četvrtak, 16. srpnja 2015.

I Heart Makeup - Lip Lava Shockwave

Inače nisam ljubiteljica tekućih ruževa zbog ljepljivog osjećaja na usnama i kratkog trajanja, ali I Heart Makeup Lip Lava tekući ruževi učinili su mi se jako zanimljivima te sam im odlučila dati šansu. Za isprobavanje sam izabrala samo jednu nijansu i više je to bilo iz razloga da prijeđem 150 kn zbog jeftinije poštarine, a želim li i ostale nijanse provjerite u nastavku...

Krenimo sa osnovnim informacijama. Dolaze u pet nijansi: Forgiven, Tremor, Unleash, Firestorm i Shockwave. Sadrže 12 ml, a možete ih kupiti na Pink Pandi ili Makeup Revolution stranici po cijeni od 30,90 kn.



Nijansa Shockwave dolazi u kartonskoj kutijici predivne ljubičaste boje (totalni sam sucker na ljubičastu, znam). Na poleđini kutijice nalazi se sastav, rok trajanja i svi podaci koji bi vas mogli zanimati. Lip Lava ruževi sadrže vitamin E koji bi trebao njegovati usne.



Sada dolazimo do onog negativnog dijela ambalaže. Nakon nekoliko korištenja ruž je počeo curiti na sve strane (ne samo kroz spužvasti aplikator) i dok nisam detaljno obrisala aplikator nisam mogla utvrditi što je razlog ovog nereda. Ne znam koliko možete primijetiti na slici, ali na samom početku aplikatora dio se odvojio i na tom mjestu ruž curi. Ne znam kakva je situacija sa ostalim Lip Lava ruževima i je li problem samo kod mog primjerka, ali vrlo je nezgodno nositi ga u torbi jer nikad ne znam kolika će količina ruža iscuriti kada ga otvorim.


Teksturom sam jako zadovoljna. Lip Lava ruž je vrhunski pigmentiran, postojan na usnama, nije ljepljiv, ne uvlači se u borice niti se prelijeva preko ruba usana. Miris je jako nježan, gotovo da se ne osjeti, eventualno ga možete osjetiti ako ga jako približite nosu. Spužvasti aplikator dobro dozira ruž, lijepo se nanosi i klizi na usnama. U samo jednom sloju potpuno prekriva prirodnu boju usana što je odlično. Nisam primijetila da isušuje usne, ali uz svakodnevno korištenje mislim da bi se to moglo dogoditi tako da pripazite na hidrataciju usana uz korištenje ovog ruža. Ono što mi se najviše svidjelo kod Lip Lava ruža je intenzivna boja i sjajan efekt na usnama.

Swatch u hladu
Swatch na suncu
Pozitivne strane:
- pigmentacija
- cijena
- postojanost
- odlične nijanse

Loše strane:
-ambalaža

Zaključak: Unatoč problemu sa ambalažom preporučila bih Lip Lava ruževe zbog odlične pigmentacije, trajnosti, divnih nijansi i povoljne cijene. Na mojoj wishlisti su svakako još Unleash i Firestorm te ih kupujem prvom prilikom.

Ocjena: 4/5

Jeste li već isprobale I Heart Makeup Lip Lava ruževe? Volite li tekuće ruževe?

2 komentara:

 
 
Blogger Templates