petak, 24. srpnja 2015.

OOTD: White & Blue

Iako po ovoj vrućini nemam niti volje niti želje izlaziti van prije nego zađe sunce (a tada nema smisla fotkati outfite), jedna divna haljina ipak me natjerala da prošećem po vrućini jer je toliko slatka da to zaista zaslužuje. Više u nastavku...


Nisam puno očekivala kada sam naručivala ovu haljinu, ali ostala sam ugodno iznenađena. Čini se da imam sreće sa izborom odjeće sa interneta :)

Haljina je naručena sa SheIn stranice. Dostupna je u S, M i L veličini. Ipak, pripazite kod veličine za ovu haljinu jer mi se čini da je za oko pola broja manja nego naše veličine, naravno imate točne mjere na stanici pa možete provjeriti da li će vam odgovarati. Ono što mi se odmah svidjelo je dužina koja je kod svih veličina normalna i ne morate strahovati da će vam biti prekratka (za usporedbu ja sam 176 - 177 cm visoka, ovisno o danu, jel se još nekome ovo događa??). Važno je napomenuti da materijal nije elastičan i u prsima je dosta uska tako da neće odgovarati djevojkama sa većim grudima. Više informacija o haljini možete pronaći: OVDJE.

Materijal haljine je udoban, ne steže, ne prozire se i izgleda kvalitetno. Haljina je podstavljena, a podstava je tek nešto kraća od same haljine. Mašna je predivna i priznajem da je bila jedan od razloga zašto sam ju izabrala. Ono što mi se nije svidjelo je, kao što sam već spomenula, što je dosta uska u prsima i ako nosite grudnjak veličine 3 ili više, vrlo vjerojatno ju nećete moći zakopčati.






Dress: SheIn
Bracelet: dm
Sandals: M&G shoes

Sviđa li vam se ova haljina? Koliko često kupujete online?

Broj komentara: 6:

 
 
Blogger Templates