četvrtak, 30. srpnja 2015.

Favoriti u srpnju

Uskoro se bliži prvi rođendan mog bloga, a ja još uvijek nisam objavila niti jedan post sa mjesečnim favoritima. Mislim da je pravo vrijeme da to promijenimo ;) U današnjem postu saznajte koje sam to proizvode obožavala proteklih mjesec dana...


Još uvijek trošim zalihe stare verzije Afroditinog Cecropia Power + gela za smanjenje celulita. Lani je bio snižen kada se mijenjala ambalaža pa sam se opskrbila zalihama od 5 komada. Kako ga koristim samo ljeti, upravo trošim zadnji primjerak (rok trajanja je 2016. tako da sam očito mogla kupiti i više komada). Obožavam ovaj gel jer ugodno hladi kožu, jako se brzo upija i ne ostavlja masni trag, a u kombinaciji sa masažom pozitivno djeluje na smanjenje celulita. Posebno mi se sviđa što je odmah nakon upijanja koža glatka, napeta i zategnuta pa je i sam celulit manje vidljiv.

Maybelline Color Whisper ruževe obožavam ljeti kada mi se najčešće makeup svodi na maskaru, malo sjenila i ruž. Ambalaža je slatka, djeluju poput bombončića, lijepo hidratiziraju usne, a dostupni su u nježnim, ali zanimljivim i upečatljivim bojama. Nijanse koje su se izmjenjivale na mojim usnama u srpnju su: Oh La Lilac, Faint For Fuchsia i Petal Rebel.


Balein You are Gold sprej sa shimmerom već sam recenzirala, a evo ga ponovo u mjesečnim favoritima. Osvježava, ugodno miriši i sadrži sitni shimmer koji dosta dugo ostaje na koži i lijepo se presijava - dovoljno da se nađe u mjesečnim favoritima ;) Jedino upozorenje je da ga ne špricate po upravo depiliranim područjima jer sadrži alkohol.


John Masters Organics serum za masnu kožu spašava me u kritičnim situacijama kada vrućine dodatno potiču lučenje sebuma. Uz redovito korištenje zaista primjetno smanjunje lučenje sebuma, a uz to pomaže kod zacjeljivanja prištića i akni. Iako ljeti rijetko nosim puder, ako ga i nosim ovaj serum mi je obavezan prije nanošenja pudera jer u suprotnom nakon 2-3 sata završim sa "otopljenim" licem. Pravi mali SOS spasitelj kojeg svugdje nosim sa sobom.

Za moje okoloočno područje, proteklih mjesec dana najviše je brinuo Vichy-jev hidratantni balzam kojeg držim u hladnjaku za instant osvježenje okoloočnog područja, a uz takvo skladištenje primijetila sam da puno brže i bolje "sredi" napuhnute i tamne podočnjake. Volim ga jer odlično hidratizira i popunjava sitne linije koje nastaju kao rezultat isušenosti.


Recenziju Biobazinog SUN pekmeza za brzo tamnjenje čitale ste prije nekoliko dana tako da se neću ponavljati. Odličan proizvod, dobar sastav, prihvatljiva cijena s obzirom na količinu, pomaže u tamnjenju i vrhunski njeguje kožu. Meni je ovo sasvim dovoljno da se nađe u mjesečnim favoritima.

Schwarzkopf Got2B Beach Girl sprej me u početku razočarao i već sam ga svrstala na listu proizvoda koji su me razočarali, a onda sam mu odlučila dati novu šansu i koristiti ga na drugačiji način od preporučenog na deklaraciji...i gle čuda, uskoro ćete čitati detaljniju recenziju, a sada samo mogu reći odličan, odličan, odličan! Za kosu kao s plaže, za divne valove u kosi i razne ljetne frizure.


I za kraj mi je ostala preslatka Essence All about Candies paletica koja nažalost više nije dostupna u prodaji i sad mi je žao što nisam uzela barem dva primjerka. Divne, pastelne boje, odlično pigmentirane, minimalno se truse, a lijepo blendaju. Gotovo svakodnevno koristim ovu paleticu i uvijek uspijem barem malo drugačije iskombinirati ovih 6 nijansi. Definitivno ću isprobati još All about... paletica jer nisam očekivala ovako dobru kvalitetu.


Koji su vaši srpanjski favoriti? Dijelimo li neke? Jeste li isprobale neke od ovih proizvoda?

Broj komentara: 8:

  1. paletica je predivna,imam sreće što imam jedan primjerak,ali idem po još jer krenulo je sniženje na te paletice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se ;) i ja sam bacila oko na druge All about... paletice tako da ću sigurno nabaviti neku od verzija :)

      Izbriši
  2. Odlični favoriti. I sama obožavam ove Maybelline ruževe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) ruževi su odlični, uvijek me mame da uzmem još koju nijansu :D

      Izbriši
  3. Čekam recenziju Got2Be, snimam tj proizvod dugo, pa ću sad pričekati tvoja uputstva za uporabu :)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates