petak, 31. srpnja 2015.

Essence - pregled noviteta za jesen/zimu 2015.

Drage moje, znam da volite Essence, baš kao i ja. Zato sam pripremila listu proizvoda koji nas očekuju u prodaji od kolovoza, točnije od 10. kolovoza u Mulleru, a sredinom rujna stižu i u dm drogerije. Pripremite se jer nas očekuje mnoštvo zanimljivih noviteta. Za vas sam odabrala pregled onih najzanimljivijih. Uživajte ;)



Multifunctionalna Multi-Action maskara idealna je za dodatni volumen, vidljivu duljinu i super razdvajanje. Elastomer četkica conic oblika obuhvaća svaku pojedinačnu trepavicu za tanke, uvijene trepavice i savršenu definiciju. 


I Love Extreme volume maskara dobila je vodootpornu sestru idealnu za ljetne aktivnosti poput plivanja. Tekstura sa ultra-crnim pigmentima prekriva svaku pojedinu trepavicu dok iznimno velika četkica pruža dodatni volumen. Definitivno jedva čekam isprobati :)


Shading puder za sjenčanje lica dolazi u dvije nijanse: 01 light i 02 medium. Sadrži kombinaciju bronzera i highlightera te je odličan za konturiranje lica. Posebni reflektirajući pigmenti u highlighteru osigurat će blistav izgled lica.


Praktični mini setovi sjajila za usne osim što izgledaju preslatko, idealni su za putovanja kada želite ponijeti što više nijansi, a prostora u torbi više nema. Dolaze u dvije nijanse: 07 you & me = BFF i 08 we rock the world. Ugodna lagana tekstura i prekrasan sjaj razlozi su zbog kojih ćete voljeti ova sjajila.


Iz linije Pure Nude stižu nam korektori koji će nas riješiti tamnih kolutova oko očiju i raznih nepravilnosti na koži. Korektori dolaze u praktičnom sticku. Kremaste su, lagano puderaste teksture koja se lako stapa s tenom. Dolaze u tri nijanse: 10 pure beige, 20 pure sand, 30 pure honey.


Posebno su zanimljiva Matt Touch Blush rumenila u dvije nijanse: 10 peach me up! i 20 berry me up! Krasi ih nježna tekstura te mat završetak, a licu će pružiti svjež dodir boje za svjež i zdrav izgled.


Mini Sheer balzami već na prvi pogled djeluju preslatko. Ovi njegujući mini balzami osiguravaju nježne i baršunaste usne sa svilenkastim završetkom i daškom boje. Dostupni su u četiri nijanse: 01 baby girl, 02 little miss rosie, 03 chubby berry, 04 I am charming.


Posebno me vesele novi Seer & Shine ruževi. Odlikuje ih super nježna formula, ugodan osjećaj na usnama i suptilne boje sa fantastičnim sjajem. Prozirni poklopac je iste boje kao i ruž što osigurava lakše pronalaženje omiljene nijanse. Dostupni su u čak 13 nijansi: 01 my first love, 02 cute nude, 03 bff, 04 hidden secret, 05 look at me!, 06 frosted, 07 sparkling miracle, 08 be happy, 09 I feel pretty, 10 glamour queen, 11 all about cupcake, 12 candy love, 13 like a princess.


Odličan novitet u koji polažem velike nade su tekući ruževi za usne. Kombinacija odličnog prekrivanja poput ruža za usne i sjaja sjajila za usne zvuči savršeno. Dostupni su u šest nijansi: 01 colour party, 02 beauty secret, 03 almost real, 04 show off!, 05 peach party, 06 make a statement.


Smokey eye olovke za oči odličan su novitet. Sadrže nježan spužvasti aplikator koji odlično blenda nježnu teksturu ovih olovaka. Za savršen smokey eyes izgled dostupno je šest nijansi: 01 back to black, 02 espress-oh!, 03 grey to meet you, 04 stonewashed, 05 breaking dark, 06 rosy but goldie.


Osim smokey eye olovke stiže nam i smokey 2 in 1 khôl liner tuš za oči te easy 2 use jumbo tuš za oči u olovci. Čini se da ćemo jesen dočekati sa savršenim smokey eyes lookovima.


All about... paletice sam vam već spominjala i svakako ću vam ponovo preporučiti da ih nabavite jer su odlične. Dolaze u 5 novih, odličnih kombinacija: 01 bronze, 02 nudes, 03 roses, 04 greys, 05 vintage.


Vraćaju nam se i How to make... kutijice koje su slatke, praktične i teško ćete im odoljeti. Stižu nam How to make matt eyes make-up kutija i How to make smokey eyes make-up kutija.


Odlični noviteti stižu i za područje nail arta. Popularna The Gel nail polish linija obogaćena je novim nijansama, a stižu nam i noviteti iz Studio nails linije. Ono što mi se posebno svidjelo je nova linija French manicure sa četiri nježne nijanse, idealne za francusku manikuru. Također, novitet su i Colour Booster te Thermo nail polish.


Essence Effect Liquid Foil linija dobila je tri nove nijanse, a Latex Matt lakovi sada su dostupni i u bijeloj te crvenoj nijansi. Sigurna sam da će vam se svidjeti i novi No Make-Up look lakovi dostupni u tri savršene nude nijanse.


Linija I love trends dobila je odlična pojačanja - The Metals i The Darks. Moram priznati da su sve nijanse odlične i bit će teško odabrati samo nekoliko jer već imam podosta favorita.

Što vam se najviše sviđa od navedenih noviteta? Volite li Essence-ove novitete?

Broj komentara: 10:

  1. Ajme jedva cekam da sve izade!! Jos malo haha :) Sve mi se svida, posebno ovi tekuci ruzevi za usne, podsjecaju me na Bonjour ruževe :) Njihove maskare i lakovi mi nisu bas omiljeni tako da od njih i ne ocekujem nesto puno :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odbrojavamo dane ;) mene vesele i maskare, ali već mi je poznato da nekome odgovaraju, a nekome ne ;)

      Izbriši
  2. Jedva čekam isprobati tekuće ruževe... čak mi se i sve nijanse sviđaju. Mislim da ću njih prve isprobati. :) btw. jako mi se sviđaju ovakvi tipovi postova (y)!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bit će se teško odlučiti samo za neke :D
      Drago mi je da ti se sviđaju ovakvi tipovi postova, bit će ih još ;)

      Izbriši
  3. stvarno nas divne stvari čekaju :D
    veselim se posebno novoj Multia action maskari, smokey eye olovkama za oči i THE DARKS lakovima za nokte <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. The Darks lakovi su posebni :) jedva čekam da ih vidimo uživo

      Izbriši
  4. Jedva cekam ove novitete, sjajno deluju. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Slažem se ;) bit će navala kad stignu

    OdgovoriIzbriši
  6. U Dubrovniku ova kolekcija jos nije dosla, jeli mozda u nekim drugim gradovima? :/

    OdgovoriIzbriši
  7. JA HOCU NESTO KUPITI CERI ZA ROĐENDAN PA NEZNAM. MOZETE MI PREDLOZITI NESTO ONA IMA 16 GODINA.

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates