzam za usne 
Très Jolie. Ovaj kremasti balzam za usne sa svjetlom disperzijom boja njeguje osjetljivo područje usana s bogatim shea maslacem tako da se usne osjećaju predivno glatko i podatno. Sadrži svijetlo reflektirajuće shimmer čestice za sjajan i glamurozan izgled.
Cijena: 39,90 kn


CATRICE Shine Appeal Fluid Ruž za usne 
Vision en Vogue. Shine Appeal Fluid ruž za usne je pravi hibrid ljepote i ujedinjuje čistu boju ruža za usne s maksimalnim sjajnim efektom sjajila. Sadrži vitamin E koji njeguje osjetljive usne i pruža nježan i sjajan završetak. U nijansama od nježno nude do klasične crvene Shine Appeal Fluid ruž za usne ispunjava sve snove o bojama. 
Cijena: 31,90 kn 


CATRICE Glossy Lip Glow ruž sjajilo za usne 
Individual Colour Reaction. Prozirna tekstura Glossy Lip Glow sjajila za usne pretvara se u nježno rozu do nijanse fuksije nakon primjene. Kako? Sjajilo za usne reagira sa pH vrijednosti usana i pojačava njihovu prirodnu boju. Intenzitet boje može se povećati s ponovnom aplikacijom.
Cijena: 31,90 kn


CATRICE Ultimate Stay ruž za usne 
Strong and sophisticated. Intenzivna boja i moderan saten-mat završetak. Vrlo pigmentirana, dugotrajna tekstura ima uvjerljivu visoku pokrivenost bez isušivanja osjetljive kože usana. Lijep suputnik za svaki dan. Dostupan u čak 8 nijansi od nježno nude do klasično crvene. 
Cijena: 39,90 kn


CATRICE Beautifying Lip Smoother balzam za glatke usne
Prirodna ljepota. Beautifying smoother balzam za glatke usne nadopunjuje svaki prirodni make-up izgled. Idealan je tretman za prekrasne, sjajne usne: lagana i svilenkasta formula njeguje i hidratizira usne te ih čini glatkima. Vidno izjednačava borice oko usana za besprijekorne rezultate
Cijena: 27,90 kn


CATRICE Even Skin Tone Beautifying Foundation tekući puder 
Kremasta tekstura Even Skin Tone Beautifying Tekućeg pudera sadrži SPF 25 i pruža srednje do visoko prekrivanje. Dermatološke studije su pokazale: nakon samo 8 tjedana svakodnevne primjene Even Skin Tone Beautifying Foundation tekućeg pudera dokazano se smanjuje vidljivost pigmentacijskih nepravilnosti.* Dugotrajna, njegujuća tekstura smanjuje vidljivost tamnih mrlja i nepravilnosti boje za svilenkast-mat, gladak ton kože. Za savršen, blistav ten! 
*testirano na 28 žena u periodu od 12 tjedana svakodnevnog korištenja 
Cijena: 59,90 kn


CATRICE Nude Illusion tekući puder 
Soft Nudes. Hidratantni puder s pravom količinom prekrivanja topi se na koži, stvara besprijekoran ali savršeno prirodan ten. Njegov nježan učinak prekriva i matira cijeli dan. Lagano reflektirajući pigmenti osiguravaju "Soft Focus Efekt". Hidratantna i dugotrajna formula sadrži zaštitne UVA / UVB filtere. Za besprijekoran završetak. Dostupan u ukupno 5 nijansi i novoj nijansi za svjetliju kožu. 30 ml
Cijena: 59,90 KN


CATRICE - Liquid kamuflažna krema za prekrivanje 
Make me flawless! Podočnjaci, nepravilnosti i crvenilo su sada stvar prošlosti - tekuća kamuflažna krema nudi optimalno prekrivanje i njegu. Tekući korektor je visoko pigmentiran, vodootporan i posebno dugotrajan. Jednostavan je za korištenje s praktičnim flock aplikatorom. Dostupna u 2 nijanse.
Cijena: 27,90 kn


CATRICE Sun Glow Mineral Bronzing Puder
Sundance! Zapečeni Bronzing Puder sadrži vrijedne minerale i svijetlo-reflektirajuće pigmente za osunčan ten. Tekstura je laka za blendanje i sa uvjerljivim nježnim mat završetkom. Za prekrasan, prirodan osunčani izgled kože. 
Cijena: 39,90 kn


CATRICE Illuminating Highlighter olovka za oči 
Beauty marker. Tekući highlighter sa srebrno-rozom teksturom osigurava blistav ten s svilenkasto-nježnim shimmerom. Twist-olovka s kistom čini primjenu super jednostavnom: jednostavno nanijeti na jagodice i luk obrva i nježno uklopiti. Pravi svjetlosni umjetnik. 3.5 ml
Cijena: 31,90 kn


CATRICE Velvet Finish kompaktni puder obogaćen hijaluronskom kiselinom
Snaga pudera. Savršeno usklađen, dugotrajni, svilenkasti-mat puder sadrži hidratantna svojstva hijaluronske kiseline kao i vitamina E. Nježni, reflektirajući pigmenti osiguravaju instant nježan učinak. Fine linije vidno su svedene na minimum, sve što ostaje je gladak, blistav ten.
Dostupan u 4 nijanse i u jednoj novoj. 
Cijena: 39,90 KN – dostupan u Mulleru


CATRICE Multi Matt rumenilo 
Četiri mat, savršeno usklađene nijanse ujedinjene u jednom rumenilu. Svijetle i delikatne teksture je najbolje nanositi s velikim kistom za rumenilo koje pruža obrazima dodir svježine. Za jedinstven izgled nijanse se mogu po želji nanositi pojedinačno ili u kombinaciji. Rezultat: svjež i prirodno lijep ten. Dostupno u dvije verzije - 010 Love, Rosie! i 020 La-Lavender
Cijena: 31,90 kn


CATRICE Defining rumenilo
Učinkoviti efekti. Ultra-delikatno rumenilo s vitaminom E lako se nanosi i osigurava blistav, svilenkasto gladak ten. Uz visoko pigmentiranu, nježnu teksturu možete definirati svoje jagodice i modelirati konture lica. Dostupno u ukupno 9 nijansi i od sada u 3 nove nijanse : soft mauve, warm apricot-rosé i bold berry
Cijena: 27,90 kn 


CATRICE Luxury Nudes lak za nokte 
It‘s all about nude. Najnoviji trend iz svijeta mode je veličanstven: Luxury Nudes. Nova generacija neprozirnih nude nijansi. Kremaste nijanse pružaju savršen izbor za elegantan ili klasičan izgled s punim i besprijekornim prekrivanjem. Jedinstvena mješavina satenskog sjaja i nježnih mat efekata pruža blještavi sjaj u toplim bojama. Dostupan u ukupno 8 nijansi, od toga i u novoj nude-bež kao i nude-rosé, svaki sa nježnim shimmer efektom.
Cijena: 19,90 kn 


CATRICE Ultimate Nail Lacquer lak za nokte
Veliki izbor pruža brojne moderne boje lakova za nokte, uključujući 12 novih boja kako bi ostvarili snove o savršenoj manikuri. Poboljšana formula za veće pokrivanje , više sjajne boje, savršen sjaj i duža trajnost. Zaobljena profil četkica također je optimizirana za posebno jednostavnu primjenu. Totalan izbor od ukupno 35 nijansi, uključujući many berry, nude i crvene nijanse. 10 ml 
Cijena: 19,90 kn


Noviteti će biti dostupni u DM-u, Kozmu te određenim BIPA prodavaonicama, a na prodajnim mjestima Mullera već su dostupni.

Sviđaju li vam se noviteti koji stižu iz Catrice-a? Imate li već neke favorite?

Broj komentara: 8:

  1. Ajmeeee ima toliko toga lijepog :D bit će teških odluka!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O da ;) već sad sam na mukama, a kako će tek biti kad sve to vidim uživo

      Izbriši
  2. Čokoladna paleta, lakovi i štošta nešto... Divno izgleda :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čokoladna paleta je must have :) pogodili su sa ovim novitetima, skoro sve mi se sviđa

      Izbriši
  3. Rumenila su, naravno, moj favorit, ali sviđa mi se više proizvoda nego što bih voljela da priznam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rumenila predivno izgledaju ;) toliko je toga divnog da će biti jako teško odlučiti se što kupiti :D

      Izbriši
  4. WOW, sve je prekrasno, najviše volim sjenila za oči <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja se radujem njihovim tečnim ruževima, vosku za obrve i rumenilima posebno ovome multi colour :)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates