nedjelja, 6. rujna 2015.

Catrice Liquid kamuflažna krema

Danas je na redu dugoočekivana recenzija novih Catrice Liquid kamuflažnih krema koje su izazvale pravu pomamu i prije nego su stigle u prodaju. Jesu li opravdale visoka očekivanja i potukle stariju sestru - klasičnu Catrice kamuflažu saznajte u nastavku...


Što kaže Catrice?
"Podočnjaci, nepravilnosti i crvenilo su sada stvar prošlosti - tekuća Kamuflažna krema nudi optimalno prekrivanje i njegu. Tekući korektor je visoko pigmentiran, vodootporan i posebno dugotrajan. Jednostavan je za korištenje s praktičnim flock aplikatorom."



Ambalaža: Praktična i higijenska, poput uobičajene ambalaže za sjajila za usne. Ambalaža je čvrsta, poklopac se dobro zatvara, a aplikator je precizan i funkcionalan. U usporedbi sa klasičnom Catrice kamuflažom, ambalaža nove tekuće odnosi pobjedu.

Dostupne nijanse: 010 Porcellain i 020 Light Beige



Tekstura, prekrivanje, trajnost i nanošenje: Kremaste i bogate teksture, ne toliko bogate kao klasična Catrice kamuflaža, ali dovoljno da bi osigurala srednje do jako prekrivanje. Lijepo se blenda i stapa sa tenom, ne suši se brzo i imate dovoljno vremena pažljivo prekriti sve što želite prekriti. Kad se jednom fiksira na licu, ne mrda nikud i do 8 sati na masnim te rekordnih 12 sati na normalnim do suhim dijelovima lica. Ostavlja lagani dewy finiš na licu pa je poželjno dodatno fiksiranje puderom u kamenu ako imate jako masnu kožu. Iako odlično prekriva, kamuflaža je jako lagana na licu (čak niti ako ju nanosim na cijelo lice umjesto pudera) i ne izaziva nikakve nerede. Svjetlija nijansa idealna je za prekrivanje podočnjaka, a tamnija za prekrivanje prištića, crvenila ili čak madeža.

Konačni dojmovi: Neću okolišati već ću odmah reći da sam oduševljena. Jedan od onih proizvoda za koji želite napraviti zalihe jer ne želite da vam ga ponestane ili da ga ne daj Bože povuku iz prodaje. Nova tekuća kamuflaža popravila je sve sitne nedostatke klasične kremaste - ne suši se brzo, pogodna i za suhu kožu jer ne naglašava suhe dijelove lica. Ono što me posebno razveselilo je ugodan i nježan miris koji se osjeti samo prilikom nanošenja. Catrice je sa ovom tekućom kamuflažom otišao korak dalje i visoko podignuo ljestvicu, a puno skuplje kamuflažne kreme i korektori ostaju daleko iza Catrice Liquid kamuflažne kreme.

Gdje kupiti: u Mulleru već sada, a od sredine rujna i u DM-u, Kozmu i Bipi

Cijena: 27,90 kn

Ocjena: 5+

Na kraju ono što vas vjerojatno najviše zanima...fotke. Na slikama sam kamuflaže koristila na cijelom licu kako bih vam što bolje predočila njihovu moć prekrivanja. Na podočnjacima je korištena nijansa 010 Porcellain, a na ostatku lica 020 Light Beige.



I još kompletan izgled na suncu uz malo maskare i balzama za usne ;)



Sastav:
AQUA (WATER), ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, POLYMETHYL METHACRYLATE, BUTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, VP/EICOSENE COPOLYMER, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, SODIUM CHLORIDE, PEG/PPG-19/19 DIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, CERA ALBA (BEESWAX), XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, TOCOPHEROL ACETATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PROPYLENE CARBONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Jeste li već nabavile svoj primjerak Catrice Liquid kamuflaže? Kako vam se čini? Hoćete li ju isprobati?

*PR proizvodi

Broj komentara: 15:

  1. Mislim da će biti veliki hit, jako dobar proizvod.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jedva čekam da dođe kod nas u BiH!!!! :DDDDDDDDDDDDDDD

    Zvuči obećavajuće, a korektora nikad dosta!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najbolji korektor ikad :D čim dođe nabavi zalihe :DD ovo nam svima treba

      Izbriši
  3. Imam Porcellain, a uzet ću i ovu drugu nijansu, a bome i zalihe jer sam također oduševljena!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za ovako odličan korektor stvarno trebaju zalihe :D doživotne zalihe

      Izbriši
  4. Odgovori
    1. Slažem se ;) baš me oduševio koliko dobro prekriva, a opet djeluje prirodno na licu

      Izbriši
  5. Ako na ovoj slici imaš samo korektor, maskaru i balzam za usne, onda ti jednostavno moram reci da izgledas predivno s toliko malo šminke. Zamisli koliko dobro izgledas s full face of makeup :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) je samo to je na licu, a kombinacija ove dvije kamuflaže daje baš dobar izgled tenu, ja sam oduševljena, ne treba mi više ništa, samo doživotna zaliha Liquid kamuflaža :D

      Izbriši
  6. Marijana Šimić7. rujna 2015. u 12:37

    Izgleda fenomenalno ,maxsimalno prekriva. To moramo nabaviti. Ti mora da si full sretna kad imaš toliko mladeža po licu. :) Imam ih i ja baš na licu , a što se sreće tiče mogla bi ona mene ipak malo češće posjetiti. :) :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To za madeže mi svi kažu :D hahaha a možda i ima nešto u tome, moram probat lutriju odigrat :D

      Izbriši
  7. Nisam još nabavila svoj primjerak, ali ozbiljno razmišljam uz ovoliko pozitivnih recenzija :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako nabavi :) još nisam čula da se nekome nije svidio

      Izbriši
  8. zvuči odlično :D A korektore uživam isprobavati,to mi je najdraži proizvod. Drago mi je da tako prekriva podočnjake. :)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates