srijeda, 5. kolovoza 2015.

Schwarzkopf Got2b Beach girl Salt spray

U srpanjskim favoritima spomenula sam kako obožavam Schwarzkopfov Salt sprej. U početku nikako nismo pronalazili zajednički jezik, ali uz nekoliko pokušaja ipak sam pronašla način kako ga koristiti. Detaljnije u nastavku...


Što kaže Schwarzkopf?
"Got2b beach girl slani sprej za teksturu kose daje tvojoj kosi valovit izgled poput morske sirene! Slana formula pruža tvojoj kosi teksturu bez ljepljenja i morski dodir kad god poželiš."

Korištenje: Posprejaj ravnomjerno na suhu ili vlažnu kosu. Oblikuj gnječenjem po želji ili razbaruši. Osuši kosu ili pusti da vjetar odradi svoje.


Ambalaža je simpatična bočica sa udubljenjem na sredini koja podsjeća na pješčani sat. Sprej se dobro dozira i lijepo raspršuje bez nekih "štekanja". Miris je vrlo decentan i nježan, podsjeća na miris mora i zadržava se na kosi oko sat vremena.

Krenimo prvo sa promašajima koji su mi se dogodili. Naime, sprej se može koristiti na mokroj ili suhoj kosi. Prvo nanošenje bilo je upravo na mokru kosu i kada sam ju posušila fenom, rezultat je bio - raščupana, neuredna griva. Bojala sam se približiti češalj ovakvoj kosi i jedino što sam mogla napraviti bilo je svezati kosu u neurednu punđu - i tu sasvim okej funkcionira. Ako želite neurednu, bogatu, messy punđu, onda svakako isprobajte koristiti ovaj sprej na mokroj kosi, prije sušenja fenom.

Način na koji ga ja volim koristiti je zapravo vrlo jednostavan - dobro osušena i počešljana kosa na koju pošpricam obilno sprej iz udaljenosti od oko 10-tak cm. Nakon ovoga imam tri opcije: ostaviti kosu da se sama lagano ukovrča, ispletem pletenicu koju ostavim sat-dva ili svežem rep i poredan gumice cijelom dužinom na svakih 5-10 cm (na slici ispod ću vam pokazati što točno mislim). Rezultat? Blago valovita kosa koja se ne mrsi, a odlično izgleda.

Izvor slike: www.besthairbuy.com
Evo kako to izgleda na mojoj kosi. Prva slika je nanošenje poslije sušenja uz "gužvanje" kose - rezultat messy što mi se nikako ne sviđa. Druga i treća slika su nanošenje na osušenu i počešljanu kosu uz rep i tri gumice.




Sastav možete vidjeti na sljedećoj slici:


Cijena: 37,90 kn
Količina: 200 ml
Gdje kupiti: dm, Kozmo, Bipa i ostale drogerije
Ocjena: 5/5


ZAKLJUČAK: Ukratko, možete raditi čuda sa ovim sprejem, ali samo ako se vaša kosa prirodno kovrča. Ako imate ravnu kosu koja vrlo brzo gubi volumen i kovrče na njoj jako kratko traju, tada ga ipak preskočite.

DA - za kosu sklonu kovrčanju, valovitu kosu
NE - za suhu kosu, za jako gustu, ravnu kosu ili oštećenu kosu

Jeste li isprobale Schwarzkopf Salt sprej? Koristite li sprejeve koji sadrže morsku sol?

4 komentara:

  1. Mnogo mi se doapda nisam ga još videla , definitivno ću potražiti, kada je kosa u pitanju tu sam ludak , hoću sve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako isprobaj, jako zanimljiv proizvod s kojim se stvarno mogu čuda raditi, još ako si spretna s kosom i frizurama... :)

      Izbriši
  2. Bas se vidi efekat, odlicno izgleda. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni se sviđa postignuti efekat :) cijelo ljeto ga koristim i još mi nije dosadio

      Izbriši

 
 
Blogger Templates