petak, 21. kolovoza 2015.

TOP 5 ljetnih ruževa

Vrijeme je za najavljeni post o omiljenim ljetnim ruževima. Možda će vas iznenaditi moj odabir nijansi jer su za ljeto tipične ružičaste nijanse, ali mene su ovog ljeta privukle pomalo netipične boje.


Ruževi koje sam najčešće nosila ovog ljeta su iz različitih cjenovnih rangova od 20-tak kn do 80 kn. Općenito koristim ruževe svih cjenovnih rangova i primijetila sam da ponekad cijena nije mjerilo kvalitete. Na mojoj top listi našli su se: Max Factor, Essence, Bourjois, Maybelline i Makeup Revolution.




Prvi ruž koji ću vam pokazati je Max Factorov Color Elixir. Ovaj ruž posjedujem duže od dvije godine i još uvijek je upotrebljiv, nije se pokvario, ambalaža je kao prvog dana i definitivno ima moju veliku preporuku. Fine je kremaste teksture i odlično njeguje usne. Radi se o nijansi Pink Brandy - nježnoj koraljno-narančastoj nijansi. Često čujem kako je upravo Color Elixir onaj najsavršeniji ruž koji posjedujete pa mu se isplati pružiti priliku, ako već niste ;)


Obožavam ovu nijansu (Pink Brandy) jer je nježna, a opet dovoljno upečatljiva da ju možete nositi i za večernji izlazak. Dugo traje na usnama i ne isušuje ih već hidratizira i to vrlo dobro. Kvaliteta je neupitna pa je cijena od oko 65 kn sasvim opravdana.



Sljedeći ruž je, vjerujem, svima dobro poznat - Bourjois Velvet Matte, a nijansa koju sam obožavala ovog ljeta je slavna Pink Pong - intenzivna fuksija nijansa, hladnog podtona. Praktična ambalaža i dalje je kao nova, bez ikakvih oštećenja, a trpi čak i najviše temperature pa sam ju često nosila u torbici i na +30 stupnjeva.


Prva slika je odmah po nanošenju, a druga slika je nakon što se ruž fiksira na usnama i poprimi potpuno mat izgled. Možete primijetiti kako je odlično pigmentiran i stoga valja pripaziti kod nanošenja (ja nisam pazila, pa mi je uz rub usana malo neravna linija).



Još jedan ruž kojeg sam obožavala je Essence ruž iz Nude kolekcije. Radi se o tamnijoj nijansi iz navedene kolekcije - 03 Come naturally. Ambalaža je preživjela nošenja u torbici, niti jednom se nije neželjeno otvorila te nema nikakva oštećenja. Sam ruž voljela sam od početka, a kroz mjesece korištenja samo sam ga još više zavoljela.


Nijansa je predivna nude boja sa smeđe-ljubičastim podtonom. Idealna je uz minimalan makeup na očima, ali i uz smokey eyes. Volim ju kombinirati i uz tamniju olovku na rubu usana za efekt punijih usana.



Predzadnji ruž na mojoj listi u početku me dovodio do ludila. Dok nisam "skinula" površinski sloj, ovaj ruž se neravnomjerno nanosio, pigmentacija je bila malo ok, malo jok. Nakon gubljenja živaca odlučila sam lagano maramicom prijeći po vrhu kako bih skinula površinski sloj i gle čuda ispod se krila prava čarolija - odlična pigmentacija i predivna narančasta Somewhere out there nijansa iz kolekcije Iconic PRO ruževa brenda Makeup revolution.


Prava ljetna, izražajna nijansa. Intenzivna narančasta boja uz koju nećete proći nezapaženo. Ipak, ovakva nijansa voli naglasiti žute zube pa imajte to na umu. Odlično pigmentiran, kremast ruž koji bih preporučila svim ljubiteljicama intenzivnih boja.



Zadnji na mojoj listi je Maybelline Color Whisper. Ovi ruževi su pomalo netipični i stvar je jednostavna - ili ih volite ili ih mrzite. Ja ih obožavam :) Daju tek dašak boje usnama, ali su nijanse posebne. Moj ljetni favorit je nijansa Oh La Lilac. Kao što možete vidjeti na slici, ambalaža se dosta oštetila zbog nošenja u torbici, ali se niti jednom nije neželjeno otvorila.


Oh La Lilac je predivna nježno lila nijansa. Iako je hladnog podtona pristajat će svima, bez obzira na podton kože. Ovo je svakako nijansa za dnevne varijante, za lagane šetnje, kavu s prijateljicama ili onaj trenutak kada se jednostavno želite osjećati poput Barbie lutke.



Koji su vaši omiljeni ljetni ruževi? Kakve boje ruževa preferirate ljeti?

Broj komentara: 9:

  1. Predivni ruževi, jako mi se sviđa nijansa max factorovog i maybelline ruža :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Max Factorov je favorit mnogih ;) a Maybelline neki vole, a neki ne :D

      Izbriši
  2. Voljela bih da slikas cijelo lice jer se onda nekako ljepse vidi kako ti ruz stoji :))
    Definitivno mi je najljepsi i najdrazi ruz od Bourjoisa, ova boja je predivna! Ja sam imala crveni i nesto kao nude, primjeti se da su kvalitetni i jos dugo ostaju na usnama, pa kud ces bolje?! Haha. Isti ovaj ruz od Essencea imam i vise mi se ne svida, na meni nekako ruzno stoji... Jednom mi je prijateljica mislila da mi je slabo, da mrtvo izgledam, a to je zapravo bilo od ruza, tako da ga vise i ne nosim jer bas mrtvo na meni izgleda, dok tebi jako lijepo stoji! :-))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na prijedlogu ;) svakako ću ubuduće slikati cijelo lice. Uz Essence ruž obavezno nosi neko pink ili koraljno rumenilo, onda puno bolje izgleda i izbjegne se bolestan izgled ;)

      Izbriši
  3. imam bas taj maybellinov i ne volim ga, za tu cijenu mogao je biti i pigmentiraniji, a imam i ovaj PInk Pong i nisam ni njega voljela zbog smrada, i jednom ga u sloveniji stavila, i skuzila da je smrad nestao nakon par minuta, i od tad ga stalno nosila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam da mnogima smeta slaba pigmentiranost kod Maybelline Color Whisper ruževa, ali meni baš dobro dođe kada sam u žurbi ili za brzinsko sređivanje. Istina Bourjois ima izrazito neugodan miris, ali brzo nestane pa treba malo izdržati i onda je ok ;)

      Izbriši
  4. Najbolji od navedenih ruževa je definitivno bourjois, imam ga u 3 nijanse. Također posjedujem i ovaj Essence ali mi nije baš prirastao srcu. Za MUR i Maybelline ruževe nisam baš čula riječi hvale, ali bitno da tebi odgovaraju. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod ovih MUR ruževa kvaliteta doslovno ovisi od nijanse do nijanse, a Color Whisper-ci su jedni od onih koju su podijelili blogosferu :D jedni ih obožavaju, a drugi mrze

      Izbriši
  5. Essence mi izgleda kao najljepša nijansa,a nakon nje Burjois :D

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates