srijeda, 29. srpnja 2015.

Braun Silk Epil 9 SkinSpa 9-961 epilator

Vjerujem da ima djevojaka koje se uspješno bore sa dlačicama uz britvicu ili depilacijsku kremu. Ipak, kada ujutro obavite depilaciju, a već navečer nesretne dlačice ponovo probiju - problem morate rješavati na drugačiji način. Osobno, već godinama koristim epilatore u borbi sa ovim neugodnim ženskim neprijateljem.

Moje dlačice su tamne, jako brzo rastu i bez epiliranja je nemoguće voditi bitku s njima. Kao što sam već rekla, ukoliko obrijem noge britvicom ujutro, već navečer mogu ponovo. Područje pazuha je posebna priča. Osim što dlačice nakon depilacije vrlo brzo izbiju, mučio me jedan veći problem - koje god depilacijsko sredstvo ili britvicu koristila, zbog jakog korijena, vidjele su se sitne crne točkice što je jako utjecalo na moje samopouzdanje te sam izbjegavala nositi topiće i majice bez rukava.

Godinama sam vjerna Braunovim epilatorima jer su se pokazali kao najbolji omjer cijene i kvalitete, a nova linija Braun Silk-épil 9, o kojoj ćete danas čitati, pomela je sve prethodnike i postala apsolutni pobjednik.


Što kaže Braun?
"Zahvaljujući 40% široj glavi novi Braun Silk-épil 9 pokriva veću površinu i uklanja više dlačica jednim potezom, pružajući bržu epilaciju. Braunova najinovativnija tehnologija pinceta MicroGrip precizno uklanja i najkraće dlačice duljine do pola milimetra koje vosak ne može uhvatiti pri čemu se postiže glatkoća kože koja traje i do četiri tjedna.
Ovaj je epilator bežičan i vodootporan, pa se može koristiti i za suhu i za mokru epilaciju (u kadi ili pod tušem) za doslovno bezbolno iskustvo epiliranja pri redovitoj uporabi. Braun epilatori proizvode pulsirajuće aktivne vibracije za iznimno nježnu depilaciju."




Što sadrži paket?
- epilator
- nastavak s visokofrekventnim masažnim kotačićima
- nastavak za izravan kontakt s kožom
- posebni sigurnosni niskonaponski adapter
- nastavak za lice
- četkica za eksfolijaciju
- adapter za četkicu
- zaštitni poklopac
- brijača glava + trimer
- četkica za čišćenje
- torbica/vrećica



Kao što ste mogle primijetiti sadržaj paketa dolazi pažljivo zapakiran. Svaki nastavak dolazi posebno zapakiran u plastičnoj vrećici, a brijača glava i četkica za eksfolijaciju dolaze sa dodatnom plastičnom zaštitom kako bi se zaštitili od eventualnih oštećenja. U paketu dolazi i praktična torbica tj. vrećica u koju možete spremiti adapter i sve nastavke.


Uređaj je moguće koristiti za suhu ili mokru epilaciju, a u slučaju korištenja brijače glave koristi se isključivo na suhoj koži. Prikladan je za korištenje pod tušem ili u kadi, a u takvim uvjetima koristi se bez kabela. Puni se uz pomoć posebnog niskonaponskog adaptera te punjenje traje oko sat vremena. Nakon punjenja, uređaj je spreman za 40 minuta bežičnog rada. Uređaj ima dvije brzine: brzinu "I" za nježnu epilaciju te brzinu "II" za učinkovitiju i bržu epilaciju.

Sam epilator je odlično dizajniran. Lijepo sjeda u ruku, a pomična glava osigurava efikasnu epilaciju prateći konture cijelog tijela. Osim odlične funkcionalnosti dizajn će se svidjeti svakoj ženi - kombinacija bijele i ljubičaste boje uz nježne šljokice svakako je nešto što ćete poželjeti u svojoj kolekciji.



Epilacija tijela: Za epilaciju tijela koristi se nastavak s visokofrekventnim masažnim kotačićima ili nastavak za izravan kontakt s kožom. Kako je moja koža već navikla na susret s epilatorom, za cijelo tijelo koristim nastavak za izravan kontakt s kožom, a ako ste početnici u epilaciji preporučujem koristiti nastavak s visokofrekventnim masažnim kotačićima koji lagano bocka kožu i time umanjuje osjećaj boli prilikom čupanja dlačica. Za učinkovitu epilaciju dlačice bi trebale biti dužine od 0,5 do 5 mm. Zapamtite: što su dlačice kraće - bol je manja.

Što ako vam se nakon epilacije javi reakcija na koži u obliku crvenila? Ne brinite, kod osjetljive kože je normalno da se nakon epilacije javi crvenilo i pomalo čudan osjećaj (kao da vam netko prstima tapka po koži). Uz redovito korištenje reakcija će svaki put biti sve manja i kraće će trajati. Moj savjet je da ukoliko imate osjetljivu kožu, epilaciju obavljate navečer, a kod smirivanja iritacija pomoći će baby puder kojeg obilno nanesite na epilirana područja.



Epilacija lica: Kod epilacije lica koristi se brzina "I" za nježnu epilaciju ovog osjetljivog područja. Prije same epilacije preporučuje se kožu očistiti alkoholom zbog higijenskih uvjeta. Epilacija će biti lakša ako zategnete kožu jednom rukom, a drugom polagano vodite epilator. Uz pomoć ovog uređaja epilacija lica je puno jednostavnija, ugodnija i brža od čupkanja pincetom ili korištenja vosak trakica.


Eksfolijacija/Piling tijela: Četkica za eksfolijaciju namijenjena je korištenju na cijelom tijelu (nikako na licu!), posebno za noge, ruke i dekolte. Njezino djelovanje s više od 3000 mikrovibracijskih pokreta u minuti učinkovito uklanja suhe mrtve stanice i vidljivo unapređuje izgled kože. Koristi se jednom do dva puta tjedno na suhoj ili mokroj koži. Korištenje četkice na mokroj koži omogućuje do 4 puta bolje rezultate eksfolijacije nego samo ručno nanošenje bilo kojeg proizvoda za eksfolijaciju.

Uz korištenje četkice za eksfolijaciju (za noge) primijetila sam značajno smanjenje urastanja dlačica, bolju prokrvljenost kože, bolje upijanje raznih krema i losiona te općenito na oko ljepši izgled kože. Odlična je i za "masažu" te ju ponekad koristim uz anticelulitne kreme koje se uz četkicu puno brže upijaju.


Nastavak za brijanje + trimer: Brijaća glava osmišljena je za brzo i temeljito brijanje nogu, pazuha i bikini zone, definiranje kontura i podrezivanje dlačica na duljinu od 5 mm. Koristi se isključivo na suhoj koži i pri brzini "II". Moram priznati da uz redovitu epilaciju nemam potrebu za učestalim korištenjem ovog nastavka, ali je odličan za kritične situacije kada ste u žurbi i trebate depilaciju na brzinu.



Održavanje uređaja:

Čišćenje epilacijske glave: Epilacijsku glavu potrebno je redovito čistiti četkicom umočenom u alkohol, pritom se rukom okreće dio sa pincetama kako bi se potpuno dezinficirala cijela epilacijska glava. Drugi način čišćenja je pod tekućom vodom koji osobno ne preferiram jer je dezinfekcija ovakvih uređaja alkoholom za mene obavezna.

Čišćenje četkice za eksfolijaciju: Nakon svake upotrebe potrebno je isprati eksfolijacijsku četkicu pod tekućom vodom uz korištenje sapuna ili gela za tuširanje. Prije spremanja, četkica se treba dobro osušiti te se nakon toga sprema uz zaštitni poklopac.



Cijena Braun Silk-epil 9 SkinSpa 9-961 paketa je 1 599 kn.

Nova linija Braun Silk-épil 9 dolazi s nekoliko različitih vrsta dodataka među kojima su epilatori za lice, četkice za čišćenje lica, četkice za eksfolijaciju, trimer, torbica i četkica za čišćenje lica. 

Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-969 – bežični epilator za suhu i mokru epilaciju s inovativnom četkicom za soničnu eksfolijaciju koja uklanja mrtve stanice kože + 6 dodataka, uključujući četkicu za čišćenje lica.

Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961 bežični epilator za suhu i mokru epilaciju s četkicom za eksfolijaciju + 6 dodataka, uključujući glavu za brijanje i trimer.

Braun Silk-épil 9 9-561bežični epilator za suhu i mokru epilaciju sa 6 dodataka, uključujući glavu za brijanje i trimer.

Braun Silk-épil 9 9-558 Bonus edition bežični epilator za suhu i mokru epilaciju s 5 dodataka, uključujući epilator za lice. 

Braun Silk-épil 9 9-579 Bonus editionbežični epilator za suhu i mokru epilaciju sa 7 dodataka, uključujući četkicu za čišćenje lica.

ZAKLJUČAK: Bitne prednosti Braun Silk Epil 9 epilatora u odnosu na prethodnike je široka glava koja ubrzava sam proces uklanjanja dlačica te uklanjanje i onih najsitnijih dlačica zbog čega se postiže dugotrajan osjećaj glatkoće i svilenkasto meke kože. Uz redovito korištenje četkice za eksfolijaciju urastanje dlačica svedeno je na minimum (kod mene je problem uraslih dlačice u potpunosti nestao), a uz redovitu epilaciju dlačice postaju sve tanje i rjeđe. Iako se cijena može činiti visokom, kupnja kvalitetnog epilatora poput ovog je svakako investicija koja će se dugoročno isplatiti.

Koristite li epilatore? Kako se vi rješavate dlačica na tijelu i licu?

*PR proizvod

Broj komentara: 12:

  1. Ja stvarno ne kužim kaj će nama ženama dlake uopće(osim kose i obrva of kors!)

    Eto tako me majka priroda nagradila sa tim vječitim upitnikom iznad moje glave a odgovor na tvoje pitanje je: čupanje ,čupanje i samo čupanje kod mene dolazi u obzir, nikakvo brijanje ili depilacijske kreme, koja korist od njih kad kao sto si i ti napisala sljedeći dan opet isto, samo si pošteno iziritiram kožu a te vražje crne točkice korjena i dalje se vide..Najviše mi odgovara egipatska depilacija jer mi taj šećer istodobno odmah i ublaži crvenilo i eventualnu iritaciju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni ja, zato se divim svojoj baki koja nikada nije imala dlake ni pod pazuhom niti na nogama :D zato sam ja očito dobila i njezine dlake :D
      Svaka čast za egipatsku, ja sam pokušavala i pokušavala, ali sam očito presmotana za to :)

      Izbriši
  2. Za mene postoji samo Braun i tako već desetljećima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I za mene :) teško sam se rastala od SoftPerfection-a, ali otišao je u zasluženu mirovinu

      Izbriši
  3. Koristim Braunov epilator (ne ovaj nego raniji model) i jako sam zadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I sama imam stariju verziju, bila sam zadovoljna, ali sad tek vidim da može i bolje :D

      Izbriši
  4. Koristim Braun, ali stariji model koji nema ovoliko dodataka, mada uvek jednom mesecno odem u salon toplim voskom da poskidam sve haha. Najvise mrzim zvuk epilatora, nekako mi uvek strasno deluje. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam već navikla na zvuk...dođe mi kao da kosim travu ;)
      Imam i ja stariji model koji nije mogao počupkati sve dlačice, one najtanje i najsitnije su uvijek ostajale, ali ovaj novi čupka sve živo :D

      Izbriši
  5. Looking for a London courier service? If yes so you are at the right place. Speedy sprint courier service makes finding the right Online Courier service for you easy. As the Best Speedy Sprint Courier across London. We offer a wide range of parcel collection with Same Day Pickup and Same Day Delivery services, including expedited and premium options to ensure maximum flexibility for our customers. Speedy Sprint has to be done as fast and headache-free as feasible so let’s goodbye to search Speedy sprint courier near me.

    OdgovoriIzbriši
  6. New and utilized Wardrobes available to be purchased in Birmingham, United Kingdom on Facebook Marketplace. Discover extraordinary arrangements and sell your things free of charge.
    Built in sliding wardrobe
    https://www.bedroomgallery.co.uk/sliding-wardrobes

    OdgovoriIzbriši
  7. We Providing Professional and Cheap House, Villa, Office Movers and Packers Service. Best Furniture Moving, Packing and Shifting with Storage Facility.
    Professional Movers dubai
    http://www.perfectmoversuae.com/office-moving.html

    OdgovoriIzbriši
  8. We Providing Professional and Cheap House, Villa, Office Movers and Packers Service. Best Furniture Moving, Packing and Shifting with Storage Facility.
    Professional Movers dubai
    http://www.perfectmoversuae.com/office-moving.html

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates