utorak, 8. rujna 2015.

Back to school wishlist

Nadam se da je prvi dan povratka u škole bezbolno prošao, a studenticama koje rješavaju posljednje zaostale ispite želim puno sreće u polaganju kako bi za par tjedana mogle mirno sjesti u studentske klupe. Ponedjeljak je, vrijeme je nekako tmurno, a sunce tek povremeno proviri između oblaka stoga sam za danas pripremila jedan prigodni lagani post bez previše teksta...back to school wishlistu 

Prva stvar na mojoj Back to school wishlisti su haljine. Znate sigurno koliko obožavam haljine i čak niti hladno vrijeme me ne sprječava u nošenju haljina, ali naravno bez debelih najlonki ništa. Za jesenske haljine mi je važno da su ugodne, jednostavne za kombinirati i da ih mogu nositi i uz čizme.






Sljedeće su suknje A kroja koje najradije kombiniram uz bijele košuljice i jednostavne majice. Osim što većinom preferiram suknje A kroja, volim da su barem do malo iznad koljena jer sam zimogrozna i već sada me muka hvata kada se sjetim zimskih radosti-gadosti. Osim za školarke i studentice, ovakve suknje idealne su i za posao.






Većini najjednostavniji komad odjeće, meni najteži problem. Majice... Ne znam zašto, ali uvijek mi je problem odabrati majicu. Ili je previše nakićena ili previše jednostavna ili bezvezna. Evo nekih koje sam teškom mukom pronašla (čuj nekih, čak dvije haha).





Neizostavan dio jesenskih outfita su svakako kardigani. Do prije godinu dana nisam ih uopće nosila, a onda sam jedan dobila na poklon i dogodila se ljubav. Sviđa mi se što ih je moguće kombinirati i uz hlače i uz haljine pa tako često omiljene ljetne haljine mogu profurati i u jesenskim danima.





Sljedeći na listi su baloneri koje obožavam, posebno otkad sam početkom ove godine pronašla onakav kakav sam godinama imala u mislima. Ipak, nisam ga pronašla u omiljenoj boji za balonere - nude bež, tako da sam trenutno i potrazi za još barem jednim dobrim komadom. Evo koji su mi posebno zapeli za oko.







Za kraj, naravno ostaje obuća. Bez puno filozofiranja reći ću da je upravo to ono što mi treba, što sam zamislila i u što bi mogla ukomponirati hrpu outfita. Posebno gležnjače...san snova... :)




Što vam se najviše sviđa sa ove wishliste? Što se nalazi na vašoj back to school wishlisti?

Broj komentara: 8:

  1. Čizme mi se jako dopadaju a i ostalo je odlično..Pregledala sam sve linkove.. Ja sam bas pisala jesenju wishlistu sa Romwe, ali sam odabrala dosta manje stvarčica :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čizme su i meni naj naj sa wishliste :) znam da sam pretjerala haha ali možemo barem maštati :D

      Izbriši
  2. ova mornarska majica-hope mi je prekrasna, točnije savršena je :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni :) baš sam ju planirala naručiti prije nekih 2 tjedna i onda je misteriozno nestala, ali evo je opet tako da vjerujem da ću ju prvom prilikom naručiti

      Izbriši
  3. Nikad dame od mene, tako da je za mene samo sweatshirt, slip ons-ice i kardigan :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemoj tako :D i ovo troje u kombinaciji može izgledati super ;) bitno da se mi osjećamo ugodno

      Izbriši
  4. Moram ti reći da imaš super ukus :)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates