subota, 18. srpnja 2015.

Essence #mymessage toaletne vodice Love i Luck


Essence-ova nova mirisna kolekcija inspirirana je društvenim mrežama i emotikon simbolima. Kolekcija #mymessage sadrži toaletne vode: Love, Luck, Wow i Kiss, a ja sam imala priliku isprobati Love i Luck te se zaista jako teško odlučiti koja mi je draža.




Nove toaletne voda ukrašene su omiljenim emotikon simbolima - srce, djetelina s četiri lista, mašna i usne. Djeluju jako simpatično i lijepo ih je vidjeti na polici ili kozmetičkom stoliću.

Ovi simboli su apsolutni must-have za razgovore, jer ti omogućuju brzu i jednostavnu komunikaciju. Bez obzira dali si zaljubljena i lebdiš nad oblicima ili si potpuno sretna ili apsolutno oduševljena - sada možeš podijeliti svoje osjećaje s #mymessage toaletnim vodama.


Što kaže Essence?
"Nove toaletne vode su razvijene u suradnji s međunarodno priznatim francuskim parfumerijama. Cool dizajn #mymessage je predstavljen s ljubavlju prema detaljima I s malim i velikim simbolima u App-like izgledom i veselim, živim bojama da osiguraju atraktivno pakiranje. Premium staklena bočica u različitim bojama koje odgovaraju emotikonima će sigurno biti zvijezda police s toaletnim vodama ili tvoje kupaonice."

Toaletne vode dolaze po uobičajeno niskim essence cijenama (43,90 kn) i dostupne su u bočicama od 30 ml.



Kao što možete primijetiti, u današnjem postu sam vas bombardirala slikama ovih slatkiša. Ambalaža je, kao što ste već mogle primijetiti sa slika, preslatka, zaigrana, vesela. Luck dolazi u kombinaciji bijele, žute i zelene boje uz prigodan emotikon djeteline sa četiri lista, dok je zvijezda Love toaletne vodice srce uz bijelo-ružičasto-crvene nijanse.

essence #mymessage – love
Love it! Love je romantičan i topao miris. Otvara se notama mandarine, grejpa, maline i kruške, koje vode do cvjetnog srca crvene orhideje, heliotropa i jasmina. Suho drvo, sandalovina,karamela i mošus čine bazu kompozicije.



Love je nježan i slatkast miris, prozračan i odlično postojan. Na koži se zadržava oko 6 sati, a ako ga špricnete na odjeću, ovaj voćno-cvjetni miris pratit će vas cijeli dan. Obično izbjegavam cvjetne mirise ljeti jer znaju biti teški, zagušujući, ali s ovim to nikako nije slučaj. Voćne note Love toaletne vodice dale su onu notu svježine koju ljeti svi želimo. Ovo je jedan od onih mirisa s kojima ne možete pretjerati. Obožavam ga nositi u večernjoj varijanti uz lagani povjetarac koji raspršuje divne note ovog mirisa.

essence #mymessage – luck
Good luck! Luck je svježi cvjetno – drveni miris koji zrači vedrinom i srećom. Zelena jabuka, kiwi, crna ribizla i frezija otvaraju miris i vode do srca bijelog cvijeća i cvijeta breskve. Kedar, mošus, vanilija i sandalovina pružaju ugodnu drvenu bazu.



Luck je divan, svjež i osvježavajuć miris idealan za vruće ljetne dane. Jedan od onih mirisa u kojima se poželite okupati. Na koži traje i do 8 sati, a ako ga špricnete na odjeću u ovom mirisu ćete uživati cijeli dan. Otvara se svježinom voća, zatim svoju ljepotu dočarava cvijet breskve, a za wow završetak zaslužni su mošus, vanilija i sandalovina. Ovo je moj omiljeni miris za vruće ljetne dane, uz njega mogu odlutati na plažu okruženu borovom šumom, rashladiti se uz lepezu i osvježiti uz ledeni koktel. Doza čiste svježine...

Zaključak: Slatki mirišljavci koje morate isprobati! Bojala sam se da će imati onaj umjetni miris kakav znaju imati povoljniji mirisi, ali sam se prevarila - Essence #mymessage toaletne vodice mogu ravnopravno stati uz bok puno skupljim i razvikanijim brendovima. Bravo Essence! 

Jeste li već isprobale Essence #mymessage toaletne vodice? Kako vam se sviđaju? Koja je vaš favorit?

*PR proizvodi

2 komentara:

 
 
Blogger Templates