ponedjeljak, 13. srpnja 2015.

Summer Fashion Wishlist 2015.

Iako sam jedna od onih koja u trgovini ne može odlučiti što želi i najčešće to bude: "Želim to, to, to i to...aaaaa želim sve!", volim kreirati wishliste upravo iz razloga kako bih suzila izbor i pomogla vlastitom novčaniku da preživi nalet shoppingmanije. 


Pink Spaghetti Strap Backless Lace Maxi Dress

Predivna haljina koju sam odmah poželjela imati u svom ormaru. Nježne je prljavo roze boje te je presvučena divnom čipkom. Dolazi u S, M i L veličini. Trenutno je snižena, pa ako vam se sviđa, ili samo želite pogledati više slika ove haljine, klik na naslov vodi vas na info o haljini.

Preslatka smeđe-bež haljina također me osvojila na prvu, a i ovaj kroj mi odlično stoji jer lagano pada na bokovima, a gore je siromašno poprsje skriveno pod čipkom, znate o čemu pričam, jel. Prema mjerama, ne bi trebala biti prekratka čak i za moju visinu.


Iako je predivna, ova haljina ima velik potencijal da bude prekratka djevojkama iznad 170 cm. Svi koji me prate duže vrijeme znaju da padam na bijele haljinice i ova me strašno mami unatoč činjenici da će mi 101% biti prekratka.


Ova haljina je čisto savršenstvo, predivan kroj i divan uzorak. Navedeno je kako je materijal jako rastezljiv, što mi se jako sviđa. Pristojne je dužine tako da bih ju nosila u različitim prilikama, ne samo za izlaske. Vjerujem da bi odlično pristajala i djevojkama sa bujnijim poprsjem i onima koje imaju manje grudi.


Slatka haljinica u pastelnim bojama idealna je za plažu, ali i za šetnju po gradu. Sviđa mi se kombinacija nježnih pastelnih boja i jednostavan kroj. Ovako na slikama izgleda jako udobno, a to je ono što preferiram u ljetnim danima.


Predivna haljina sa ultra praktičnim bočnim džepovima za lagane šetnjice kada vam se baš ne nosi još i torbica. Prema mjerama mogu reći da ne bi trebala biti prekratka, a kroj je komotan, ali elegantan. Dostupna je u veličinama S, M, L, XL.

Ovog ljeta sam luda za žutom bojom ;) vidjet ćete to u narednim outfitima pa tako i ova wishlista nije mogla proći bez žute maxi haljine koja je toliko divna da bi ju stavila na neko vidljivo mjesto u sobi i samo gledala.

Svima nama treba jedan upečatljiv odjevni predmet, kao što je ova očaravajuća crvena midi suknja. Jako volim midi suknje, što je zapravo smiješno jer sam prije manje od godinu dana smatrala da su bapske i nikako se nisam vidjela u ovakvom outfitu.


Cvjetni trend već je dugo na tronu, a čini se da će i ovog ljeta vladati ulicama i plažama. Ja sam svog cvjetnog ljepotana pronašla u zanimljivom kombinezonu koji djeluje preudobno. Dolazi u veličinama od S do XL.

I još jedan kombinezon za "skromnu" Tamaru...grozna sam znam! Divan, elegantan, šaren...nosila bih ga po cijele dane. Dužina od oko 140 cm odlično će pristajati visokim djevojkama (konačno nešto što meni paše). ;)


Ljeto je pravo vrijeme za isprobati nešto novo, nešto drugačije. Za mene je to vintage maxi suknja. Moram priznati da mi se jako, jako sviđa i već ju vidim u kombinaciji sa jednostavnim majicama, topićima i crop topovima.


Nude With Rivet Slingbacks High Heeled Sandals

Samo ću vas pitati: Nisu li preslatke? :D Čim sam ih vidjela znala sam da ih želim i sada imam problem jer su dostupne samo do veličine 39, a ja nosim 40. Helpajte gdje još ima za kupiti ovakve divote jer ću u suprotnom doći u napast da naguram stopala u veličinu 39.


Taman kad sam pomislila da nema ništa slađe od prethodnih cipelica, ugledala sam ove predivne sandale koje su, kao i prethodne, očito rađene prema uzoru na popularne Valentino sandale. Ovaj put je sreća na mojoj strani jer su dostupne i u veličini 40 za nas "nogate" ;)
I na kraju su ostale dvije torbe koje su me osvojile, ali vam neću stavljati opise ;) Uživajte

Što vam se najviše sviđa sa ljetne wishliste? Što se nalazi na vašoj ljetnoj wishlisti?

*Slike su preuzete sa SheIn.com

2 komentara:

  1. Sve mi je predivno i sve bih i sama nosila, pogotovo bijela haljina na cvijetiće :-) Možda bi mogla ipak i odg.na komentare, čisto s vremena na vrijeme, ako se mi već trudimo pa komentiramo :-p

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Ivana, uvijek odgovorim na komentare ;) ako neki eventualno propustim, moje isprike.
      Bijela haljina na cvjetiće je i moj favorit ;) naručujem ju prvom prilikom

      Izbriši

 
 
Blogger Templates